Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Elazığ MD( Moto23 ) Keban Gezisi Alabalık Ziyafeti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Elazığ MD( Moto23 ) Keban Gezisi Alabalık Ziyafeti

Elazığ MD( Moto23 ) Keban Gezisi Alabalık Ziyafeti
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serdar23_bilgem
Üye
Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 24.05.2008 - 03:17    Mesaj konusu: Elazığ MD( Moto23 ) Keban Gezisi Alabalık Ziyafeti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği-Motosiklet23/Moto23'ün üyeleriyle yaptığı
değerlendirme toplantısı sonucu karara bağlanan planlı gezilerinden ilkini gerçekleştirmek için
18.Mayıs-2008-Pazar günü saat 12.30'da dernek merkezinde toplanmaya başladık.

Güzel bir rastlantı sonucu Motosiklet23'ün güney kanadından Doğan DEMİR kardeşimiz de Elazığ'daydı.
Ailesiyle Malatya'ya geçerken bizleri görmeden geçmemiş. Eksik olmasın. Bu arada bakır üzerine derneğimizin
logosunu yaptırmış. Teşekkür ediyoruz kendisine.

Keban yolundaki bir benzinlikte toplanmak üzere harekete geçiyoruz.

Harekete geçmeden önce ayaküstü bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz.Grubun en başında olup da
yönlendirmeyi yapacak öncü arkadaşları tespit edip, seyir planımızı yapıyoruz..

Oktay DAL

Yavuz POLAT

Atilla ATAR

Nusret ÇELİK ve Arif KABAKLI. Harputlular burada da beraberler maşallah.

Arif KABAKLI

İlhan GÖKCAN

Zeki ÖZKAN

Murat ÇELİK

Umut YÜZGEÇ

Mesut ALİŞER

Ulunay BALCI

Sanat eseri fotoğraf diye ben buna derim işte.Çerçeve içinde portre fotografı gibi olmuş.
Teşekkürler Akın ERGÜR.

Çırçır Şelalesi Alabalık Tesisleri önünde toplanıyoruz.Doğan DEMİR ve Cengiz ACAY aileleriyle katıldılar bize.

Gökhan DAL arkadaşıyla katıldı gezimize.

Grubumuzu ağırlayacak olan çocukluk arkadaşım Sedat AYDIN ile haberleşip Meslek Yüksek Okuluna doğru hareketleniyoruz.

Güzel mekana geliyoruz nihayet.

Sedat AYDIN bizleri çok sıcak karşıladı ve çok güzel ağırladı.Motosiklet23 olarak çok teşekkür ediyoruz.

Doğal alabalığın lezzeti bir başka oluyormuş hani.

Grubumuza biraz gecikmeli katılan Dr.Hakan ÇAKMAK ve Önder GÜLBENAT sohbet ederken.

Bazı arkadaşlarımızın yeni bir dernek oluşumu içinde bulunduğunu öğrendik: Sepetli Motosikletçiler Derneği. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sedat AYDIN Çırçır'da çay içirecekti ama yağmur bulutları yüzünden vaz geçtik.Dönüşe geçtik hemen.

Bir de baktık ki Cengiz ACAY arkadaşımız Umut YÜZGEÇ'in motosikletine kanun namına el koymuş.

Hakan ÇAKMAK

Grubumuz Yeşilkent sitesi girişinde toplanıp dağılıyor.Arzu edenlerle Akgün'de çay içelim kararını alıyoruz.
Güzel bir geziyi böylece sonlandırmış olduk.Fotoğrafları işleyip foruma koyulacak duruma getirip bana veren arkadaşımız Çağlar BALCI ile gezimize katılan herkese teşekkürler.

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 24.05.2008 - 03:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serdar23_bilgem, gece gece balıklar pek ii olmadı ama Çok gülüyorum elazığ MD(MOTO23) Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SZR59
Üye
Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 24.05.2008 - 03:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi olmuş....................................
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 24.05.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serdar23_bilgem, çok güzel bir gezi yapmışsınız. ellerinize ve emeğinize sağlık
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 24.05.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş çok güzel fotoğraflar Bravo Alkışlıyorum
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 24.05.2008 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah nuhabbetinizi bozmasın
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 24.05.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş......oktay kardeşim motora çok istiyorsun r6 ya 99 du galiba sahibindende.fiyatı çekte aşşağa alalım çağlar tanır beni Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.05.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umut Yüzgeç Moto23'ün favorilerindensin Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 24.05.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serdar23_bilgem, iyi bir birliktelik güzel gezi olmus yüzünüzden tebessüm eksik olmasın devamını bekleriz Bravo
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 24.05.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serdar23_bilgem, ALLAH neşenizi bozmasın Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 24.05.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dahada artar dahada gezersiniz inş. Alkışlıyorum
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Balıklar,virajlı yollar,koyu muhabbet,sıcak çaylar herşey tamam bi ben eksiğim Gülümsüyorum Gülümsüyorum

İnşallah bu hasret 15 Haziran'dan sonra bitecek Bravo

Moto23 birlikteliğiniz daim olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Sepetli Motosikletçiler beni de yazın kulübe bi tane Ije toplayacam beraber gazlarız Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çağlar sen üzülme gönlümüzdesin
ReD_GhoST
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ELazıĞ

MesajTarih: 24.05.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi oldu fotograflarıda güzel çekmişimmm
Başa dön
ReD_GhoST Çevrimdışı ReD_GhoST Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.05.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş eleirnize sağlık Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal