Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BMW ..... EL 250...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BMW ..... EL 250...

BMW ..... EL 250...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
basyigit
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Manisa/Salihli

MesajTarih: 14.05.2008 - 14:53    Mesaj konusu: BMW ..... EL 250... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhabalar,

son günlerde esk bmw r 25 lere ilgi duymaya baladım. Bri tane göünüsü 10 numara satılık r25/3 buldum bulustuk fakat motoru ölüydü. Sogudum birden. İlandaki resmini görünce ister istemez cigeride yenidir gibi bir hisse kapılmıstım. Bmw yenilenmiş yada chopper haline getirilmiş r25/3 ler hala gözdem.Fakat korkum motorlarından yana. Açıkcası bmw ler hakkında hic bir bilgiye sahip degilim.Motor yapımları komple kaca mal olur? Parcaları bulunur mu ? Ucuk rakamlar mıdır yoksa uygunmudur...? gibi soru işarelerim var. Yakıt tüketimleri icin ise oldukca dusuk oldugu soyleniyor, ne kadar dogrudur acaba bilemiyorum. Bunun yanı sıra kawasaki el125 el250 lerde cok hosuma gidiyor. Bunlar icinde pek bir bilgiye sahip degilim.

Sizlerden ricam bu motorlar hakkında bilginz varsa benide aydınlatmanız. Simdiden tesekkür ederim....saygılar...
Başa dön
basyigit Çevrimdışı basyigit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 14.05.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa el250 nin 14bin devir çevirdiğini biliyorum.Ve baya güçlü bir alet olduğunu duydum...Sıralı iki silindire sahip 33hp olması lazım..BMW'ler hakkında bilgim yok...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bende el 250 var almaya niyetlenirsen hesaplı vericem
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

el 250 bende de var ama piyasası hakkında bilgim yok. devir konusu doğrudur red line 14000 de ex 250 ninja ile aynı motoru kullanıyor. nazlı ama neşeli bir makinadır Gülümsüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Manisa/Salihli

MesajTarih: 15.05.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

a_basyigit@hotmail.com ile irtibata gecelim el 250 yada el 125 ler icin mümkünse...
Başa dön
basyigit Çevrimdışı basyigit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal