Tarih: 14.05.2008 - 17:04 Mesaj konusu: M.Schumacher Tarafından Geliştirilen Schuberth Kask
Formula 1'in efsane pilotu Schumacher yarış dünyasından kopamıyor. Şumi şimdi de yeni bir motosiklet kaskının tasarımı üzerinde çalışıyor.
Schumacher ve yarış, ayrılmaz ikili. F1'in efsanevi ismi emekliye ayrılsa da yarışlardan kopamadı. Hatta onu zaman zaman motosiklet yarışlarında bile görüyoruz. İşte Şumi'nin yarışa olan bu tutkusu yepyeni bir yeteneğini daha ortaya çıkardı.
Formula 1 ile motosiklet yarışlarının kaç tane ortak yönü var sizce? Biri sürat ise diğeri de sürücülerin kullandığı kasklar olsa gerek. İşte Şumi'nin yarış dünyasına yeni katkısı da böyle bir şey. Formula 1 hayatı boyunca kullandığı Schuberth kasklarının yeni bir modelinin geliştirilmesi için kolları sıvayan Şumi, oldukça aerodinamik, teknik ve güvenlik yeniliklerine sahip olacak bu kaskın en büyük ilham kaynaklarından biri.
Alman üretici ile ortak çalışmaları hakkında görüşlerini dile getiren Şumi ''Detaylar benim için her zamam önemlidir ve hiç bir şeyi şansa bırakmam'' derken Şumi'nin tasarımında katkıda bulunacağı motosiklet kaskı hakkında konuşan markanın üst düzey temsilerinden biri de ''Şumi'nin mükemmelliyetçi yaklaşımı bu kaskın gelişimine önemli katkıda bulunacaktır'' diyerek efsane pilota ne kadar güvendiklerini ifade etti.
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 14.05.2008 - 18:08 Mesaj konusu:
Moto Gp'de görmek isteriz.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
schumi kask tasarımından ne anlar allah aşkına... O malzeme mühendisi mi yoksa aerodinami uzmanı mı... halkla ilişkilercilerin kafasından salladığı metinlere kanmayalım lütfen. schumi eğlencesine motorsiklet yarışlarına giriyor ve girmişken de kask sponsorluğundan biraz daha zengin oluyor olay budur...
şummi abi gel md ye takıl biraz ver bize su bilgileri ya
gerçekten de fiyat baz alındıgında gayet yüksek rakam cıkacagı şimdiden belli
kalite ve saglamlık baz alındıgında ise yukarıdaki bilgiler den yola çıkılarak kalite tartısılmayacıgına benziyor bi çıksında piyasaya görelim _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 14.05.2008 - 20:26 Mesaj konusu:
yakup54 demiş ki:
normal gorunuyor ama
ben k.sofuoglun yeni kaskini tercih ederim
Aynen _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız