Tarih: 17.05.2008 - 02:32 Mesaj konusu: Yeni Kaskım (RESİMLİ)
Evet arkadaslar sonunda uzun gözlemlerim sonucu kaskımı almış bulunuyorum Öncelıkle kaskımın ozellıklerını soyle bır sıralayım...
Composite Fiber malzeme
Çizilmez ön cam
Komple çıkarılabilir ve yıkanabilir yanak padleri ve iç astar
Havalandırma kanalları
ECE 22.05 Onay Belgeli
1550 gr.
Orjinal taşıma kılıfı
LS2 İspanyol
Beyaz Camlı
Kaskımın markası LS2...İspanyol markası.Öncelıkle kask alımında 300 ytl ye kadar butce ayırmıstım...Fakat bu kaskı gorunce işi 95 ytl ye bagladık
Yandan görünüşü...
İç kısım
Tamamen cıkarılabılen iç astar...
Çantası
Arkadaslar öncelikle LS2 nin ispanyol markası oldugunu belırtmek ısterim.Ardından iş çıkısı yani aksam üzeri bizzat test ettim kaskımı.Sunu belırtmek ısterım ki kaskın fıyatı 95 ytl.Siyah vizörü ayrıetten aldım 30 ytl.
Aksam uzerı hava bıraz soguktu.İçerıden bugu yapmak ıstedım ama oluşan bugu anında sanıyesınde yok oluyor bugu tutmuyordu.Yani bugulanma sorunu bu vizorde yok.
İkincisi KASKIN İÇİNİ DISINI İNCELEDIGIMDE kesınlıkle profesyonel bır kask oldugunu yani sıradan bır kask olmadıgını anlayabılıyor ınsan.İşçilik çizgiler ve malzeme kalıtesi ile hemen ayırt edileblıyor.
Rüzgar konusuna gelınce alın bolgesınden sadece gıdıklama mahiyetinde bir ruzgar yiyor oda asla önemsiz bir rüzgar...
Ses konusuna gelınce daha once kalıteli bir kask kullanmadıgım ıcın bu konuda yorum yapmak istemiyorum ama kaskı takar takmaz sagır oldugumu sandım acıkcası cunku dısardan ses zor duyuluyor.
Tamamen cıkarılabılen iç astaları mevcut.
Havalandırma sıstemı gayet basarılı.Usttekı delıge tıkladıgınızda hava akımını hıssedebılıyorsunuz.
Kafanıza gayet basarılı bır sekılde uyuyor ve rahatsız edıcı bır bolumu ve çıkıntısı kesınlıkle yok...
Kask kesınlıkle cok yakısıklı dıyebılırım.stıcer calısması basarılı olmus.
Son olarak fiyat perfomans karsılastırmasında benden 10 uzerınden 9 aldı.
Benzer kalitede lazer veya caberg marka kasklarda 200 ytl den asagı fiyat göremedim...
Tarih: 17.05.2008 - 02:53 Mesaj konusu:
Bende de siyah beyazı var. Bu fiyata bu kaliteyi beklemiyodum açıkcası. Tabiki shoei, arai ile falan kıyaslamıyorum ama fiyat performans oranı gerçekten çok iyi _________________
safak52,güle güle kullan ,iyi günlerde kullan ama sen yinede dikkatli kullan _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
güzel kask Allah kaza bela vermesin. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
güzel kask yalnız çok spor duruoo motora göre...bide dier renkler ne acabaki?? _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız