park stop grubu çalışmayan beyaz kartal sinyalsiz sol ara sokağa dalarken,ön fren manetine abanmış motorcu can derdindedir.hızım az değildi son anda hafif bir temas hoppala....
adam kazadan sonra önce indi,hemen plakasını aldım 155 i aradım.içkiliydi..ben kaskımı reflektör gibi kullanıp yol emniyetini almaya çalışırken kaçtı.yasal süreç başladı.davacı oldum.ama kaçmasa alkolden fena olucaktı.onu bildiği için plakasını aldığımı gördüğü halde kaçtı.buldu polis kim olduğunu şahitler de var öttürecem onu
gelelim bana.eldivenler verdiğim parayı kat kat çıkarttı.nefis iş yaptılar.(diş hekimiyim,el yok iş yok)
motoru çizmesin diye takmadığım dizlikler yüzünden sol diz kapağında hafif sıyrık(MOTOSTOP ta şeffaf film yaptıracam depoya artık dizlik takacağız.)
gelelim motora,koruma demiri çizik,debriyaj maneti kırık,sol arka kuyruk karenajı sıyrılmış hafif,depoda ceviz kadar göçme...bu vesile ile motostoptaki tüm arkadaşlarıma teşekkür.ilgi,alaka,moral.kazadan hemen sonra tesadüfen beni arayan fırat ve dünki yardımları için kendisine çok teşekkür ederim.
lütfen dikkat edelim... _________________ hareketi durduramazsın...
a.veysel
emrerd, çok geçmiş olsun.korumanın önemini bir kez daha gördük..adam sarhoş ama yine aklı yerinde böylelerinden korkulur _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
geçmiş olsun, sana bir şey olmamasına çok sevindim. inşalllah aracın sürücüsünün de canına kanuni yollarda okursun da ders olur
teşekkürler herkese...
polis hastamız çıktı.diyor ki:kaza yerini terketmek ve kazaya sebebiyet vermekten yaklaşık 400ytl kesin,mahkeme sana kalmış.. _________________ hareketi durduramazsın...
a.veysel
ben heriften beş kuruş istemiyorum ancakkk bi bedel ödesin devlete ki yapamasın bidaha.sonuçta bu forumdaki çoğu insan o herifle trafiği paylaşıyor.cezasız suçlar teşvik edicidir.sağol EKAMBA... _________________ hareketi durduramazsın...
a.veysel
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız