19 Mayıs'ın tatil olmasından yararlanarak, bir süredir, Haziran ayında 1 gece konaklamalı gezi yapmayı planladığımız İğneada'ya bir keşif gezisi yapmaya karar verdik. Çok yerde duracağımızı düşünerek motor yerine hep birlikte araba ile gitmeye karar verdik. Ve de sabah erkenden yola çıktık.İlk mola yerimiz, Çerkezköy gişeler çıkışındaki bir benzin istasyonu. Burda geleceğin MD sine rastladık.
Bizi Vize'de bekleyen Taner ve arkadaşları ile buluşmak üzere yola devam ettik, ama biraz dolaşarak Kıyıköy üzerinden gittik. Yolda Tanerin telefonu ile Vizeye gelmeden Kömürköy'de (Taner yanlışım varsa düzelt, aklımda böyle kalmış) kendisi ve 2 arkadaşıyla buluştuk.
Kahvede çaylarımızı yudumlarken Tekirdağ'dan yola çıkan Özgür de bize yetişti ve kadro tamamlandı. Ve yola çıktık. Yoldan manzaralar
Bu arada öğleni bulduk, e tabii acıktık. Hadi önden bir şeyler yiyelim dedik, çünkü iştahımızı daha sonra yiyeceğimiz leziz köftelere saklamaya karar verdik.
Ve tekrar düştük yollara
Vee İğneadaya vardık.
Ufak ama şirin bir cafe
Eh bir yorgunluk kahvesi lazım
Kahvenin üstüne yeniden keşfe çıktık. Öğretmenler Evi'nden bahsettiler, bir gidip bakalım dedik. Yoldayız;
İşte diğer iki arabaın ön koltuğundakiler
Bunlar da arka koltuktakiler
İşte bize söyleniler yer burası. İçeriye de göz atmak lazım. Bungalowlar varmış, içlerini bir gezelim.
Ordan da çıktık, yeni yerler keşfetmeye hazırız. Ama önce benim bir tepeyi keşfetmem ve de ardından fethetmem lazım.
Volkan Re Re kıskandı, o da tırmanmaya çalışıyor, ama ben izin vermem
Titanik'in temsili hali
Burası fazla mı kalabalık oldu ne??
Ben bir intihar edip geleyim
Bu kadar geldik, ayakları denize sokmak lazım
Sonra dediler ki, bir de çadır kurmak için kamp yeri var. E onca yol gittik, göz atmadan dönülmez ki
Geri dönüş yolunda ilginç bir de yer var. "Manyetik alan". Bu bölgenin başlangıç noktasında arabaların motorlarını durdurduk. Ve hafif bir rampa olmasına rağmen, 3 araba da kendi kendine hareket etti ve fena sayılmayacak bir hıza ulaşarak epeyce bir yol katetti. Ancak ben bir hata yaptım ve video çekimini yapamadım.
Akşamüstü oldu, feci ötesi acıktık. İşte oğlak ve köfte
Son durağımız, bunca yemenin üstüne bir de çay içmek lazım değil mi? Doğa Restaurant, eski bir değirmen, ama muhteşem şirin bir yer. Gezimiz sırasında, gidiş yolunda burada mola verip sabah kahvaltısı yapmayı planlıyoruz.
Yeşilbaşlı ördeğimiz bile var
Bu da horoz ve tavuk, bunların yumurtalarını yiyecez. Horozun duruşuna bakın.
Volkan Re Re bile tırstı horozdan, usul usul uzaklaşıyor.
Taneeerrrr, bu ne hal yaw, in ordan aşağıya
En son gevezehanim tarafından 05.06.2008 - 15:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3787 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 20.05.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
Keşif gezisi altında küçük çaplı bir gezi yapmışsınız zaten maşallah. Çok güzel bi yermiş ama,tam kafa dinlemelik.
Yumurtasını yiyecek tavuğa kadar inceleme yapılmış,herşey MD için.
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 365 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 21.05.2008 - 01:32 Mesaj konusu:
gevezehanim, eline sağlık Bunlar da benden olsun,çok farlı değil ama çekmişken ekliyim dedim
Bu da fethedilen tepenin arka yüzü
Çoook güzel bir kumsal
Fotoğraf çekimi esnasında dekor yaratma muzurlukları ToyRider'ın deniz keyfi
Bu da ıslak ekzotik
Büyük Mehmet abimiz
Kısa bir mola,bu arada Volkanrr'nin ağzı boş durmuyor tabiki
Dinlenirken uzaktan gözümüze birşey ilişti;
Yaklaşınca anladık ne olduğunu,insanlar evlerini sırtlanmış,manzaralı bir alana doğru gidiyorlar
Doğa gibisi yokkk
Leziz köfteleri yerken
Tarih: 21.05.2008 - 02:46 Mesaj konusu:
ToyRider, teşekkürler asıl senin ellerine sağlık
Amaaa iki kare var ki,yorumlamadan geçemicem ekzotik ile VOLKANRR'ın yatak testi
Veee teste doymayan ekzotik'in VOLKANRR'ı camdan geri çağırışı
resim manyagı yaptılar bizi cok guzel eglenmıssınız tebrikler resimlerde harikaydı
vallah haklısın ben bile resimlere bakarken manyadım amma resim çekmişik yahuuuuuuuuuuu
tabe en güzelleri konaklama yapmayı düşündüğümüz tesislerdeki yatak testine ait fotolardı dimi volkan ve burdanNymphia, bir aferini hakediyor delikanlı kızmış vesselam..
ToyRider, ellerine sağlık süper fotolar...
gevezehanim, tüm fotolar mükemmeldi ama bir şey hariç insan manyetik alandaki videoyu nasıl çektiğini sanırda aslında pilin bittiğini farkedemez sahi kimin piliydi ooo(özgür)..?
aslında o videoyu çekebilseydik millet koapardı yahuuuuuuuuuu .
arkadaşlar bu arada ben manyetik alanda araba hareket halinde iken arabadan indim ilk başlar gayet rahattım, yürüyordum ama tempo gittikçe arttı koşar oldum ve bir an geldiki arabaya yetişmekte zorlanır oldum bu arada trakya ünversitesinde öğrt.üyesi olan arkadaşım Ersoy sağ tarafta oturuyor ve çaresizlik içinde kıvranıyor çünkü araba kullanmayı bilmiyor ve el freni dijital ön de mehmet ağbinin arabası gitmek te bir an dedim taner oldu işin arkadan bir şut öndeki arabaya bunlar içimden geçerken tüm gücümle koşar vaziyette arabaya resmen daldım bereket torpido sağlam bu arada yusuf yusuf durumları hat sahfada hemen arabayı çalıştırıp aracımı kontrol altında aldım ama sormayın be kardeşim perişan oldum bittim resmen dilim sarktı ve bizim arzu bu videoyu çekemedi...yuhhhhh diyorum o kimin Pili ise neyse yolda şarz için pancar pekmezi piren balı ve polen aldık eeeeee artık jarz olur kolay kolay da bitmez..
tüm arkadaşlara sevgi dolu öpücüklerimi, volkanada köfte ve oğlakları gönderiyorum
Tarih: 21.05.2008 - 11:02 Mesaj konusu:
fotolar her seyi anlatıyor birlikteliginiz,muhabbetiniz daim olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 21.05.2008 - 11:10 Mesaj konusu:
ekzotik, çok iyi anlatmışsın ama asıl görüntüler olsaydı tam olacaktı Zaten senin VZE baya tehlikeler atlattı,manyetik alana kapılıp gitme mi dersin,50cc.lik atv ile arka tampona yerleşenler mi dersin Hee bu arada cesaret edip yorumladım sizin fotoları ama bakalım sonum nolcak