Arkadaşlar motosikletim satılıktır. 2004 model ZX-636 22000 milde. Fotolar zaten motoru anlatıyor. Son olarak 19.05.2008 tarihinde egzantrik zinciri, yatakları ve gergisi ile bujileri (NGK Iridium) yenisiyle değiştirildi. Yağı (Castrol Racing) ve filtresi değişeli 500km oldu. Lastikleri, balataları iyi durumda. Üzerinde ekstradan:
*Muzzy Titanium tüp
*K&N hava filtresi
*Sportech krom öncam (ki ender rastlanır)
*Uzun + kısa zenon far
*Harris silikon elcik
*Ninja yazılı krom aynalık iptalleri
*Ninja yazılı karbon-fiber dende topuzları
*Karbon-fiber manetler
*Gömme ledli sinyaller
*Krom düşme takozları
*Krom ayaklıklar
*Ninja tankped
*Karbon-fiber depo kapağı kaplaması vardır.
Yurtdışından sipariş edilen krom yarış aynaları mayıs sonu gibi gelecektir ve mevcut iptalliklerle beraber kullanılabilecektir. Ayrıca Mono Kapak, orjinal öncam ve orjinal aynaları da mevcuttur.
14.000 YTL'ye satıyorum, MD kardeşlerimize ufak bi indirim yaparım tabii ki. Satışı hemen verilecektir. Vade yoktur. 2005 ve üzeri 1000cclik racing ile takas edebilirim. Takas fiyatı aynıdır. Alternatif bi teklif düşünmüyorum. _________________
of of of motor gösteriyor kendini zaten,kawasakinin beğendiğim modeli 2004,cumartesi bi sayısal oynayımda çıkarsa pazar günü yanındayım. hayırlı kişilere gider işallah motor süper görünüyor.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 20.05.2008 - 22:07 Mesaj konusu:
Bu arada görmek isteyenler akşam 7'den sonra incirlide görebilirler. İletişim için burdan mesaj atabilirsiniz, ya da 0533 3531040 nolu telefondan ulaşabilirsiniz...
cankat, yav senin topici uplatıyoz anlamıyon ben ne diyeyim şimdi zx-10 meselesine gelirsek,, yav artık o kadar çok kişiye bişeyler sözüm var ki, inan çıksa dediklerimi yapsam bırak bana para kalmasını sağa sola borçlanırım bile o para anında biter heheheehehehehe
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız