arkadaşlar ısrarlara dayanamadım ve cobalt nikli kadir arkadaşı telden bulup davet ettim
beklemeye başladım akşama büyük bir gazlamaca etkinliği düzenleyeceğiz
sıkmak isteyenleride bekleriz buluşma saati 20,00 çayırova gişeleri _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
arkadaşlar ısrarlara dayanamadım ve cobalt nikli kadir arkadaşı telden bulup davet ettim
beklemeye başladım akşama büyük bir gazlamaca etkinliği düzenleyeceğiz
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 20.05.2008 - 19:41 Mesaj konusu:
nosscu, kaşıntınız büyük,
hadi bakalım kazasız belasız...
siz bana lazımsınız ona göre gazlayın...
dediğimide yanlış anlamayın 299 dan aşşağı düşmeyinde 350 yi de zorlamayın anlamında
siz bu gazla 500 de yaparsınız ya neyse...dediğim gibi akıllı olun.mokunu çıkarmayın
sonucu merakla bekliyorum,atmaca gibi takipte olacağım bu topiği...
yalçın,o dediğin yerde kirpi varmı ? puhahahahahaaha _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 20.05.2008 - 19:49 Mesaj konusu:
SeLAm Topiği izleyenler. Ben COBALT. Yalçın Beyin İş yerindeyim. birer sigara içip çıkıyoruz. çok keyifli bi akşam olucak gibi. bu zevkten mahrum kalan SAYIN EKAMBA ya saygılarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz.
Klavyenin arkasaından kalkabilirse kendisinide bekliyoruz. burasını NOSSCU YAZDı _________________ geçtiğim yollardan geçebilirsin ama yaşadıklarımı asla yaşayamazsın...
hadiii yaffrum yiii paramı eğlendir beniii
PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM ,PERT TEAM
SeLAm Topiği izleyenler. Ben COBALT. Yalçın Beyin İş yerindeyim. birer sigara içip çıkıyoruz. çok keyifli bi akşam olucak gibi. bu zevkten mahrum kalan SAYIN EKAMBA ya saygılarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz.
ya biz ne konuştuk,sizleri seviyorum,sanırım bu yeterli olacaktır. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız