Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Sinan Sofuoğlu bir ihmal kurbanı mı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar gerçekten camia için çok önemli bir isim çok degerli bir kişiyi kaybettik..
Peki bu ihmal mi yoksa pilotaj hatasımı..
Kaza ile ilgili resimler videolar olmadığı için şimdilik birşey bilemiyoruz..

Ama böylesine profosyönel bir sürücünün düzlükte düşmesi ya pisttendir yada motosiklettendir..

Süleyman Memnun ' un yaptıgı açıklama :

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Süleyman Memnun, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Türkiye Motosiklet Şampiyonu Sinan Sofuoğlu'nun antrenman yaptığı piste herhangi bir ihmalin bulunmadığını belirtti.

Ama gidip görenler daha iyi bilecektirki pist pek saglıklı ve hız yapılacak bir pistte benzemiyor..

Pistten bi kaç görüntü :

Eger bu pilot hatası degilde pistte bir sorun varsa ve buda ihmalse işte bir gence yazık oldu..
Seni unutmayacağız...

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede pistteki sorun yuzunden oldu su resimlere bakınca anlasılıyor yazık cok yazık Öfkeliyim

Son Mesajdan 21 saniye:

bencede pistteki sorun yuzunden oldu su resimlere bakınca anlasılıyor yazık cok yazık Öfkeliyim
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yıl cbf 250 cup da yarısıyorum, cuma gecesi izmite vardıgımda kötü haberi aldım Üzgünüm ertesi günde pistin durumunu gördüm gercekten icler acısı, ben kişisel olarak bu olayı protesto edecegim, eğer pistin durumu düzeltilmezse yada yarışlar pınarbaşına alınmazsa, izmitteki hiç bir yarışa katılmayacağım.
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MythShaman, evet pist çok kötü gözüküyor..
Motosikletler çok hızlı gidiyor ve pistte dolu çukur ve bozulma varsa mutlaka kaza yapacaktır..

Yani neden ilgilenilmiyor..pistti gözden geçirmek bukadarmı zor..
Bunu protesto yapmak dışında çözülemez..

Mersin MD

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pistin resimlerine bakınca herşey apaçık ortada.yüksek hızlarda o ufacık çukurların ne kadar tehlikeli olacağını farkında değiller galiba Öfkeliyim Sinirlendim

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
Bu resmi onun için koydum zaten. Bu resim 09.05.2008 günü yani kazanın olduğu gün çektim.

Bu resimde her şey ortada burası es virajın çıkışı virajdaki yama ve yamadaki çukurlar açıkça görülüyor.
Bunun haricinde motorun arkasına bakınca virajı alamayan sporcuyu bekliyen tehlikeler görümekte tel örgü beton ve demir tel örgü derekleri ve ne işe yarıcanı anlayamadığım kanalizasyon künkleri ve kayalar ?

RESMİ DİKKATLE İZLEYİN DAHA NELER GÖRECEKSİNİZ NELER?

Bu arada aklıma bir şey geldi körfez pisti yenilenir ve yarış yapılacak duruma getirilirse. O pistin adının SİNAN SOFUOĞLU pisti olsa ve adı ölümsüzleşse diye bir düşünce geldi aklıma.

Derkunt abinin çektiği resme bakılırsa ne bir kum mıcır havuzu var nede lastik bariyeller...
Hiçbirşey yok..sanki boş zamanlarında sahada inek otlatıyorlar..
Kaza anında sürücünün pist dışındaki hali ya tellere girer yada betona çakılarak iç kanamadan başkalarınıda kaybetmeye devam ederiz..

Mersin MD

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tartışmalar beyhude gidenin gittiği kalır bu ülkede

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, bide ben buna dikkat ettim..Giden gitti ama ne haber siteleri neden başka yerlerde hiç bahsedilmiyor..
Böyle bir deger gitmiş kimse haber yapma geregi bile duymuyor..Buda ayrı bir konu zaten..

Mersin MD

Başa dön
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm

Son Mesajdan 30 saniye:

Üzgünüm
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle Allah rahmet eylesin,ailesine sevenlerine,yakınlarına sabır dilerim.Adana dan yarısan ve kaza anında körfez de olayın yanı basında olan arkadaslarım Sofuoglu nun cıktıgı düzlükte oldukca ivmelenip viraja yakın mesafede virajı kacırarak frenaj sonucunda kontrolu kaybettigini söylüyorlar fakat dünyanın her yerinde pilotaj hatası kazalar yasanıyor en profesyonel sürücülerin basına gelebiliyor önemli olan pist cevresinde sürücü icin güvenlik tedbirlerinin alınmamıs olması ayrıca pistin durumu ortada bozuk zeminde o süratlerde kontrolu elde tutmak kolay deil körfez pistinde bu sartlar altında asla yarıs olmaz yetkilileri göreve cagırıyor motor sporlarını katliama dönüstürmemelerini istiyorum,olan olmustur yüregimiz acılar icindedir bu durumda kimsenin ortaya cıkıp biz sorumluyuz diyecegini düsünmüyorum tek istegim bu sesin yükselmesi ve artık bu piste yarıs hatta antrenman verilmemesi Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulkemizde spora ve sporcuya verilen deger bu resimle yine acik ve net ortaya konuluyor
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha o pistte gazlamışsın ha boş bir otobanda Sinirlendim hatta bence otoban daha iyi Sinirlendim
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RüzGaR demiş ki:
proracing, bide ben buna dikkat ettim..Giden gitti ama ne haber siteleri neden başka yerlerde hiç bahsedilmiyor..
Böyle bir deger gitmiş kimse haber yapma geregi bile duymuyor..Buda ayrı bir konu zaten..

Gazete kılıklı paçavralar medyatik hayat kadınlarının haberlerini basmaktan böyle önemli olaylara yer ayırmıyorlar arkadaşım.

Öfkeliyim
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, dediğin dogru her yerde pilotaj hatası olabilir ama bunun sonrasında pistte önlemler alınması lazım..Oldu virajı kaçırdı düştü..Sonra...Mıcır havuzu yok lastik bariyeller yok..Hatta mıcır havuzu ile lastik bariyeller arasında bayağı mesafe olması lazım ama burada bırak lastik bariyelleri bırak mıcır havuzunu pist ile beton direkler yan yana..

XANDROS,
Dün bir posta gazetesi yer verdi..Başka ben görmedim..Ne gazetelerde nede haber sitelerinde..

Mersin MD

Başa dön
kopux
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben birebir kazayı gördüm ve kesinlikle ihmal vardı.kardeşimizi bulduğumuz yerde kafası bir kayanın üstünde kaskı param parça olmuş bişekilde yatıyordu.izmit pisti motosiklet yarışına uygun bir pist kesinlikle değil.yamaları ,kum havuzunun olmayışı ve kum havuzu terine bataklığın kayalrın olması kardeşimizin durumunu bu kadar kötü yaptı.biz ifademizi hastenenin polis memurlarına verdik sonuna kadar savunacağız hakkımızı sizden isteğimiz birlik olalım hakkımızı artayalım.başımız sağolsun efsaneyi kaybettik.
Başa dön
kopux Çevrimdışı kopux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal