Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - artık acıtıyor bu benzin!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

artık acıtıyor bu benzin!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:33    Mesaj konusu: artık acıtıyor bu benzin!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorin fiyatı 10 YKr yükseldi
Petrol ürünlerinde yapılan fiyat ayarlamaları sonucu dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatını 5 YKr, motorinin fiyatını da 10 YKr artırdı.

Yeni ayarlamayla bugünden itibaren Ankara ve İzmir'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,43 YTL'den 3,48 YTL'ye, İstanbul'da ise 3,44 YTL'den 3,49 YTL'ye yükseldi. Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösteriyor.

AA

mynet haberden alıntırdır.

3,48 oldu litre fiyatı Sinirlendim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vergisiz fiyatını öğrensen dudağın uçuklar...
emrerd Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burası turkıye ne yazıkkı sadece yakıtta degıl dıyer vergılerı falan ogrensen adamın beynıne kan sıcrıyo Beğenmedim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, türk halkına dünyanın en pahalı petrolunu satıyorlar yıllardır..hukumetlerın aklına ılk petrol zammı gelır hep aynıdır degısmez cunku petrole yapılan zam dırekt olarak butceye yansır İyi fikir
haa şunuda soylemek ıstıyorum zamları onemsemeyıp benım nasıl olsa aracım yok olan dusunsun dıyen zıhnıyette gerı zekalıdır kı aldıgı ıgneden ekmege herseye bu fıyat artısının yansıyacagını akıl edemez İyi fikir
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durmak yok yola devammmmm Çok gülüyorum
Bu türk milleti herşeye müstahak Göz kırpıyorum Daha durun siz, soluduğunuz havadan da vergi alacaklar! Niye mi? Artık soluduğunuz havanın %40 ı da yabancıların havası! Durmak yok yola devammmmmm Çok gülüyorum
Allahımın havası diyip geçmeyin, Artık onlarda yabancıların Çok gülüyorum
Benzin inşallah 10 YTL. olurda binen binmeyen belli olur Çok gülüyorum Durmak yok yola devaaaaaaam Çok gülüyorum
Gelde o sevmediğin Aziz Nesini anma işte Göz kırpıyorum %70 mi 80 mi demişti dimi? %46 sının bu şekilde olduğunu öğrendik Çok gülüyorum Bu bana yeter, aşırı çok mutluyum, niye mi Durmak yokkkk yola devaaaaaaaaaaam Delirdim Delirdim
Deli Dumrul yasamızda hayırlı mübarek olsun, Daha ne deli dumrul yasaları çıkacak biliyomusunuz?
Gasp, Soygun, Hırsızlık, Cana ve mala kast. Tüm kusurlu hareketlerin hepsini bikaç yıl içinde tam performans göreceğiz. Niye mi? En masum adam aç kalınca herşeyi yapacak, Niye mi aç aç!!!
Hırsızlara bile artık acır oldum Gülümsüyorum Niye mi Durmak yoook yola Devaaaam Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoggyMania
Üye
Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rafineri cıkıs fiyatı 1300 falan 3400 - 1300 = 2100 100-130 bin distributor alıyor yani hangi istasyonsa değişiyor opetse opete gidiyor. aynı rakamlardada istasyon sahibi alıyor 2100 - 250 = 1850 sadece vergi masallah

0 rh (+)
Başa dön
DoggyMania Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.05.2008 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS demiş ki:

Allahımın havası diyip geçmeyin, Artık onlarda yabancıların

yunanistanın iki bankası var şu anda ülkemizde..
türk telekomun ve telsımde yabancılara geçti en krıtık noktalarda hızla alım yapıyorlar hala daha yabancılara gayrımenkul saglanması amaçlı kanunların peşindeler eee zamanında filistinde bu sekilde başlamış ufaktan İyi fikir İyi fikir İyi fikir
armyy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla artık motora saf benzinle binesim gelmio napsak kamyoncular gibi karısımmı sallasak depoların içlerine Dil çıkarıyorum 10 litrelik depoya 5 litre benzin 5 litre yağ ohhhhhh be Delirdim
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, + Şanlıurfa yöremizde DR. Arkadaşımdan bizzat duydum İyi fikir İsrailli kadınlar doğum yapmaya geliyor. Doğan çocuklar şu anda 4-5 yaşlarındalar. Takribi 13-14 yıl sonra bu doğan israilli p... ler Bizden toprak talebinde bulacaklar? Niye mi? Onlar Türk Topraklarında doğdular ve onlarında bizler gibi T.C. hakları var Gülümsüyorum
Durmak yokkkk yola devaaaaaaaaaaam Göz kırpıyorum
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vatandaş neye rağbet ederse ona yüklenme mantığına sahip bir yönetim sistemi...Neden çünkü kasa boş ciddi kriz var saklanıyor...Sona gelindi bi şekilde patlak verecek...Banka dışı mali kuruluşlarla, tahvil sigortalayan şirketlerin zararları rakamı daha da büyütülebilir...Şuanda vatandaşın büyük bir kısmı evinin içiyle uğraşıyor...Rakamlar ciddi boyutlarda elektriğim suyum doğal gazım kesilmesin diye mücadele verenler var...Varlık içinden yokluğa mahkum ediliyoruz...Erken çözüme kavuşmanın yolu IMF heyetine çay içirip geri göndermektir...Tek yol ÜRETİM dir...
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NighteXpresS, LAf çarptırarak konuşuyorsun ama Dünyada ham petrolün varil fiyatı 200$ 'a yaklaşmışken ne bekliyorsunuzki.... bunlar normaldir ... eğer milletin yazar kasa fırlattığı zamandaki hükümet olsaydı şuan litre fiyatı 5-6 ylt den aldığına dua ederdin

bütün dünyada ekonomik bir dalgalanma var ülkemize yansıması normaldir .....

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Tek yol ÜRETİM dir...

TEK YOL darbe gibi gözüküyor ama neyse...
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artı +
Sigara içme yasağının tam olarak neden çıktığını da belirteyim
Parlıament + Marlboro gibi büyük sigaralar 19 Mayıs 2008 Den sonra ki hafta yani Sigara içme yasağının olduğu günden sonra %40 zamlanacak...
Sırf vatandaş sigaraya olacak bu büyük zammı protesto etmesin diye, Sırf kurallara uymayan vatandaşlar ve işletmelerden büyük paralar tahsil etmek için uygulamaya konulan bi yasa bu.
Kimse sanmasın, Sigara düşmanı bu hükümet diye. Onların derdi boş olan kasayı birazcık daha doldurabilmek
Durmak yokkkk yola devaaaaaaaaaaaaaaam Çok gülüyorum
Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özellikle telekom gibi TCDD gibi kamu teşebbüsleri çok kritiktir.yarın bir savaş durumunda ulaşımdır iletişimdir.

savaş uzak ihtimal demeyin!
şu an güneydoğuda obüsle,topla,havanla,f-16 ile resmen savaş yaşanıyor.

armyy,aynen katılıyorum.filistin zamanında çöl diye sattı toprakları.israil damıttığı deniz suyu ile suladı portakal yetiştiriyo şimdi..

allah bizi gaflet ve delalet içindekilerden kurtarsın...
emrerd Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, geçenlerde benzinlikte röpörtaj yapılıyor bi abimize soruyorlar benzine gelen zamları nasıl değerlendiriyorsunuz?
-BENİM İÇİN FARK ETMEZ BEN HEP 10 MİLYONLUk ALIYORUM Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye