mrb arkadaslar bugun saat 18.00 itibariyle seydişehir-antalya yolunun 7. kilometresınde rampa asagı ınerken motorumu salmıs salına salına ınerken cok tatlı bır vırajın cıkısındakı radar aracının benı gormesıyle 111 km hızla radara gırdım.ılerde cevırme yapan ekıp otosuda tabıkı durdurdu ve 237 ytl ceza yedım.vatana mıllete hayırlı olsun.bu paranın yol,su,kopru olarak bana tekrar dönecegini biliyorum
1999 dan sonra ehliyetli daha öncesindede ehliyetsiz olarak gecen araba ve motor surus hayatımdakı ılk radar cezam ve aldıgım ılk ceza.bu sebeble sızlerle paylasmak ıstedım bız bır aıleyızya ondan.ısın garıp tarafı yanı garıp olan radara bır partıde 5 arac gırdık.cunkı bıraz sote bır yere durmus radar.rampa ınısı ve vırajı bır alıyosunuz ahaa radar.neyse 5 arac arka arkaya gırdık ıkısını durdurdular bırısı ben bırısıde bır jeep.dıgerlerını durdurmadılar yanı ısın bu kısmını anlamadım.neyse.sonucta 15 ceza puanı ve 237 ytl para cezası.
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5727 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 18.05.2008 - 22:44 Mesaj konusu:
_RoMeO_, aman aman sıgara ıckkı kullanma gozunu seveyım bende sıgara kullanıyodum bırakalı 1 ay oldu temız hava aldıgım ıcın her sabah mutlu kalkıyorum wallaha bak hem haklısın vatanım kazansın nede olsa vatan bıze 1 kasık verıp 2 kasık gerı alıyo dıme ooofff _RoMeO_, orrr yıne damarımı deştin yaa _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız