Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2. el motor alırkenh nelere dikkat edilmeli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2. el motor alırkenh nelere dikkat edilmeli
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dugogs
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:56    Mesaj konusu: 2. el motor alırkenh nelere dikkat edilmeli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi arkadaşlar ben ikinci el motor alacağım kısmetse araştırıyorum konularda büyüklerime danışıyorum ama size sormak,danışmak istediğim bir mevzu daha var 2. el motor alırken nelere dikkat etmeliyim bir kazası veya pertden toplanmış olup olmadığını nasıl anlayabilirim bilgilendirirseniz teşekkür ederim Alkışlıyorum
Başa dön
dugogs Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 13.05.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dugogs, motordan ne kadar anlıyorsun bilgin ne bilmiyorum ve bu arada ne almayı düşünüyosun bununla ilgili topicler açıldı oralara bakabilirsn forumlarda ve mutlaka bilen tanıdğın biriyle git almaya adamın istediği tanıdığı servise falanda gitme dikkatli ol ne alıcaksan işten anlayan biri mutlaka yanında olsun çünkü bu hususta dikkat edilmesi gereken bi çok ayrınıtı var yazmaya kalkarsak sabah olur kardes Bravo
sesginn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pert olup olmadığını bir sigortacıdan yardım alarak öğrenebilirsin veya tramerden kendin de bakabilirsin motorun bilgilerini girerek. www.tramer.org.tr , En son olarak da bir motor ustasına göstererek almakta çok fayda var.
dugogs
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın kardeşde kimseye güvenilmiyor artık onun hadi güvendinm güvendiğin kişinin gözden kaçırdığını ayrıntıyı atlamamak için yardım istiyorum kardeşim olurya tek giderim gidilir bilgi sahibi olmak gerek öğrenbmemin yaşı yoktur değilmisesginn,

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

haklısın abi teşekkür ederimGhostEnduro,
Başa dön
dugogs Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dugogs, burak albayrağa göster derim madem izmirdesin

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dugogs
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, o kim çok abi çıkaramadım:P
Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dugogs, mesela su topice bak
http://www.motordelisi.com/ftopict-55275.html
forumlarda arama motoruna yzarsan bi çok şey karsına çıkıcaktır
tabiki de öğrenmenin yaşı çok herkesn daha öğreniceği eksik olduğu bi çok şey var kardesm
demek istediğim ayrıntı çok ve sen nasl bi makina düşünüyosun model marka kafanda bi motor varmı onuda bilmek istedm ? ? ?
Alıntı:

güvendiğin kişinin gözden kaçırdığını ayrıntıyı atlamamak için yardım istiyorum

işi gercekten bilen bi adamla gidersen özellkle ciddi ayrıntıları atlamaz diye düşünüyorum ve alıcağn makinanın yasına ve durumuna göre de yorum yapmak gerekir bu biras esnek bi konu aslnda çok problem olucak seylerde var ve ufak sorunlarda olabilir halledilecek
sesginn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dugogs
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ince ayrıntılara takılan biriyim ne bileyim bir makinayı çiziği var diye almamak gidip çiziksiz diyede pertden toplanmış bir motor almam ama gende bu piyasa çok afedersin çakallarla dolu durumda gerçekten
Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu izmirde

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buzlar üşüten bozkır ayazının olduğu yerden

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla eğer izmir deysen aklıma tek gelen kişi SRAD-HAN...ben izmirden motor alacak olsam onu bulurum....güvenilir biri...ve motor konusundakı bılgısı tartışılmaz....bi yardım iste bakalım..... Bravo
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 13.05.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dugogs, motor konusunda okadar çok hile hurda dönerki yılların esnafları bile bazen patlak makinayı alır! oyuzden burdan verceğimiz ip ucları ile çok fazla birsey olmaz,o motoru bilen biri görmeli sonra motor alacaksan 2. el,kesinlikle makinanın gecmişini bilmen gerek bunuda satıcıdan duyduklarınla değil kendin ögrenmen gerek! nasılmı?? tabiki sahibini tanıdığın motorları alacaksın! nasıl baktığını kazası belası varmı bunu ögrenmenin en iyi garanti yolu sahibini tanıdığın makinadır! yabancıdan alacaksan kesinlikle bilen kişilerle bu işi yap! senin gözünden anlasılır yeni olduğun ve gerekeni yaparlar Gülümsüyorum maalesef ama öyle!!! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dugogs
Üye
Üye

MesajTarih: 13.05.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın güzel abim amöa tanıdıklardas pek motor yok bu yüzden yabancıdan almak durumundayımSRAD-HAN,
Başa dön
recep34
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plakasını araç sorgulama egm den öğrenebilirsin bu burokrasi tarafı çok önemli. şasiye başka motor konmuş olabilir yada şasi değişikliği yapılmış olabilir no ların orjinal olduğuna dikkat -diğer konu motor rolantide biraz çalıssın ısındıktan sonra 2500-3000 dev/dak gazı beklet egzos dan mavi duman çıkıyormu kontrol edilmeli yol testinde şanzımanda dişli sesi varmı -kontrol edilmeli bir bilenle al derim doğrusu şimdiden hayırlı olsun
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Buzlar üşüten bozkır ayazının olduğu yerden

MesajTarih: 13.05.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar çok çok özür diliyorum ama topic nasıl açılır lutfen yardım edermısınız...... Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 16.05.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

msn e ekliom seni kabul et

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye