Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aroma Yarış Takımı: "Yarışlardan çekiliyoruz"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aroma Yarış Takımı: "Yarışlardan çekiliyoruz"
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:32    Mesaj konusu: Aroma Yarış Takımı: "Yarışlardan çekiliyoruz" Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aroma Yarış Takımın basın açıklaması:

Değerli motosiklet ve yarış camiasındaki arkadaşlarımız,

Sinan SOFUOĞLU artık aramızda yok. Bu üzücü olayı geçtiğimiz hafta yaşadık ancak, camiadaki herkes kendine göre, Sinan kardeşimizin kaybının acısını, sıkıntısını ve onun eksikliğini belkide yıllarca duyacaktır. Yine de bu üzüntü Sofuoğlu ailesinin üzüntüsü kadar olamaz !

Sinan kardeşimize Allah’tan rahmet ve çok değerli ailesine sabır diliyoruz.

Olayın kendisini bir derece belki, ama nedenlerini çok iyi bir şekilde irdelemek sonuçlarını gerçekçi bir şekilde değerlendirmeye koymamız gerekir. İnsana değer ve çevreye saygı kıstasları içinde, bunu hem kurumsal hem de kişisel mertebede değerlendirmez ve önlemleri ve gerek yeter tedbirleri almaz isek daha nice Sinanlar kaybederiz.

Mevcut körfez pistinde gerek pistte yol üzerinde ve gerekse pist dışında viraj veya fren kaçırma mahallerinde, hatta bu mahallerin yakın çevresinde güvenli ince çakıl ya da kum havuzlarının kaçış bölgelerinin bulunması gerekir. Pistlerdeki çatlak, kırık, bozuk satıhlar ve kot farkı olan yerleri çevresiyle beraber tekniğine uygun revizyona sokmak gereklidir. Bu konuda Aroma, yetkili ve sorumlu kurumla , organizasyonlarla ve de kişilerle çalışmaya hazırdır. Bununla beraber Körfez pistinde bu çalışmalar kısa sürede tamamlansa dahi, pilotların psikolojik olarak 1-2 ayak yarışı burada yarışamayacaklarını düşünerek hareket etmek daha doğru olacaktır. Pilotlarda konsantre eksikliği oluşabilir !

2008 sezonunda gerekli yeterli pist ve çevresi çalışmalarının yapılmaması veya eksik yapılması durumunda Aroma yarış takımı olarak bu iki pistte yarışlara katılmayacağımızı bildiririz. Aroma’nın pistlerde sosyal sorumluluk projesi adı altında birtakım çalışmalarının olabilmesi için ilgili kurum ve organizasyonlarla kişilerin bizimle temasa geçmesi ve konu hakkında termin dahilinde hedefler oluşturmasını beklemekteyiz.

Sinan Sofuoğlu ve kardeşi Kenan bu sporu dünya çapında iyi yapan, Türkiye de ise her zaman sporcu kimliği ile beraber ahlaklı bir şekilde motor sporunu icra eden insanlar olmuşlardır.

Sporu ülkemizde ilerletmek için çaba sarfeden (gerçekten çaba sarfeden) bu arkadaşlarımızın yaptıklarını daha da ilerletebilmenin yolu, konuyu derhal ele alıp aksiyon halinde sonuçlarını oluşturmamızdan geçer. Körfez pistinde çalışmalar başlamalı ve bunun yanı sıra İzmir yarış pistinde de eksiklikler belirlenerek birtakım çalışmalara hız verilmelidir.

Esasen sezonun “Sinan SOFUOĞLU KUPASI " adı altında yapılması ve F1 pistini devreye alacak şekilde kurumsal ,kişisel çabaların hızla aktive edilmesi belkide şimdilik en doğrusu olacaktır.

Saygılarımla,

Eray Ürkmez

Aroma Yarış Takımı

Kaptanı

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ederim Aroma Takımını,duyarlı davranıp böyle bir tepki göstermeleri çok güzel ve yakışır bir davranış olmuş.

Umarım diğerlerine de örnek olur ve bu sayede gerekli düzenlemeler yapılmaya başlar.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aroma takımını;tepkisini fiili bir şekilde ortaya koyduğu için tebrik ederim. Alkışlıyorum

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keske her eksige bu sekilde tepki gosterilse. O zaman yurdum duzene girer refaha kavusur.
Başa dön
ertano Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Bu tepki birazda ülkemizdeki pistlere.Haklılar tabi nadiren yetişen böyle yetenekleri çürümeye yüz tutmüş pistlerdeki insana olamaz bu kadarda dedirten hatalar yüzüden Sinan gibi değerli vatan evlatlarını yitiriyoruz...Artık pistlerimize gerçekten acil önlemler gerekiyor.Aroma takımını bu onurlu davranışından dolayı fevkalade tebrik ediyorum...Ruhun ŞAD OLSUN HAFIZ SİNAN Kardeşim Mekanın CENNET olsun İnşallah...!!!
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olması gereken davranıs bu işte böle olucak Alkışlıyorum
sesginn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir davranış umarım yerine ulaşır bu tepki Bravo
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 15.05.2008 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aroma yarış takımı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrik ediyorum. İşte gidişatı değiştirmeye yönelik girişimci bir hareket, helal olsun.

Zaten motor sporlarına destek verdikleri için sürekli aroma alıyordum, artık ihtiyacım yokken de alıcam valla helal olsun Alkışlıyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok doğru
Alıntı:

Esasen sezonun “Sinan SOFUOĞLU KUPASI " adı altında yapılması ve F1 pistini devreye alacak şekilde kurumsal ,kişisel çabaların hızla aktive edilmesi belkide şimdilik en doğrusu olacaktır.

Ayrıca Yenilenecek olun Körfez Pistinin adıda SİNAN SOFUOĞLU pisti olmalı bence Bu konuda MD olarak girişimde bulunalım.

SENİ UNUTMICAZ ve UNUTTURMICAZ SİNAN SOFUOĞLU
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
harbiturk_
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok cesur bir karar Alkışlıyorum

Umarım bu karara diğer takımlar, yarış organizasyonları ve yöneticilerde katılır ve federasyonda derebeyliğini bırakıp vazifelerinden birininde pistleri ve pistlerdekileri hayattan tutmak için gerekli yatırımı ve özeni göstermek olduğunu hatırlar.
Başa dön
harbiturk_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
Çok doğru
Alıntı:

Ayrıca Yenilenecek olun Körfez Pistinin adıda SİNAN SOFUOĞLU pisti olmalı bence Bu konuda MD olarak girişimde bulunalım.

Girişim mi?

Hakkı abi yahu senelerdir ben TMF nin bizi bir kere aradığını, fikir sorduğunu yada davet ettiğini görmedim...
Yahu bir federasyon 2-3 ayda bir kulüpleri toplar, bu spor için neler yapabilrizi konuşur, destek verir..
Yemin ederim sadece PARA istenildiği zaman arıyorlar diyecem ama onda bile biz arıyoruz...
Şimdi bu işler böyle olmaz...Bu kadar yazılandan sonra herşey düzene sokulmalı..
Bizi tanımıyanı bizde tanımayız...
Bizi sayanı sapına kadar sayarız..
Bizi seveni bizde severiz..
Bize destek olanı sırtımızda taşırız..

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkan;
Ben hafta sonu Kadıköy iskelesinde ;
sezonun “Sinan SOFUOĞLU KUPASI " adı altında yapılması ve Körfez Pistinin adınında SİNAN SOFUOĞLU PİSTİ olması için imza toplaya bilirim.
Yani Cumartesi pazar iki gün. Bu imzalarla TMF ye gider kamu oyu istegini bildiririz mesela. Olmazmı?

Müsaden olursa bu işi seve sve yaparım.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, bu talebin hakikaten takdir edilecek bir davranış..
AMA İNAN GEREK YOK ZATEN ŞİMDİ ONLAR BU OLAYDAN SONRA BUNU YAPACAKLARDIR...
Benim roportajımda söylediğim bak nasıl çıkıyor...
Demiştimki:

"Biz ülke olarak elimizdeki değerlerin kıymetini bilmiyoruz..Öldüklerinde isimlerini parklara,sokaklara veriyoruz ama yaşarlarken HİÇ yerine koyuyoruz"

Bu satten sonra Sinan kardeşimin ismini yarışlara değil doğacak çocuklarına verseler ne yazarki..Gitti çocuk...
Ağlıyorum Ağlıyorum

SAGOPA
Başa dön
Can_A_waR
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

noktası wirgülüne kdr çok yerinde bir tespit we karar Aroma yarış takımına Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Aroma gibi diger takımlardan we yarışçılardanda böylesi tawırlar bekliyoruz sonuç olarak bu orda yarışcak olan arkadaşların can güwenligi için; sizin gibi awrupa standartlarındaki yarışçıların böyle önlemlere ihtiyacı war!!!!!!!!

The President of Tay-Tay Racing Team
Başa dön
Can_A_waR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye