Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kamera aparatı yapımı,video...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kamera aparatı yapımı,video...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Badleon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 20.05.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Kamera aparatı yapımı,video... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burdan: http://www.metacafe.com/watch/961122/diy_motorcycle_camera_mount/
Başa dön
Badleon Çevrimdışı Badleon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 20.05.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için tşk.Baya basitmiş aslında ya Çok gülüyorum

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chooppermania
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.05.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak doğrusu bu diğer topikte adamın ar damarı kopmuş falan diyon sende var bi yanlışlık Beğenmedim
Badleon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 20.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chooppermania, diğer topiğede bu videonun linkini kopyalamışım,yanlışlığı düzelttim,pardon...
Başa dön
Badleon Çevrimdışı Badleon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 20.05.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi izleyeyim bakalım..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mr-Cool
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu kamera aparatını 2008'in Ocak ayında yaptım ama çok beğenmedim. Gene de zaman zaman kullanacağım.

Bütün parçaları temin edip, ertesi gün de montaja giriştim ve sonuçlandırdım.

Bu videosu: http://www.metacafe.com/watch/1328901//

Önce demir testeremi ortaya çıkardım fakat testere daha elimdeyken kırıldı. Bu yüzden dekopaj aletine ahşap testere ucu taktım. İki mengene ile parçaları sırayla yere sabitledim ve güvenlik gözlüğümü taktıktan sonra kesmeye başladım. Kesme hızım yavaş diye deviri iyice arttırınca bıçağın temas ettiği yerde plastik erimeye başladı ama sorunsuz olarak kesim işini tamamladım. Kıymıkları da yuvarlak ve kare törpü kullanarak temizledim. Başlık kısmına da kameranın alt deliğine uygun cıvatanın gireceği bir deliği çelik matkap ucu ile deldim. Cıvata ve somunu hemen taktım. Bu borular ısıtılarak monte olduğundan dolayı birleşecek kısımların dişi uçlarını kaynar suya attım ve genleşmesini bekledim. Bir dakika kadar beklettikten sonra montajı gerçekleştirmeye başladım fakat olmayınca gene ısıttım ve bu sefer de çekiçle arkadan darbeler vurdum ama gene sonuç alamadım. Ben de sokağa çıkıp bir tesisatçı buldum ve adam özel aletiyle ucunu 2 dakikada 300 C'ye ısıtıp hemen monte etti. Adama 2 YTL verdim. Ondan sonra iki kat gümüş sprey boya attım ve kamera aparatım tamamdır. Gülümsüyorum

Montaj fotoğrafları:

Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel
ama bu aparat motorun depo üzerine mi monte ediliyor
videoyu atlamışım
özürrrr

En son aarpinar tarafından 21.05.2008 - 00:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
aarpinar Çevrimdışı aarpinar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 21.05.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylasim
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 21.05.2008 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yurt dışı kaynaklı bir forumda aynısını görmüştüm, güle güle kullan Bravo demek ki o da videon yapmış Bravo Motordelisi

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RR-37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.05.2008 - 03:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oldukca yaratıcı bır cozum Gülümsüyorum
Mr-Cool
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aarpinar demiş ki:
güzel
ama bu aparat motorun depo üzerine mi monte ediliyor
videoyu atlamışım
özürrrr

Gidonunun ortadaki boşluk kısmına. İlk videodaki aynı yere. Ancak her motosiklette aynı boşluk yok.

Arctura demiş ki:
yurt dışı kaynaklı bir forumda aynısını görmüştüm, güle güle kullan Bravo demek ki o da videon yapmış Bravo Motordelisi

Başka bir arkadaşdan görmüştüm, baktım yapılabilecek bir aparat, ben de işe girişmiştim.
Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 21.05.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede ya kolay görünüyor kardeşim tebriklerrr

[img=http://img171.imageshack.us/img171/2945/kunfuin3.gif]
Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal