Uzun zaman bekLedim ama sonunda motoruma kavuştum ) Şunu diyebiLirim bu motoru aLdığıma çok memnunum.Kullanımı gayet rahat ve bekLenenden daha güçLü .. Vitesli kuLLanıdığım iLk motor oLMasına rağmen hiçbir zorLuk yaşamadım hatta biraz cesaretLe trafige biLe çIktIm .. Görünüş oLarak resimLerde gördüğünüzden daha kasLı bir aLet diyebiLirim gören gerçekten şaşırıyor.Tabi fiyat oLarak herkeze hitap etmediğide bir gerçek .. Neyseki sonuç oLarak şahsen en iyi seçimi yaptığıma inanıyorum... Herkeze keyifLi sürüşLer ..
_________________ Let The Good Times Roll
Kawasaki ZX-6R
B Rh(+)
www.diagontattoo.com
En son CN-6R tarafından 20.05.2008 - 15:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
CN-6R, oh be sonunda geldi Hadi hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanman dileğiyle. Bu arada o dizlikler yere düşünce kayıp gidiyo pantolonun içine giymeye çalış veya yapıştırılan sıkı yap..
hayırlı olsun ..bende bu motoru düşünmüyo değilim ama başlangıç için gidip te o kadar para bağlamaktansa bir cbr ile baslayıp 6 ay sonrada bir r6 yada 600 rr a geçmek daha iyi olur sanırım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız