Gelelim videoya..Şu ana kadar hiç böyle bir oyun görmemiştim motosiklet almaya gerek kalmamış diyecek kadar güzel bir oyun olmuş.Oyunun adı PGR4.Xbox360 konsol yanında HD bir televizyonla tadından yenmeyeceğini düşünüyorum.İlk fotoğrafa bakarsak geçmişi büyük bir oyun
Arctura, hangi PC kaldırır onuda bilmiyorum XBOX360 yok diye biliyorum ben burada ebay'de var ucuz , PS3 orjinal 10 tane oyun alsan konsol parasına gelir tabi HD televizyon şart bu konsollar ve oyunlar için.Editledim fotoğraflar vs. Yalnız kırmızı-beyaz GSX-R 600 çok tatlı duruyor gerçek gibi
Arctura, hangi PC kaldırır onuda bilmiyorum XBOX360 yok diye biliyorum ben burada ebay'de var ucuz , PS3 orjinal 10 tane oyun alsan konsol parasına gelir tabi HD televizyon şart bu konsollar ve oyunlar için.Editledim fotoğraflar vs.
xbox illa vardır doğu bankta. esas pc nin kaldıramayacağı grafik ps3 de GT5 de. nerdeyse gerçek yapmışlar. şiddetle tavsiye ederim o oyunu.ilk açtık GT5 i demo bitti, oyun açıldı bi baktım demoyla nerdeyse aynı _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
artık yaz geldi, eskiden yaz gelince kimse evde oturup oyun oynamazdı. şimdi tam tersi, kimse evden çıkmak istemiyor. _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
güzel bir oyun show bile yapıyorlar bir an gerçek video izliyorum sandım. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız