Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6432 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 15.05.2008 - 19:59 Mesaj konusu: İZMİR MD! Herkes Silah Başına PAİNTBALL Oynuyoruuzz!!!
Her sene gelenekselleştirdiğimiz PAİNTBALL etkinliğimizin zamanının geldiğini düşünerek, 25 Mayıs Pazar günü için gerekli görüşmeleri yapmış bulunmaktayım.
Bugün yaptığım görüş ve keşif sonrasında, Paintball sahasının yenilenmiş ve büyütülmüş, hurda araç, kamyon lastikleri ve ağaçlardan oluşturulmuş yeni siper ve mevzilerin oluşturulduğunu gördüm. Bununda oyuna daha fazla keyif katacağı şüphesiz.
Geçen senelerde oldukca keyifli bir şekilde gerçekleştirip, gerçek mermilerle olmasada , boyalarla birbirimizi vurarak, neşeli ve eğlenceli geçirdiğimiz PAİNTBALL oyununda,bu seferde herkes içindeki Ramboyu dışarı çıkarma fırsatı bulacak
Buna göre program kısaca şöyledir
Sabah saat 10:45 de Kordon Cafe önünde toplanıp,11:00 de hareket edeceğiz. İnciraltı Sahilevlerinde ŞEHR-İ GARDEN de, çimenlerin üzerinde ballı kaymaklı, zeytinli peynirli, reçelli tereyağlı güzel bir kahvaltı ile birlikte, bir taraftan güneşin tatlı tatlı ısıtmasının tadını çıkarırken, bir kaç saat sonrasında dahil olacağımız yorucu savaş için enerji depolayacağız.
Saat 14:00 da, ADATEPE PAINTBALL SAHASINDA olacağız ve hazırlıklara başlayacağız.
Oyuna katılabilmek bir kereye mahsus, kişi başı 25 ytl karşılığında, komple kamuflaj tulum, yüz maskesi,eldiven, silah ve 150 adet mermi, firma tarafından temin edilecek olup, haricen birşey getirmemize gerek yoktur. Oyun içersinde, mermi sarfiyatı fazla yapan arkadaşlarımız, 5 ytl karşıığında 50 adet mermi alabileceklerdir.
10 ar kişi olarak oluşturacağımız takımlar arasında birinci gelen takımdaki her oyuncu, madalya ile ödüllendirilecektir
Öğleden sonrası için ise, barbekü partisi ile birlikte harcadığımız enerjiyi geri toplayacak, sucuk ve köfte ekmekten, daha önce almadığımız tadı alacağız
Etkinlik: Kahvaltı ve PAİNTBALL OYUNU
Toplama Tarihi: 25 Mayıs 2008 Pazar
Toplanma yeri: Kordon Cafe
Toplanma saati: 10:45
Hareket saati: 11:00
Oyun Saati:14:00
Bunlarda geçen senelerde yaptığımız Paintball Karşılaşmalarından bir kaç kare...
HalilRR, İyi eglenceler .. senden bır rıcam var var gelırse arapkadrıye ıkı tane sıksana benım ıcın _________________ I am not a brand fanatic,I just ride the best!__
"TüYsiKlet TeaM"___aRRmy_
Tarih: 15.05.2008 - 20:11 Mesaj konusu:
armyy, Tamam kardeşim. Önce kafasına sıkarım. Akıllanmazsa ayaklarına sıkacağımı anlasın _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
ii eglenceler size
halil abim otobanda gösterilerin inanılmaz ama acabaa paintball dada varmı gizli yeteneklerin mesela adam seni tam vururken ters geri takla fln.... show adamısın ünlü bi kişiliksin vardır paintballdada marifetlerin eminm
FOTOLARI 5 GÖZLE BEKLİYORUM _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
SİNAN SOFUOĞLU SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAGIZ!!
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 442 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 15.05.2008 - 20:36 Mesaj konusu:
HalilRR, iyi eğlenceler size biz yaptık çok eğlendik sizde bizim gibi eğlenirsiniz inşaallah _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Tarih: 15.05.2008 - 20:41 Mesaj konusu:
barossatr, İstersen size karşı takım çıkarayım hemen. Bak yakarım canını ona göre _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
motorsado, Matrix de nasıl geriye doğru eğiliyor, bende öyle eğilip mermilerden kaçabiliyorum
vay bee
ben demiştim zaten ama kmse inanmıyo 50.000 kişilik sitede 1 kişi bile inanmadı senden beklenir valla halil abim _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 15.05.2008 - 20:50 Mesaj konusu:
motorsado, Sen şu avatarını ufaltmazsan benim laflarımdan nasıl kaçacan sen onu düşün _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 5961 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 15.05.2008 - 20:50 Mesaj konusu:
kesinlikle ordayım: _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez(T.İ.T)
Tarih: 15.05.2008 - 20:52 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, Bana bak heleeee bu cull of duty de öle çatılardan milleti sniperle indirmeye benzemez haberin olsun. Mermiyi kıçından yiyince anlarsın neyin ne olduğunu. Ben pompalı alacam zaten _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, halil abim vallahide billahide ben bu avatarı serkan yenidünyaya yaptrdm ben bilmiom nasıl ufalıyo bi zamet bi el atıver be halil abim hee bu arada benim şu nicki deiştrsek diorum bi ara yanlış anlaşılıyo motormuyum ben
bi yazdım isteklerimi borçlu çıktın bak bana halil abi ne şanssız adamsın _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 15.05.2008 - 20:58 Mesaj konusu:
motorsado, O Serkan Yenidünya ya zaten kendi avatarını ufalttırana kadar canım çıktı. Şimdi de sanamı yapıverdi avatar Valla nasıl yaptıysa ufaltsın, birde bununla mı uğraşacam abicim işim yok yav
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15Sonraki
1. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız