Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ***ilk radar cezamı yedim***

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

***ilk radar cezamı yedim***
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 18.05.2008 - 21:42    Mesaj konusu: ***ilk radar cezamı yedim*** Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb arkadaslar bugun saat 18.00 itibariyle seydişehir-antalya yolunun 7. kilometresınde rampa asagı ınerken motorumu salmıs salına salına ınerken cok tatlı bır vırajın cıkısındakı radar aracının benı gormesıyle 111 km hızla radara gırdım.ılerde cevırme yapan ekıp otosuda tabıkı durdurdu ve 237 ytl ceza yedım.vatana mıllete hayırlı olsun.bu paranın yol,su,kopru olarak bana tekrar dönecegini biliyorum Dil çıkarıyorum

1999 dan sonra ehliyetli daha öncesindede ehliyetsiz olarak gecen araba ve motor surus hayatımdakı ılk radar cezam ve aldıgım ılk ceza.bu sebeble sızlerle paylasmak ıstedım bız bır aıleyızya ondan.ısın garıp tarafı yanı garıp olan radara bır partıde 5 arac gırdık.cunkı bıraz sote bır yere durmus radar.rampa ınısı ve vırajı bır alıyosunuz ahaa radar.neyse 5 arac arka arkaya gırdık ıkısını durdurdular bırısı ben bırısıde bır jeep.dıgerlerını durdurmadılar yanı ısın bu kısmını anlamadım.neyse.sonucta 15 ceza puanı ve 237 ytl para cezası.

herkese keyıflı,kazasız,belasız,cezasız surusler dlerım Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 18.05.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanki bu durumdan çok hoşlanmış gibi keyifle anlatmışsın Çok gülüyorum

Geçmiş olsun biran önce ödemeye bak erkenden ödeyince indirimler vs. oluyor.. Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum geçmiş olsun Çok gülüyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, hoslanmak degıl aslın ıcıme oturdu bıraz.ama napıyım oldu artık zevk almaya bakıyom Dil çıkarıyorum salı gunu odeyecegım nasıp olursa.erken odeyınce ındırım var dedıler bakıcaz artık.
Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 18.05.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, geçmiş olsun
Alıntı:

aldıgım ılk ceza.bu sebeble sızlerle paylasmak ıstedım bız bır aıleyızya ondan
aileyiz evet ama cezayı sen öde Dil çıkarıyorum Bravo
tufan72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi daha yakalanmaman dileğiyle geçmiş olsun Gülümsüyorum
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karakral1, güzeldi dostun Bravo
Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...

_RoMeO_ demiş ki:
salı gunu odeyecegım nasıp olursa.erken odeyınce ındırım var dedıler bakıcaz artık.

Kampanya ve indirimleri kaçırma Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei

En son On7_li tarafından 18.05.2008 - 22:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden durdunkı ....... Dil çıkarıyorum
Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutlusun yanı Çok gülüyorum peki kısıntı yok Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_,geçmiş olsun,yol,su ,elektrik olarakmı yoksa kazık olarakmı geri döner bilinmez, Üzgünüm Üzgünüm

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, hemde nasıl.acayıp keyf oldum.sıgara ve ıckı kullanmıyorum.hıc olmazsa bu yolla vatana faydam olsun demı.acıgı kapatmak lazım. Dil çıkarıyorum
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 18.05.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, aman aman sıgara ıckkı kullanma gozunu seveyım bende sıgara kullanıyodum bırakalı 1 ay oldu temız hava aldıgım ıcın her sabah mutlu kalkıyorum wallaha bak Bravo hem haklısın vatanım kazansın nede olsa vatan bıze 1 kasık verıp 2 kasık gerı alıyo dıme Gülümsüyorum ooofff _RoMeO_, orrr yıne damarımı deştin yaa Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.05.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li demiş ki:
Geçmiş olsun...

_RoMeO_ demiş ki:
salı gunu odeyecegım nasıp olursa.erken odeyınce ındırım var dedıler bakıcaz artık.

Kampanya ve indirimleri kaçırma Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

World karta 5 taksit cekiyorlamis Motordelisi
Başa dön
snakeplisken Çevrimdışı snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal