Tarih: 18.05.2008 - 22:32 Mesaj konusu: Mz Etz 301 Kral motor
Bende 1991 model alman malı bir Mz 301 var. Elektronikçi olmam sebebiyle karbüratörüne elektronik bir devre yerleştirdim. Bu devre içerideki benzinin daha verimli harcanmasına yarıyor.Patent almaya çalıştım ama çok para istediler.Bende bıraktım şu anda motorumda halen o sistem var ve iddia ediyorum bir scooterdan az yakıyor ve seriliği daha çok.Bugünkü denememde kendi ibresini sonladı ve motorun hızı halen yükselmeye devam etti. Dileyenlere akım devresini mail atabilirim.Bu sistem sadece şu an Mz ler için yaptım.
noluyo yaw..forumda bi mucit eksikti...nasıl bir topluluk olduk biz...nereye gidioruz... ... _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 390 Nereden: istanbul-KaRTaL
Tarih: 18.05.2008 - 23:37 Mesaj konusu:
O parça herneyse o olmadanda yapar o süreti.Ben kendim bizzat şahit oldum amcaoğlunun 301 inde ibre bir tur döndü ver 5 in üzerine fln gelmişti. _________________ "Nefes Almak Gibi Birşey" Dediğim MoToSiKLeT Aşkına AsLa Dur Diyemeyeceğim Kesin.Siz Nefes ALmaktan VazgeçebiLirmisiniz...
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 19.05.2008 - 11:54 Mesaj konusu:
PAtent alamamış olmanıza üzüldüm ama bu sizi yıldırmasın. Deneylerinize daha büyük bir azimle devam ediniz .İleride mutlaka birilerinin dikkatini çekecektir. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 19.05.2008 - 12:16 Mesaj konusu:
vay toprammmmm vayyyyy....bende para çok patent alalım hemennnnnnnnn
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
sen kimseye mail falan atma bana at yeter _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız