Tarih: 18.05.2008 - 12:50 Mesaj konusu:
kardeş bu zx12 değilmi?hayret kawasaki gibi kemikli makina nasıl yapmış bunu harbi şaşırdım şimdi.
durup dururken olmamıştır heralde ya dip dip redlinede tutup uzun süre yada malzeme yorgunluğundan veyahutta zayıf ihtimal makinaya bakım yapılırken sıkma torklarına dikkat edilmediğinden dolayı oluşan dengesizlikten dolayı bu hadise meydana gelmiştir.tabi makinanın mazisini bilmediğimizden ne desek boş.acaip merak ettim bilen varsa bilgi versin lütfen. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 18.05.2008 - 12:51 Mesaj konusu:
zzzzzz, Barışım 07 zx10 geliyor görürüz ozaman kim kol çıkarıo _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Biz AsLinda Kar$imizda Ki İnsani Sevmiyoruz, Onun Bizde Yarattigi Duyguyu, Heyecani, Hissi seviyoruz..Sevgiyi DegiL SeviLmeyi Seviyoruz. Çok Bencilce
Tarih: 18.05.2008 - 12:53 Mesaj konusu:
zzzzzz, zx12 lerin bird hunter yani kuş avcısı lakabı kolların bu vuruculuk özelliğinden mi geliyor _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...
Resimdeki bariz bir zx-6'da o yüzden vay be geçmiş olsun iyiki arka tarafı kontrol ederek durabilmiş ördekte kupon bir ördekmiş,yeşil başlı gövel ördekmi ne
En son 600f tarafından 18.05.2008 - 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 18.05.2008 - 13:20 Mesaj konusu:
hocam eski kasalara pek hakim değilim karıştırmam normal kendi açımdan.ama kawasakinin kol çıkarması enteresan ördek mevzusu direk günün dumuru. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
yok yaw sorun değil,zaten can sıkıntısından evde patlıyorum biraz makara yapıyım dedim.böyle bir topiğide atlamadan geçmek olmaz:D buarada motorda zx-9muş
Tarih: 18.05.2008 - 13:27 Mesaj konusu:
bende meraktan patlıyorum hocam valla niye olmuş nasıl olmuş kimse bilmiyormu yaw _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız