Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorcu dayanışmasını seviyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorcu dayanışmasını seviyorum
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 19.05.2008 - 11:49    Mesaj konusu: motorcu dayanışmasını seviyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen haftalarda havayıda güzel bulunca günü şöyle bi dolanayım diye çıktım yola bursadan bandırma erdek yaptım akşam üzeri dönüş yolunda bi çeşme görüp durdum o sırada yanıma 125lik kros motorla bi arkadaş yanaşıp bir şey mi oldu diye sordu su içmek için durduğumu söyleyince 1 - 2 dakikada muhabbet koyulaştı gençten bi arkadaş müzik öğretmeniymiş muhabbet muhabeti açınca '' abi şurda ilerde benzinlik var ordan bi kola alayım acelen yoksa burası güzelmiş takılırız '' diyince hayır demedim. Motoruna binip gitti.Tek başıma yolun kenarında duruken sırasıyla
1. 600 RR
2. iki kişilk bir gurup zx 9 ve R1
3. 250lik çelik motor
yanaşıp bir şey olup olmadığını sordular boş geçen olmadı. Kazara yolda kalsak mutlaka birileri durup bizi orda yalnız bırakmayacak işte bu dostluğu ve dayanışmayı başka hiç bir ulaşım aracı yaratamaz
nihayetinde kolamızı içip telefonlar alınıp yolumuza devam ettik.
( araba ile yolda kalsaydım duran olurmuydu acaba çok merak ediyorum )

BLUE ANGEL
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta kaza yaptığımda yerden kalkmamdan yaklaşık 10 dakikda sonra cbr125 li iki arkadaş bitti yanımda.İçeri kapanan sağ gidon için alyen anahtar buldular getirdiler ki nerden buldular bilmiyorum.Sonra motoru kaldırdılar kenara aldılar.Heyecenlıydım götürdüler çay ısmarladılar.İçimi rahatlattılar.Sonra selametle deyip gittiler...böyle ilginç bişey işte
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 19.05.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gundelfingen, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizler araba sürücülerinden farklıyız arkadaşlar bu dayanaşma ve birlik devamlı olmalı yardıma ihtiyacı olan olursa boş geçmemeli durup belki iki çift laf edilmeli motorcu ruhu bunu gerektirir Alkışlıyorum
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde başıma çok geldi.
İşim gereği Türkiyenin bir çok iline gidiyorum. Ve de motorumla gitmeyi tercih ediyorum

Utanarak söylüyorum ama bir sigara tiryakisiyim.Durmadan en fazla1-1.5 saat giderim. Eğer bir dinlenme tesisi gibi biryer yoksa sorun değil dururum kenarda yakarım sigaramı

Mutlaka gerek sepetli rus motoru olsun, gerek peugeot, gerek se de büyük motorlar mutlaka durur. "hayırdır abi bi sıkıntı var mı yardımcı olalım" bu cümleyi duymak her zaman bana büyük gurur verir ve tekrar motorcu olduğum için ayrıcalıklı olduğumu anlarım

Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
scootgirl
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tereddütteyim ... şile taraflarında bir köy yolunda durduğumuzda geçen bir motorcu herşey yolunda mı diye sormuştu ... bu gerçekten çok hoş birşey ... ama bunun yanında 2 hafta önce e5 te kaza yaptığımda o trafiğin içinde birsürü motorcu geçmesine rağmen hiç biri durup yardım etmeyi bırakın kimse iyimisin diye bile sormadı ...
Başa dön
scootgirl Çevrimdışı scootgirl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birde korna çalıp selam verdiğimizde karşılğını alabilsek..
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta ankaraya gittim. Bilkent'te bir ara motoru durdurup zincire baktım. Kebap servisi yapan arkadaş sağa çekti ve yanıma geldi. Nasıl duygulandım anlatamam.. Bravo
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 19.05.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elimizden geldiğince her kese yardım etmeli arabalarada motorlarada havanlarada insanlığın gerektirdiği her seye Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xloys, TÜRKİYENİN neresine gidersen git motorcu dayanışması var mutluluk veriyor yinede dikkat dikkat

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonucta motor sadece bir ulasim araci degil. Ruhu var. Araba ile bi yere gidersin ama motoru seversin konusurusun. O yuzden motorcular farkli oluyor.
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Araba kullananlara vicdansız diyeceğim olmayacak bundan 6-7 ay önce CBR 125'den önceki motorum'la yani scooterimle cadde'de düştüm hemen kalktım yerden ama arkamda bissürü araba vardı allahtan yavaş geliyorlardı ama biriside aracından inip bişeyin varmı diye sormadı sadece çevreden bir kaç kişi geldi yanıma..

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlaşmaya yardımlaşmaya devam , hıc unutmam gecen yıllarda sehır dısında benzinciye bıkac km kala yakıt bitmiştide arabaların hıcbırı durmamıstı sagolsun motorcu bı arkadas durdu benzınlıge kadar goturup getırdı de yola devam etmiştim yasasın demir atlıların kardeşliği Bravo
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle yazıları okuyunca gururlanıyorum. Allah dostluğumuzu bozmasın. Alkışlıyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 19.05.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcular birbirinin hal,nden anlıyor ama bazı cc kullanıcıları altında olan motordan dolayı kendni yüksekten görüyo onlar bu dayanışmayı hor görüyo Beğenmedim
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal