Kayıt: Oct 29, 2007 Mesajlar: 668 Nereden: Gebze - Kayseri
Tarih: 17.05.2008 - 11:03 Mesaj konusu:
XR 1000 kagayama kullanıyorum kaliteli ve dengeli kask yüksek süratlerde dengesini koruyor suratıma yapışma gibi bir problemi yok eğer sende o tur problem varsa büyük ihtimalle kask sana büyük geliyor bir beden küçüğü ile denemelisin _________________ HONDA CBR 1100 XX SUPER BLACKBIRD
http://www.applebys-r-us.co.uk/bb/images/blackbird_spares.jpg
benim kask mat siyah olandan.M beden ama kulaklarımın olduğu yerden aşağıdan biraz rüzgar giriyor.kafama iyi oturduğu için S bedeni denemeden aldım.fiyat farkı düştüğümde kendini hissettirecekse eyvallah...yoksa aman aman bir kask değil.
slm dostum.ben kenan replika kullanıyorum.senın dedıgın olayla hıc karsılasmadım gayet dengelı bır kask memnunum yanı.ayrıca kaskın pedlerı yanagına oturdugu zaman kımıldamıyorkı.belkı senın dedıgın olay buyuk beden kask alıp ruzgardan yuzunde hareket ettıgı ıcın olabılır ama kafana uygun bedende sorun olacagını sanmıyorum.
Tarih: 17.05.2008 - 13:53 Mesaj konusu:
Ben de xr-1000 diabolic kullanıyorum. Dediğin gibi bir problemle hiç karşılaşmadım. Ben memnunum kasktan. Yanak pedleri zaten yapışıyor yanağına, merak ettim şimdi taktım baktım kaskı. Kaskın çeneme değmesi gibi bir olasılığın olmadığını gördüm. Senin kask büyük beden olabilir.
Shoei raid kullandım bir düşük modeli xr1000'in 230-240 gibi süratlerde bile naked motor olmasına karşın hiçbir sallama suratıma yapışma yapmadı...Büyük ihtimal beden ile ilgili bir problem vardır... _________________
Tarih: 17.05.2008 - 19:03 Mesaj konusu:
snakeplisken, Kaskı biraz büyük almışsın veya kafa şeklin shoei'ye uygun değil. Benim AGV K serisi kaskımda yapıyordu. X-Spirit'e geçince huzur buldum.
Tarih: 18.05.2008 - 04:37 Mesaj konusu:
kask bilgileri ile ilgili internette google kask ve kafa yapısı yazarak uygun olan bedeni kullanabilirsin o zaman çene degmesi yapmaz sanırım metre ile kafa ölçümü yapılıp kask bedeni tavsiye ediliyor _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız