Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Radarda durmak yada durmamak!?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Radarda durmak yada durmamak!?

Radarda durmak yada durmamak!?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Radarda durmak yada durmamak!? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_ arkadasimizin actigi topikte ''neden radarda durdun,durmasaydin keske'' gibi yorumlar eklenmis!Polis durdurdugunda cogumuz durmuyoruz sanirim,ama bunun riskleri var,plakayi aldiginda daha buyuk bir ceza yazabilir yada daha kotusu durmadgimiz takdirde arkamizda ates etme hakkı var ve bu turkiye de yasanmis bir ornek,sizler bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
windofchopper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben ss kuralı duruyorum cezamı yiyip sonra sodamı içiyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 20.05.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet polis nasıl olsa bişey yapamıyor, yakalayamıyor, ateş edemiyor durmayın kaçın. Malınıza, canınıza veya ailenize zarar veren biriside bunlara dayanarak nasıl olsa polis bişey yapamıyor diye çevirmede durmasa kaçsa poliste bişey yapmasa tepkiniz ne olurdu. Yine aynı pişkinliği sergilermiydiniz ?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 20.05.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polis isini yapiyor desem eyer burada(danimarka) durmazsak 2sene efliyetten olma sansin var yani biz burada kuzu kuzu cekiyoruz sag hemen kacma durumu pek yok plakayi alirlarsa polis bizden önce evde oluyor
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 20.05.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu konu çok detaylı bir konu burda yazdıklarımız özemdirici olabilir ve kaçma kapasitesi olmayan arkadaslar bunu deneyip kazalara sebep olabilirler kacayım derken!! ancak sadece klasik bir radar uygulaması ise ve ASAİŞ ekipleri olay yerinde yoksa plakası olmayan yada görünmeyen tecrübeli SS sürücüleri genelde durmuyor! 3-4 sene öncesine kadar ben duruyordum ama polislerin sergilediği kesinlikle anlayışsız dinlemeyen ukala tavırlarından sonra durmamaya karar verdim! standart eksozla ceza yazmışlardı bana ve 1000RR ın sesini burgman 400le kıysalayıp bak bu sessiz seninki sesli demişlerdi! ben polisle muhattap olmuyorum laf anlatıpta cenemi yoramam cunkü önyargılı ve potansiyel serseri durumunda gördüklerinde bizi hiçbir zaman haklı olma sansımız yok! gazlar giderim! ancakk bu noktadan sonra telsizle sizi bildirirler ve işin içine ASAİŞ ekipleri karışır ve bu ekiplerlerden kaçıldığında silah kullanabiliyorlar bu yuzden kaçtıysan motoru hemen kapatıp o gun bidaha binmemekte fayda var!!tabiki bunu yapmak için SS makina uygundur!! ve tecrubeli sürücü!!
bikerede izmir yesildere yolunda kışın saat 23gibiydi,40-50km ile tıntın geliyorum eve hava buzzz! yanıma yunuslar geldi kısa bi siren sesi verdiler,bende selam verdiler diye korna caldım,yanyana gidiyoruz,bana dur işareti yaptılar,bende neden dedim?? ne oldu yani niye durcam,dur dediler israrla bu arada biz 40km ile yan yana gidiyoruz,arkada oturan küfür ederek durmamı istedi,bende kendisine güzel bir selam verip uzadım yanlarından,selam verirkende gel kendir durdur dedim,bomboş yolda yavas yavas gidiyorum adam gelip sırf can sıkıntısı yuuznden beni durdurcak,telsizle merkeze bildircek,güya calıştıklarını amir duycak v.s!! işguzarlık baskadır görev icabı baskadır!!
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 20.05.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Hiç yapmadım öyle birşey. Ama insanı mecbur bırakıyorar.

Örn.:Geçen yaz yıllık izinimde Diyarbakır-İzmir arası yolculuk yapıyorum motorumla. 1600 km yol 70 km/s ile kaç günde gidilir?

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN,Berhan abinin dedigi gibi derin bir konu bu fakat scooterla yada ybr ile bile durmayanlar biliyorum,plakayi kivirip kaciyorlar nasil olsa yunus olmadiktan snra yakalayamaz vs die ama sana sunu sormak istiyorum SRAD-HAN yaklasik 1 yıl once bir is adaminin oglunu vurmadilar mi jeep kullanirken cevirmede durmadi diye ve durmama sebebide ehliyetinin olmamasiydi,suclu fln degil,ayni sey ss kullanirkende basina gelemezmi?+radarda plakan ciktiktan snra ceza yazmalari sorun degil gibime geliyor
Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 20.05.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

durursam namerdim.... Gülümsüyorum
237ytl bu,boru değil....
memlekete 1000cc makine sok,sonrada 75km hızla gideceksin de....
ya bu devlet temelli insanlara çökmeye başladı,anlamış değilim....

yakup54, arkadaşım,sen 2000 euro maaş alıyorsun en düşük,
dursan 100 euro yazarlar en fazla koymaz sana.
burda adam zar zor motor alıyor,depoya benzini zor koyuyor.aldığı en kral maaş 1000 ytl.
80 le giderken 237 ytl aldığın maaşın çeyreğini devlete kaptır..
sonrada bu motorcular neden kaçıyor deyip düşünürler..
işte bu yüzden kaçıyorlar.
ben koca otel işletiyorum bana bile koydu geçen yediğim ceza.. Üzgünüm
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba peki senden once yazdigimi okudunmu?boyle bir risk almaya deger mi sence?+plaka alamamalari gibi bir durum soz konusu degil bence hele scooter gbi bir motorda
Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.05.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy, kaçarsan imza atmazsın, imza attınmı suçunu kabullenirsin, atmazsan itiraz hakkın doğar, arkandan yazı mı geliyor, gelsin. Kaçtığın için arkandan sembolik bi ceza gelir hepsi bu...
Arkandan hiçbir trafik polisi ateş filan etmez merak etme Çok gülüyorum Haaaa gece kontrol olur, Normal polis durdurdu mu duracaksın, öyle veya böyle duracaksın...
Onlardan kaçarsan vururlar OK

Son Mesajdan 39 saniye:

Alıntı:

durursam namerdim....
237ytl bu,boru değil....
memlekete 1000cc makine sok,sonrada 75km hızla gideceksin de....
ya bu devlet temelli insanlara çökmeye başladı,anlamış değilim....

Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Bundan güzel bi yazıda olmaz.... Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.05.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hız limitlerini mantıklı seviyelere çekmedikleri sürece, motor süren adamdan mantıklı davranmasını beklemek saçma!
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nightexpress,peki durdun ve cezayi polisin gozu onunde alip yirttin diyelim simdide kabullenmemis oluyorsun,vede durmadgin takdirde polislerin arkana ekip takma igbi bir sansi yokmu?arabalarda durmasin bassin gitsin o zmn!???
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 20.05.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu aralar her hafta sonu çevirmeye giriyorum...Anlaşılan bütçemizdeki açık arttı...Hiç birşey bulamadıklarında eksozun ses yapıyor debrijayın üstte kavrıyor ampüllerin gözümü alıyor gibi bahaneler bulunuyor...Bu saatten sonra radarda durmamak başımıza iş açabilir...Ben Ali Kıran başkesen olsaydım durmazdım Gülümsüyorum
Yarrasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.05.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence duruma göre karar verilmeli Gülümsüyorum her yerde kaçılmaz her yerdede polise durulmaz:)
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 20.05.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu aralar polis habire çeviriyor egsoza takmış çoğuda çok ses yapıo sök onu diyorlar birde Çok gülüyorum sonuncuda ben kaşınıdm polisi görmedm gecenin 11inde önünde ara gaz çekince gel buraya dedi Dil çıkarıyorum önemli bir durum olmadığı taktirde radara girdikten sonra durmak akıl karı değil maaşımın büyük bi bölümünü devlete yediremem azten ne kadar kaldı elmzde onların yediklerinden geriye??bide bilmem kaçyüz milyonu bi kaç km hızlı gittim diye vericem heee Öfkeliyim
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal