Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Satılık 2004 ZX-636 (Temiz - Donanımlı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Satılık 2004 ZX-636 (Temiz - Donanımlı)

Satılık 2004 ZX-636 (Temiz - Donanımlı)

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Satılık 2004 ZX-636 (Temiz - Donanımlı) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar motosikletim satılıktır. 2004 model ZX-636 22000 milde. Fotolar zaten motoru anlatıyor. Son olarak 19.05.2008 tarihinde egzantrik zinciri, yatakları ve gergisi ile bujileri (NGK Iridium) yenisiyle değiştirildi. Yağı (Castrol Racing) ve filtresi değişeli 500km oldu. Lastikleri, balataları iyi durumda. Üzerinde ekstradan:

*Muzzy Titanium tüp

*K&N hava filtresi

*Sportech krom öncam (ki ender rastlanır)

*Uzun + kısa zenon far

*Harris silikon elcik

*Ninja yazılı krom aynalık iptalleri

*Ninja yazılı karbon-fiber dende topuzları

*Karbon-fiber manetler

*Gömme ledli sinyaller

*Krom düşme takozları

*Krom ayaklıklar

*Ninja tankped

*Karbon-fiber depo kapağı kaplaması vardır.

Yurtdışından sipariş edilen krom yarış aynaları mayıs sonu gibi gelecektir ve mevcut iptalliklerle beraber kullanılabilecektir. Ayrıca Mono Kapak, orjinal öncam ve orjinal aynaları da mevcuttur.

14.000 YTL'ye satıyorum, MD kardeşlerimize ufak bi indirim yaparım tabii ki. Satışı hemen verilecektir. Vade yoktur. 2005 ve üzeri 1000cclik racing ile takas edebilirim. Takas fiyatı aynıdır. Alternatif bi teklif düşünmüyorum.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanada satanada hayırlı olsun
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HasanTahsin demiş ki:
alanada satanada hayırlı olsun

+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999...999999999999999.....99..n...9 Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 20.05.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of of of motor gösteriyor kendini zaten,kawasakinin beğendiğim modeli 2004,cumartesi bi sayısal oynayımda çıkarsa pazar günü yanındayım. Dil çıkarıyorum hayırlı kişilere gider işallah motor süper görünüyor.. Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cankat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada görmek isteyenler akşam 7'den sonra incirlide görebilirler. İletişim için burdan mesaj atabilirsiniz, ya da 0533 3531040 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...

.....................
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, hop bu hafta sayısal benim sıranı bil Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cankat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy demiş ki:
racingdelisi, hop bu hafta sayısal benim sıranı bil Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

kardeşim tezgahın önünü kapatmayın, motor satıyoz burda Dil çıkarıyorum sayısal çıkınca bi koltuk bize de at da zx-10a tamamlayalım şunu Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cankat, yav senin topici uplatıyoz anlamıyon ben ne diyeyim şimdi Dil çıkarıyorum zx-10 meselesine gelirsek,, yav artık o kadar çok kişiye bişeyler sözüm var ki, inan çıksa dediklerimi yapsam bırak bana para kalmasını sağa sola borçlanırım bile o para anında biter heheheehehehehe Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal