Tarih: 15.05.2008 - 13:24 Mesaj konusu: 21 Mayıs 08 - Avrupa Toplantı ve Hız Tutkunu asker konvoyu
Sevgili arkadaşımız, kardeşimiz Hız Tutkunu (diğer adıyla Pasta Tutkunu) Rıdvan'ı, 21 Mayıs gecesi vatani görevini yapmak üzere yolcu ediyoruz. Kardeşimizi uğurlamak üzere MD'ye yakışır bir şekilde bir konvoyla kendisini otobüse bineceği Arıcılar Otobüs Terminaline (Alibeyköy tarafı) götüreceğiz. Bu nedenle buluşmamızı Dolmabahçe Sarayı önündeki çay bahçesinde yapacağız ve buradan hareketle, öncü, artçı ve jokerimizle, her MD'nin aklında kalacak, Hız Tutkununa ise ömrünce unutamayacağı bir asker uğurlama yapacağız. Lütfen arkadaşlar, şimdiden işlerinizi buna göre ayarlayın ve mutlaka o gün, o konvoyda yerinizi alın. Video kaydı yapacak olan arkadaşlarımız ise lütfen kamerala kaset takmayı unutmasınlar
Tarih : 21 Mayıs 2008- Çarşamba
Yer : Dolmabahçe Sarayı Önü Çay Bahçesi (Çay Bahçesinin servis yapılan kabinin camlarında MD çıkartmaları var)
Saat : 19h30'dan itibaren
Konvoy saati : 20h00 teker döner
(Rıdvanın otobüsü 21.15'de hareket ediyor, kalabalık olacağımız ve konvoyda arabaların da olacağını düşünerek tam 20.00'de hareket edilecektir.
Sevgili Rıdvanı uğurladıktan sonra ise, isteyenlerle birlikte Tophane Rıhtım Cafeye dönülecek ve gene isteyenlerle daha önce de ilan ettiğimiz gibi tavla turnuvası yapılacaktır.
Tarih : 21 Mayıs 2008- Çarşamba
Yer : Tophane Rıhtım Cafe
Saat : 19h30'dan itibaren
Adres : Rıhtım Caddesi No:237 Tophane 0212-244 29 32
Rıhtım Cafe, Tophane'de deniz kenarına inip sağa döndüğünüzde 2. cafe. Motorlarınızı önüne veya yan taraftaki binanın altına parkedebiliyorsunuz. Araba ile gelenler için vale servisi bulunmakta.
En son gevezehanim tarafından 15.05.2008 - 17:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 15.05.2008 - 13:47 Mesaj konusu:
Vay vay vay sizlerle son günüm olacak he Hayırlısı bakalım şimdiden teşekkür ederim... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 15.05.2008 - 13:48 Mesaj konusu:
Hayırlısı ile git, hayırlısı ile gel Rıdvan.
Konvoydayız.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
HIZ-TUTKUNU demiş ki:
Vay vay vay sizlerle son günüm olacak he Hayırlısı bakalım şimdiden teşekkür ederim...
Birşey değil Rıdvan. Sen hayırlısı ile aradan askerliğini çıkarıver, rahatlamış olarak döndüğünde herkes yine buralarda olur merak etme. "Nerede kalmıştık" diye devam edersin.
_________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Kayıt: Sep 20, 2006 Mesajlar: 7135 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.05.2008 - 14:01 Mesaj konusu:
rıdvan ganka konyada olsaydın bizde seni aslanlar gibi ugurlardık ama zaten gönlümüz sevdamız tutkumuz aklımız birki arkadaşlarında üzerine düşeni yapmışlar istanbulmuş konyaymış farketmiyor gönlümüz seninle kardeşim bizleride ordaymış gibi say simdiden ALLAHA emanet ol dostum _________________
Tarih: 15.05.2008 - 14:15 Mesaj konusu:
Rıdvan sen bana güvenip kamerayı bo şverme Sen içine kasedi koyup ver bana
Bundan 2sene önce bazı arkadaşlar halen hatırlar.. Konbvoy yaptık.. Yolu kilitledik.. Geldik Merter Ulusoyda güvenliği ezdik geçtik içeri gitdik motorlarla.. Otobüs kalkmadan 30 dakika önce herkez sıra ile bağırta bağırta geldi öptü gitti.. Herkez kendi çağında 1gösteri yaptı kameraya..
Sonuç? Kameranın içinde Kaset yok
Tabi ben bunu askerde öğreniyorum :P Direk ŞOOOK! _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Rıdvanım Hız Tutkunum, ben de orada olacağım. Videolarını da ben çekeceğim Ama sen bu akşam benim laptop çantamı ve de şu tiyatronun CD sini getirmezsen bilmem gerisi ne olur???
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 1345 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 15.05.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
Hocam kaç çeşit tatlı istersin? yolluk hesabı _________________ RABBİM KİMSEYİ MOTOSİKLETSİZLİKLE SINAMASIN.
DESIGNED BY AHMET_R6 Dünyanın kestanesini de ben çizicem... Hem de 3 boyutlu..
Hayat satranç oyunudur...
Tarih: 15.05.2008 - 15:35 Mesaj konusu:
XANDROS, Evet abi döndüğümde nerde kalmıştık dicem sende başlıcaksın ben askerdeyke ne internet vardı ne telefon demeye
alptoker, Şaka yapıyorsun dimi
deliemin, Eyvallah abim olmaz tabiki Görüşmek üzere
Hayabusa, Tabiki Konya'dan geçicez yoksa siz daha hazırlık yapmadınızmı uzunca bir etli ekmek istiyorum hee
zxrhalit, Geçicem Konya'dan merak etme
strider, Eeee kambersiz Düğün olmaz tabiki
SnooTy, Öğle bir hata hayatının hatası olur unutma
gevezehanim, Ablam seni seviyorum ben .....
ekzotik, Üsdatttt evet bence bütün md bu yüzden çarşamba akşamı beni uğurlamaya gelecek Giddikten sonra bir mangal partisi verirsiniz artık
AHMET_R6, Bir çeşit tatlı yeter canım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız