Tarih: 21.05.2008 - 00:15 Mesaj konusu: Haydi bakalım "Siz hangi tip motorcusunuz? ":anket
Motorcularda çeşitlilik gösterir elbet..
Peki kaç tip motorcu vardır..?
Ve siz hangi gruba giriyorsunuz..?
1- Hasta motorcu
Bu tip motorcular "Hasta" derecesinde motosiklete bağlıdırlar.Virajla , hızla işleri olmaz fazla.Genelde motoru siler,yıkar ve bol bol fotograflarını çekerler.En ufak lekede sinir olurlar.Motosikletlerini kimseye vermezler, herkesten sakınırlar.
Öyle kıldırlarki gözleri hep motorlarının üstündedir.
2- Gazcı Motorcu
Adı üstünde bunlarda HIZ için yaratılmışlardır.Heleki birileri onlara araba ile artistlik yapsın, güzergah neresi olursa olsun anında vazgeçip arabaya dersini verirler.
Kendi aralarında da didişirler ve "En hızlı " olmak için ALLAH ne verdiyse giderler.Motosikletlerini hergün yıkayıp silmezler, onların işi otobandır
3- Discovery Motorcu
Mutlaka bir fotograf makinası taşırlar.Genelde manzaralı güzergahlarda yol alırlar.Her gördükleri ilginç yerin fotografını çekerler.Hatta yedikleri yemeğin bile.
Maceracı, doğayla iç içe adamlardır.Sırt çantaslarını takarlar her yere giderler,genelde otelde değil Çadırda kalmayı, kuş-böcek sesi dinlemeyi severler.
4- Kafe Önü (Piyasacı) Motorcu
İşte en ilginç tip motorcu bunlardır.Senede harcadıkları benzin parası diğer motorculara nazaran çok ama çok azdır.Çünkü genelde hatunların bolca olduğu cafe-bar önlerine motorları çekip üstünde oturarak piyasa yaparlar.Yani uzun gezi falan onları bozar.
Genelde motosikleti KIZ TAVLAMAK için kullanırlar.
Sürü halinde olduklarından olası bir KIZ TAVLAMADA içlerinden sadece bşir tanesi ekmeği yer.
Genelde sephadaki motorun üstünde otururlar ve şehir içinde 30 km/h hızı geçmeden tüm kafelerin içini süzecek RADAR gözlerle yol alırlar.Kask tabiki tipini gösterebilmek için kafada değil kolda takılıdır
5- Burjuva Motorcu
Hep Motosiklet ve motorcu ruhu onu heyecanlandırmıştır ve parayı verip motoru almıştır.Almıştır almasına ama başına bişey gelmesinden korktugu için sadece hafta sonu biner.
Havalı bişey alır.Hafta içinde işadamı olmanın verdiği sıkıcı kişiliğinden kurtulup haftasonunda hep o özlemini duyduğu SERSERİ MOTORCU olmak ister.
Genelde motorculuk ömürleri fazla sürmez ve 1-2 bin km de motorları satarlar.
6- Ortaya Karışık Motorcu
Yukardakilerin hepsinden az az vardır içinde.Yerine göre gezer, yerine göre gazlar, kız tavlar.Dedik ya Oraya Karışık diye.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
HakanDincer, şartlar uydukca sırtıma 3__no lu numarayı giyerim hic dert etmem sert zeminde uyumayı da severim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 21.05.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
7. şık yokmu abi.. iş için gazlarlar bi dünya benzin yakarlar.. 1100 xx e binerler falan diye bu kriterlerin hiç biri bana uymadı.. ... _________________
Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2027 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 21.05.2008 - 00:24 Mesaj konusu:
4. ve 5. seçenekleri çıkartırsak ozman ortaya karışık olabilirim, motosikletimi temizlemeyi de yollar da makascı arabaların gazını almayı da dağları bayırları da aşmayı da çok seviyorum, ellerine sağlık başkanım, güzel başlık olmuş _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
3- Discovery Motorcu
Mutlaka bir fotograf makinası taşırlar.Genelde manzaralı güzergahlarda yol alırlar.Her gördükleri ilginç yerin fotografını çekerler.Hatta yedikleri yemeğin bile.
Maceracı, doğayla iç içe adamlardır.Sırt çantaslarını takarlar her yere giderler,genelde otelde değil Çadırda kalmayı, kuş-böcek sesi dinlemeyi severler.
böle bir Motorcu olmak ne güzel demi _________________
Tarih: 21.05.2008 - 00:27 Mesaj konusu:
4 NUMARA oldugunu İTİRAF eden çıkacak mı acaba ?
ehehe hastayım ben 4 numaralara..
Hatta görüdüğüm zaman hep takılırım;
"Rastgele, var mı bişeyler oltaya takılan "
Ehehe 5-6 motor çekerler BAR önüne,içeride girmezler üstünde otururlar.BAR dan KIZ çıktımı hemen marşa ve düşük seyirle takip.Baktıki kız iş vermiyor "u" dönüşü ve avlanmaya devam..
Kask hep kolda takılıdır
Gzöler BAYKUŞ gibi keskin görür ve 360 derece her yeri tarar..
Yahu birgün bizim MOTORCU arkadaşın eşi alışveriş için cadde de yürüyormuş kim oldugunu bilmeden ona bile asılmışlar..
Kocası dert yanıyordu ...
alemdir onlar alem ... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 21.05.2008 - 00:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 21.05.2008 - 00:31 Mesaj konusu:
İÇİMİZDEKİ 4 NUMARALAR ORTAYA ÇIKSIN
Ayıp değil arkadaşlar, bekar ve çapkın olan bisürü arkadaş var içimizde..
Ben onları tanıyıp bu işin psikolojisini anlamak istiyorum..
Hadi amaaaaaa
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Tamam o zaman 4 numaralar madem ortaya çıkmıyor , herkes MD de 4 numara oldugunu bildiği birini ispiyonlasın _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 21.05.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
KammadeRR demiş ki:
4. şıka uyan birini tanıyorum HalilRR abim (inşallah okumassın )
eheheh eheheh
hatta
ahahaha zuahahaha
Yok ya HalilRR "4" numara değil..Olsa olsa 2 ve az 4 karışımı olur.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
4 veya 5 kesinlikle değil hiç sevmediğim şeyler ötekilerden az az var ama,yani 4ve5 i saymazsak karışık motorcuyum.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
3- Discovery Motorcu
Tarih: 21.05.2008 - 00:48 Mesaj konusu:
eveeeet ben kesinlikle 1 numara yani hasta motorcuyum.binmekten ziyade temizlemekle geçiyor zamanım..kimseye vermem motorumu.hatta arkaya kim binecekse en az 10 dakika anlatırım ne yapması gerektiğini.motoru park edip kilitlemem 15 dakika falan sürer.hız yapmayı sevmem ve motoru iş için kullanmam.çünki motora binmek benim için başlı başına bir iştir zaten..ayrıca tüm motorculara ve hatta çıkarsa 4 nolu arkadaşlara dahi sonsuz saygı duyarım.kazasız sürüşler dilerim..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız