Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KAWA kol çıkarmış !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KAWA kol çıkarmış !!!

KAWA kol çıkarmış !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:41    Mesaj konusu: KAWA kol çıkarmış !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu zavallı ördekçikte o sırada uçuş yapıyormuş.nerden bilsin kawadan çıkan kolun birazdan hayatına mal olacağını Şok oldum
vurulmadan önceki son fotosu
Şok oldum Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahibinden.com da vardı bu motor Çok gülüyorum ördeğe yazık olmuş Dil çıkarıyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bu zx12 değilmi?hayret kawasaki gibi kemikli makina nasıl yapmış bunu harbi şaşırdım şimdi. Şok oldum
durup dururken olmamıştır heralde ya dip dip redlinede tutup uzun süre yada malzeme yorgunluğundan veyahutta zayıf ihtimal makinaya bakım yapılırken sıkma torklarına dikkat edilmediğinden dolayı oluşan dengesizlikten dolayı bu hadise meydana gelmiştir.tabi makinanın mazisini bilmediğimizden ne desek boş.acaip merak ettim bilen varsa bilgi versin lütfen.
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parça kopup ördeğemi değmiş Üzgünüm yazık olmuş hayvana yeah Üzgünüm peki kullananda bişi varmı ?
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

Yazık olmuş ördeğe Dil çıkarıyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, Barışım 07 zx10 geliyor görürüz ozaman kim kol çıkarıo Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha şeyi unuttum bu arada geçmiş olsun
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, zx12 lerin bird hunter yani kuş avcısı lakabı kolların bu vuruculuk özelliğinden mi geliyor Çok gülüyorum

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ördeği pert etmiş.....yazık olmuş... Göz kırpıyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 18.05.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kardeş bu zx12 değilmi?

şaka yapıyorsun heralde Şok oldum Şok oldum Şok oldum
kdrygz, ben buradayım gelsin Dil çıkarıyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kardeş bu zx12 değilmi?

şaka yapıyorsun heralde Şok oldum Şok oldum Şok oldum

ne alaka?
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimdeki bariz bir zx-6'da o yüzden Çok gülüyorum vay be geçmiş olsun iyiki arka tarafı kontrol ederek durabilmiş Alkışlıyorum ördekte kupon bir ördekmiş,yeşil başlı gövel ördekmi ne Çok gülüyorum

En son 600f tarafından 18.05.2008 - 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam eski kasalara pek hakim değilim karıştırmam normal kendi açımdan.ama kawasakinin kol çıkarması enteresan ördek mevzusu direk günün dumuru. Dil çıkarıyorum
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yaw sorun değil,zaten can sıkıntısından evde patlıyorum biraz makara yapıyım dedim.böyle bir topiğide atlamadan geçmek olmaz:D buarada motorda zx-9muşÇok gülüyorum
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende meraktan patlıyorum hocam valla niye olmuş nasıl olmuş kimse bilmiyormu yaw Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal