Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorsiklet gidiyor... sürücü yakalıyor.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorsiklet gidiyor... sürücü yakalıyor.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Motorsiklet gidiyor... sürücü yakalıyor. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videoya bakin anlarsınız.

video............
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mhmtmlx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulaaaaaaaaaaaaaaaa
Başa dön
mhmtmlx Çevrimdışı mhmtmlx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yuh be o ne öyle Çok gülüyorum

Vay canına adam motora yetişiyim diye eziliyodu valla iyi yakalamış..Motor ducati gibi duruyo bu arada ?

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
payto
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh bee daha neler
Başa dön
payto Çevrimdışı payto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum vay vay vay saglam yakalamıslar paylasım icin saol Bravo
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adama helal olsun Gülümsüyorum Bravo paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlık

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlAcAli19
Üye
Üye

Nereden: ÇoRuM

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla helal olsun be
AlAcAli19 Çevrimdışı AlAcAli19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana yapmacık gibi geldi video,adam virajda kendini atıyor sanki ve motor sağa sola sallanıyor ama devrilmiyor,adam düşüyor hemen çok çabuk kalkıyor koşuyor motorun arkasından.bilmiyorum yinede ama..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
novaJRdeli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: anKara

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gerçekmi yaw. bi kere adam düşer düşmez kalkıyor,ikici olarak motor sanki birden çok yavaşlıyor gibi.hiç racing kullanmadım normalmidir bu?
Başa dön
novaJRdeli Çevrimdışı novaJRdeli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Psile
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kurmaca yahuuuu
adam en fazla 40 la falan gidiyor zaten...
Motoru bağlamışlar bir şeye Şok oldum
Başa dön
Psile Çevrimdışı Psile Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Adam motoru sarsmadan üzerinden atıyor kendini.. O şekilde bisiklettende atlasanız gider kendisi Gülümsüyorum Koşup yakalıyor.. Bi reklam falan galiba ama kurmaca Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

planlı programlı hazırlanan güzel bir videoymuş Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
escapalocy
Üye
Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 23.05.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede reklam ... adamlar aksiyon olsun diye koşan adamla motor arasında n geçiyolar
Başa dön
escapalocy Çevrimdışı escapalocy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilerek yapılmış bi çekim bu,ancak ne videolar var bu adamlar bunları nasıl yapmaya cesaret ediyor diyeceginiz...
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 24.05.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh oha daha neler artık. bi oyun var gibime geliyor. Çok gülüyorum
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal