bak doğrusu bu diğer topikte adamın ar damarı kopmuş falan diyon sende var bi yanlışlık
Tarih: 20.05.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
bi izleyeyim bakalım.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.200 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.800 Km Sonra İnşallah
Önce demir testeremi ortaya çıkardım fakat testere daha elimdeyken kırıldı. Bu yüzden dekopaj aletine ahşap testere ucu taktım. İki mengene ile parçaları sırayla yere sabitledim ve güvenlik gözlüğümü taktıktan sonra kesmeye başladım. Kesme hızım yavaş diye deviri iyice arttırınca bıçağın temas ettiği yerde plastik erimeye başladı ama sorunsuz olarak kesim işini tamamladım. Kıymıkları da yuvarlak ve kare törpü kullanarak temizledim. Başlık kısmına da kameranın alt deliğine uygun cıvatanın gireceği bir deliği çelik matkap ucu ile deldim. Cıvata ve somunu hemen taktım. Bu borular ısıtılarak monte olduğundan dolayı birleşecek kısımların dişi uçlarını kaynar suya attım ve genleşmesini bekledim. Bir dakika kadar beklettikten sonra montajı gerçekleştirmeye başladım fakat olmayınca gene ısıttım ve bu sefer de çekiçle arkadan darbeler vurdum ama gene sonuç alamadım. Ben de sokağa çıkıp bir tesisatçı buldum ve adam özel aletiyle ucunu 2 dakikada 300 C'ye ısıtıp hemen monte etti. Adama 2 YTL verdim. Ondan sonra iki kat gümüş sprey boya attım ve kamera aparatım tamamdır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız