Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Oyun demeye bin şahit ister..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Oyun demeye bin şahit ister..

Oyun demeye bin şahit ister..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Oyun demeye bin şahit ister.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle bu vericeğim video Youtube açamayan arkadaşlar için "Arctura"nın açtığı topicden faydalanıp izleyebilirsiniz..

http://www.motordelisi.com/ftopict-63411-youtube.html

Gelelim videoya..Şu ana kadar hiç böyle bir oyun görmemiştim motosiklet almaya gerek kalmamış diyecek kadar güzel bir oyun olmuş.Oyunun adı PGR4.Xbox360 konsol yanında HD bir televizyonla tadından yenmeyeceğini düşünüyorum.İlk fotoğrafa bakarsak geçmişi büyük bir oyun Gülümsüyorum

Project Gotham Racing 4

GSX-R 1000 böyle harcanmamalı oyun olsa bile Dil çıkarıyorum

Link

Buda dıştan sürüş zevki için Gülümsüyorum

Link

Eray abi buda senin için..

Link

En son hadoken tarafından 23.05.2008 - 19:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 23.05.2008 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyun süper gerçekten,paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oyunun adını filanda yazsaydın keske... ne bu oyunun adı gercekten cok guzel biseye benziyor....
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oskyy, oyunun adı PGR4..Editleyip yukarıya yazdım Bravo
Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XBOX 360 Gotham project racing 4 diyor, pc de yok galiba.

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagol
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura, hangi PC kaldırır onuda bilmiyorum Gülümsüyorum XBOX360 yok diye biliyorum ben burada ebay'de var ucuz , PS3 orjinal 10 tane oyun alsan konsol parasına gelir tabi HD televizyon şart bu konsollar ve oyunlar için.Editledim fotoğraflar vs. Yalnız kırmızı-beyaz GSX-R 600 çok tatlı duruyor gerçek gibi Gülümsüyorum
Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken demiş ki:
Arctura, hangi PC kaldırır onuda bilmiyorum Gülümsüyorum XBOX360 yok diye biliyorum ben burada ebay'de var ucuz , PS3 orjinal 10 tane oyun alsan konsol parasına gelir tabi HD televizyon şart bu konsollar ve oyunlar için.Editledim fotoğraflar vs.

xbox illa vardır doğu bankta. esas pc nin kaldıramayacağı grafik ps3 de GT5 de. nerdeyse gerçek yapmışlar. şiddetle tavsiye ederim o oyunu.ilk açtık GT5 i demo bitti, oyun açıldı bi baktım demoyla nerdeyse aynı Gülümsüyorum

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura, ya her eve şart oldu PS3 veya XBOX360, en kötü Nintendo Wii oda şirin bişi Fifa gibi oyunlarda elinle taç atıyosun vs. Gülümsüyorum

GT5 incelemek lazım şu GTA'nın yeni oyunu filan çok güzel şeyler çıkmaya başladı Gülümsüyorum
Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık yaz geldi, eskiden yaz gelince kimse evde oturup oyun oynamazdı. şimdi tam tersi, kimse evden çıkmak istemiyor. Çok gülüyorum

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arctura, açıcan klimayı kolaydı biraydı atıştırıcaktı geçicen önüne oh güzeli varmı Gülümsüyorum
Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken demiş ki:
Arctura, açıcan klimayı kolaydı biraydı atıştırıcaktı geçicen önüne oh güzeli varmı Gülümsüyorum

aynen Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 23.05.2008 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel oyuna benziyor paylaşım için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.05.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir oyun show bile yapıyorlar bir an gerçek video izliyorum sandım. Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 23.05.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten güzelbi oyun Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.68 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal