_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1364 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 19.05.2008 - 10:22 Mesaj konusu:
paylaşım için tşkler tta abide ordaymış oruçoğlu avatarındaki bildiğim yoldanmı? bidigim yoldanmı?? _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
güzel organizasyon ancak bu etkinlik yeternce duyuralamadı sanki....ayrıca lokma kuyruğuna bittmm _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Kayıt: Jun 14, 2007 Mesajlar: 1010 Nereden: cennetten bir melek
Tarih: 19.05.2008 - 14:26 Mesaj konusu:
ben topic actım ama gelin diye...
http://www.motordelisi.com/ftopict-63467.html DRAGON_10, hehe sagol bildigim yoldan olucaktı yeni fark ettim _________________ YAŞAMIN KAYNAGİ SEVGİDİR....
Kayıt: May 14, 2008 Mesajlar: 501 Nereden: manisa-salihli-turgutlu
Tarih: 19.05.2008 - 14:38 Mesaj konusu:
çok güsel bi organizasyon olmus burada mehmet tan a ve bıyıklarına hastayım inş. bi gün tanısırızorucoglu, çok güsel olmus paylasım için saol saol saol ya
Tarih: 19.05.2008 - 15:20 Mesaj konusu:
ya hep soylerim şu izmirliler eğlenmeyi biliyorlar _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız