Tarih: 20.05.2008 - 22:55 Mesaj konusu: Motorcuya bu kadar sahip çıkılıyor işte!
Dün akşam saatlerinde iş çıkışı bi çarşı yapıyım dedim neyse yolun kenarından sağı solu kese keseeeee gidiyorum yawaşça karşımdan bitane ford transit minübüs gelio içinde 4-5 tane zibidi war camlar açık bunlar yanımdan geçerken üzerime kırdılar ben şok oldum hemen yapıştım sağ tarafa kaldırımla aramda mesafe yok nerdeyse ayaklık çarpcak neyse geçtim hemen döndüm plakasını almak için baktım bu şehir içinde kapattı gidiyo yapıştım arkadan ara sokaklara girdi vatandaş orda bitane mondeo'nun aynayı uçurdu kaçarken neyse plakayı aldım indim çarşıya baktım şansıma bitane ekip arabası war hemde trafik olayı anlattım memur bana aynen şöyle söyledi iyide genç ben buraya bağlı ekip değilim dedi bende dedimki anons falan etseniz hani yok yapamam dedi karakola git şikayet et dedi ben düştüm yola karakola gittim onlarada anlattım olayı onlarda biz bişey yapamayız sen trafik şubeye bildir dedi bende sinirlendim bıraktım.Şimdi sorarım size bize kim sahip çıkıcak? _________________ HYOSUNG GT250R/KANUNİ DEER152
o zaman birdaha böyle birşey olduğunda,o kişilerin cezasını kendimiz vericez _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 20.05.2008 - 23:09 Mesaj konusu:
41ffdeer, kardeşim gücün yetiyorsa indiricen dövecen yetmiyorsa adresini bulacaksın plakadan sonra paket şeklinde alacaksın yapılabilecek en iyi şey bu sanırım _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Tarih: 20.05.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
polıs polıs degılkı..sisteme bakarmısınız,Bölgesi degılmıs falan fılan..hadı canım sen de...iyi o zaman adam sıkıstırsın benı kaldırıma,tost yapsın kırsın kolumu bacagımı.bassın gıtsın!!!!
ufacık bı kazaya karışmaya gör,mahkemelerde sürünüyosun ellı kere gıdersın gelırsın vallaa,++keşif olur falan fılan.
koş allah koş..kızıyor ınsan..
gerektıgınde de faydasını göremıyosam bu polısler neden var..
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1596 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 20.05.2008 - 23:37 Mesaj konusu:
Motorcunun motorcudan başka dostu yoktur !!!!
Kardeş sen onu motorlu polislere bildir.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1441 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 20.05.2008 - 23:46 Mesaj konusu:
Biz motorcuları motorculardan başka kimse sevmiyor neden bilmiyorum ama herkes serseri gözüyle bakıyor.. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
Tarih: 21.05.2008 - 00:17 Mesaj konusu:
geçmiş olsun
moral bozucu bir ilgisizlik ama maalesef motorcunun toplumdaki kötü imajı
haklı olsak da ipleyen yok
iyi ki sana çarpmamışlar
allah hanzoların gazabından korusun _________________ MOTORLARIN EFENDİSİ
41ffdeer, Allah denk getirmesin zor iş _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız