Tarih: 20.05.2008 - 20:55 Mesaj konusu: en sonunda ikna ettim :D
arkadaşlar bildiğiniz üzere yaklaşık 20 gün önce aldığım 1000rr ımı sinan vefatından sonra ailemin baskısının artmasından dolayı istemiyerek satılığa çıkarmıştım ve dün akşam babamla yaptığım konuşmadan sonra motoru satmaktan vazgectim:) çok mutluyum...
hee bu arada babamla ne konuştuğumu erak edenlere söliyim kimsenin gazına gelmeyeceğime ve motora binerken arkamda beni bekleyenlerin olduğunu unutmacağıma söz verdim
Tarih: 20.05.2008 - 21:03 Mesaj konusu:
siya, birçok kere ailelerle konuşup ikna etmişliğim var..
Babana şunu anlat..
Motosiklet tehlikeli değildir,sephaya alırsın öylece durur,gaz verirsin gider..
Tehlikeli olan onu kullanan beyinlerdir..
Tabiki SİNAN'ın olayı apayrı..Onunki tamamen şansızlık ve ihmal karışımı bir kaza..
Pist tarihinde ölümlü kazalar o kadar az ki ,FUTBOL da bile daha fazla ölüm oluyor.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
siya, bende tam almayı düşünüyordum siya aileni ikna etmene sevindim.tabi onlar için değerliyiz elbette korkuyolar.bizimkiler de öyle.başkanın da dediği gibi motoru kullananın bilinçli olması lazım _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 21.05.2008 - 09:54 Mesaj konusu:
Ailenin rızası olmadan motora binmeye gönül razı gelmez...Kazasız sürüşler dilerim...Ama ne kadar izin verselerde akılları sendedir...Ben gece geç saatte evden çıktığım zaman yatağa iki yastık koyar üstünede pikeyi çekerim Şimdi okuyomuş bizim peder _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız