Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - M.Schumacher Tarafından Geliştirilen Schuberth Kask

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

M.Schumacher Tarafından Geliştirilen Schuberth Kask

M.Schumacher Tarafından Geliştirilen Schuberth Kask
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mloner
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:04    Mesaj konusu: M.Schumacher Tarafından Geliştirilen Schuberth Kask Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Formula 1'in efsane pilotu Schumacher yarış dünyasından kopamıyor. Şumi şimdi de yeni bir motosiklet kaskının tasarımı üzerinde çalışıyor.
Schumacher ve yarış, ayrılmaz ikili. F1'in efsanevi ismi emekliye ayrılsa da yarışlardan kopamadı. Hatta onu zaman zaman motosiklet yarışlarında bile görüyoruz. İşte Şumi'nin yarışa olan bu tutkusu yepyeni bir yeteneğini daha ortaya çıkardı.

Formula 1 ile motosiklet yarışlarının kaç tane ortak yönü var sizce? Biri sürat ise diğeri de sürücülerin kullandığı kasklar olsa gerek. İşte Şumi'nin yarış dünyasına yeni katkısı da böyle bir şey. Formula 1 hayatı boyunca kullandığı Schuberth kasklarının yeni bir modelinin geliştirilmesi için kolları sıvayan Şumi, oldukça aerodinamik, teknik ve güvenlik yeniliklerine sahip olacak bu kaskın en büyük ilham kaynaklarından biri.

Alman üretici ile ortak çalışmaları hakkında görüşlerini dile getiren Şumi ''Detaylar benim için her zamam önemlidir ve hiç bir şeyi şansa bırakmam'' derken Şumi'nin tasarımında katkıda bulunacağı motosiklet kaskı hakkında konuşan markanın üst düzey temsilerinden biri de ''Şumi'nin mükemmelliyetçi yaklaşımı bu kaskın gelişimine önemli katkıda bulunacaktır'' diyerek efsane pilota ne kadar güvendiklerini ifade etti.

arabam.com'dan alıntıdır.
http://arabam.milliyet.com.tr/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=283200

Başa dön
mloner Çevrimdışı mloner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne güzel bişey adam boş durmuyor Bravo
CoBaLT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok pahalı olucaktır kesin
Başa dön
CoBaLT Çevrimdışı CoBaLT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Schumacher sanırım Moto GP'ye geçeceğinin sinyalini veriyor gibi.

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahead demiş ki:
Schumacher sanırım Moto GP'ye geçeceğinin sinyalini veriyor gibi.
imkansiz Çok gülüyorum
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Gp'de görmek isteriz..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rookie7
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

schumi kask tasarımından ne anlar allah aşkına... O malzeme mühendisi mi yoksa aerodinami uzmanı mı... halkla ilişkilercilerin kafasından salladığı metinlere kanmayalım lütfen. schumi eğlencesine motorsiklet yarışlarına giriyor ve girmişken de kask sponsorluğundan biraz daha zengin oluyor olay budur...
Başa dön
rookie7 şimdi Çevrimiçi rookie7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçende ilk virajda düştü ..daha durun moto gp ye gelene kadar
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pistler de de görmek isteriz Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 14.05.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normal gorunuyor ama
ben k.sofuoglun yeni kaskini tercih ederim
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 14.05.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şummi abi gel md ye takıl biraz ver bize su bilgileri ya Çok gülüyorum

gerçekten de fiyat baz alındıgında gayet yüksek rakam cıkacagı şimdiden belli Bravo

kalite ve saglamlık baz alındıgında ise yukarıdaki bilgiler den yola çıkılarak kalite tartısılmayacıgına benziyor bi çıksında piyasaya görelim

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 14.05.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakup54 demiş ki:
normal gorunuyor ama

Bravo Bravo

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda3461
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakup54 demiş ki:
normal gorunuyor ama

Aynen
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2008 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakup54 demiş ki:
normal gorunuyor ama
bencede en güzel kask
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.05.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142, ztn görünüyo daha doğrusu çabalıyor geçende ilk virajda düştü moror yarışında ama çabalarsa yapabilir o bir efsane
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal