Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 19 Mayıs 2008 - İğneada Keşif Gezisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

19 Mayıs 2008 - İğneada Keşif Gezisi

19 Mayıs 2008 - İğneada Keşif Gezisi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:18    Mesaj konusu: 19 Mayıs 2008 - İğneada Keşif Gezisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19 Mayıs'ın tatil olmasından yararlanarak, bir süredir, Haziran ayında 1 gece konaklamalı gezi yapmayı planladığımız İğneada'ya bir keşif gezisi yapmaya karar verdik. Çok yerde duracağımızı düşünerek motor yerine hep birlikte araba ile gitmeye karar verdik. Ve de sabah erkenden yola çıktık.İlk mola yerimiz, Çerkezköy gişeler çıkışındaki bir benzin istasyonu. Burda geleceğin MD sine rastladık.

Bizi Vize'de bekleyen Taner ve arkadaşları ile buluşmak üzere yola devam ettik, ama biraz dolaşarak Kıyıköy üzerinden gittik. Yolda Tanerin telefonu ile Vizeye gelmeden Kömürköy'de (Taner yanlışım varsa düzelt, aklımda böyle kalmış) kendisi ve 2 arkadaşıyla buluştuk.

Kahvede çaylarımızı yudumlarken Tekirdağ'dan yola çıkan Özgür de bize yetişti ve kadro tamamlandı. Ve yola çıktık. Yoldan manzaralar

Bu arada öğleni bulduk, e tabii acıktık. Hadi önden bir şeyler yiyelim dedik, çünkü iştahımızı daha sonra yiyeceğimiz leziz köftelere saklamaya karar verdik.

Ve tekrar düştük yollara

Vee İğneadaya vardık.

Ufak ama şirin bir cafe

Eh bir yorgunluk kahvesi lazım

Kahvenin üstüne yeniden keşfe çıktık. Öğretmenler Evi'nden bahsettiler, bir gidip bakalım dedik. Yoldayız;

İşte diğer iki arabaın ön koltuğundakiler

Bunlar da arka koltuktakiler

İşte bize söyleniler yer burası. İçeriye de göz atmak lazım. Bungalowlar varmış, içlerini bir gezelim.

Ordan da çıktık, yeni yerler keşfetmeye hazırız. Ama önce benim bir tepeyi keşfetmem ve de ardından fethetmem lazım.

Volkan Re Re kıskandı, o da tırmanmaya çalışıyor, ama ben izin vermem

Titanik'in temsili hali

Burası fazla mı kalabalık oldu ne??

Ben bir intihar edip geleyim

Bu kadar geldik, ayakları denize sokmak lazım

Sonra dediler ki, bir de çadır kurmak için kamp yeri var. E onca yol gittik, göz atmadan dönülmez ki

Geri dönüş yolunda ilginç bir de yer var. "Manyetik alan". Bu bölgenin başlangıç noktasında arabaların motorlarını durdurduk. Ve hafif bir rampa olmasına rağmen, 3 araba da kendi kendine hareket etti ve fena sayılmayacak bir hıza ulaşarak epeyce bir yol katetti. Ancak ben bir hata yaptım ve video çekimini yapamadım.

Akşamüstü oldu, feci ötesi acıktık. İşte oğlak ve köfte

Son durağımız, bunca yemenin üstüne bir de çay içmek lazım değil mi? Doğa Restaurant, eski bir değirmen, ama muhteşem şirin bir yer. Gezimiz sırasında, gidiş yolunda burada mola verip sabah kahvaltısı yapmayı planlıyoruz.

Yeşilbaşlı ördeğimiz bile var

Bu da horoz ve tavuk, bunların yumurtalarını yiyecez. Horozun duruşuna bakın.

Volkan Re Re bile tırstı horozdan, usul usul uzaklaşıyor.

Taneeerrrr, bu ne hal yaw, in ordan aşağıya

En son gevezehanim tarafından 05.06.2008 - 15:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elinize sağlık ve tabıkı afıyet olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 20.05.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keşif gezisi altında küçük çaplı bir gezi yapmışsınız zaten maşallah. Dil çıkarıyorum Çok güzel bi yermiş ama,tam kafa dinlemelik. Bravo
Yumurtasını yiyecek tavuğa kadar inceleme yapılmış,herşey MD için. Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel eğlenmişsiniz keşfetmişsinizz ellerinize sağlık paylaştığınız için ayrı bir teşekkür ederim efendim Saygılar Bravo

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım İçin Tşk

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

varya o oğlak çevirmeyle köfteler hala damağımdaaaa Gülümsüyorum oyoyoyoyoyoyoy
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 21.05.2008 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, eline sağlık Gülümsüyorum Bunlar da benden olsun,çok farlı değil ama çekmişken ekliyim dedim Gülümsüyorum

Bu da fethedilen tepenin arka yüzü Çok gülüyorum

Çoook güzel bir kumsal Göz kırpıyorum

Fotoğraf çekimi esnasında dekor yaratma muzurlukları Dil çıkarıyorum

ToyRider'ın deniz keyfi Delirdim

Bu da ıslak ekzotik Çok gülüyorum

Büyük Mehmet abimiz Gülümsüyorum

Kısa bir mola,bu arada Volkanrr'nin ağzı boş durmuyor tabiki Çok gülüyorum

Dinlenirken uzaktan gözümüze birşey ilişti;

Yaklaşınca anladık ne olduğunu,insanlar evlerini sırtlanmış,manzaralı bir alana doğru gidiyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Doğa gibisi yokkk Gülümsüyorum

Leziz köfteleri yerken

Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 21.05.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gvz güzel ve eğlenceli bir gezi olmuşGülümsüyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 21.05.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunlarda benden arkadaşlar Gülümsüyorum göz kapaklarım yer çekimine dayanamıyor o yüzden ayrıntılara giremiyorum kusura bakmayın.

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

kıslar ellerinize sağlık Gülümsüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.05.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ekip supermiş nazar degmesin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum resim manyagı yaptılar bizi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum cok guzel eglenmıssınız tebrikler resimlerde harikaydı
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 21.05.2008 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, teşekkürler asıl senin ellerine sağlık Alkışlıyorum
Amaaa iki kare var ki,yorumlamadan geçemicem Çok gülüyorum
ekzotik ile VOLKANRR'ın yatak testi Çok gülüyorum

Veee teste doymayan ekzotik'in VOLKANRR'ı camdan geri çağırışı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

Ante eksik bir kareyle cevaplasam olur mu? Göz kırpıyorum
Başa dön
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NOSFERATUS,
Alıntı:

resim manyagı yaptılar bizi cok guzel eglenmıssınız tebrikler resimlerde harikaydı

vallah haklısın ben bile resimlere bakarken manyadım amma resim çekmişik yahuuuuuuuuuuu
tabe en güzelleri konaklama yapmayı düşündüğümüz tesislerdeki yatak testine ait fotolardı dimi volkan ve burdanNymphia, bir aferini hakediyor delikanlı kızmış vesselam..

ToyRider, ellerine sağlık süper fotolar...

gevezehanim, tüm fotolar mükemmeldi ama bir şey hariç insan manyetik alandaki videoyu nasıl çektiğini sanırda aslında pilin bittiğini farkedemez sahi kimin piliydi ooo(özgür)..?

aslında o videoyu çekebilseydik millet koapardı yahuuuuuuuuuu .

arkadaşlar bu arada ben manyetik alanda araba hareket halinde iken arabadan indim ilk başlar gayet rahattım, yürüyordum ama tempo gittikçe arttı koşar oldum ve bir an geldiki arabaya yetişmekte zorlanır oldum bu arada trakya ünversitesinde öğrt.üyesi olan arkadaşım Ersoy sağ tarafta oturuyor ve çaresizlik içinde kıvranıyor çünkü araba kullanmayı bilmiyor ve el freni dijital ön de mehmet ağbinin arabası gitmek te bir an dedim taner oldu işin arkadan bir şut öndeki arabaya bunlar içimden geçerken tüm gücümle koşar vaziyette arabaya resmen daldım bereket torpido sağlam bu arada yusuf yusuf durumları hat sahfada hemen arabayı çalıştırıp aracımı kontrol altında aldım ama sormayın be kardeşim perişan oldum bittim resmen dilim sarktı ve bizim arzu bu videoyu çekemedi...yuhhhhh diyorum o kimin Pili ise neyse yolda şarz için pancar pekmezi piren balı ve polen aldık eeeeee artık jarz olur kolay kolay da bitmez..

tüm arkadaşlara sevgi dolu öpücüklerimi, volkanada köfte ve oğlakları gönderiyorum
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum fotolar her seyi anlatıyor birlikteliginiz,muhabbetiniz daim olsun Bravo
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, çok iyi anlatmışsın ama asıl görüntüler olsaydı tam olacaktı Çok gülüyorum Zaten senin VZE baya tehlikeler atlattı,manyetik alana kapılıp gitme mi dersin,50cc.lik atv ile arka tampona yerleşenler mi dersin Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Hee bu arada cesaret edip yorumladım sizin fotoları ama bakalım sonum nolcak Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)