Hani bazen bi arkadaşız çağırırda giderken zevkle hatta başka seçenek olmasına rağmen o yolu kullanırsınız yada sırf yol olsun diye hafta sonları zevkle kullanırsınız ya işte sizden o yolları tek tek istiyorum bakalım bilinmedik ne yolları çıkacak ortaya?
tabiki raceciler için bu yollar genelde otobanlar olur onlarda kabulumüz : endurucular için patika yollar olabilir onlarda kabulumüzdür
İLk olarak en sevdiğim yollardan biridir yeni foça - eski foça arası eğer bide kışsa ( kışın tenha olur) deniz manzarasına doyum olmas yoluda fena değildir fazlaca çukur-yarık yoktur tavsiye ederim
İkinci olarak bu aralar favorim geçen gün warcer-seloselim ile yaptığımız bir köy yolu( tek gidiş tek geliş) gece olduğu için tam çıkaramayacağim şimdi yerini ama warcer topiği görünce yazar.Arkçım olmasına rağmen çok güzel virajları vardı asvalt yeni döküldüğü için yolda ne bi çukur ne bir pürüz vardı çok tatlı bir yoldu cruiser tarzı motor kullanmama rağmen çok zevk aldım o virajlardan
Benim en son zamanlarda kullanmaktan zevk duyduğum 2 yol güzegahı ya sizinkiler? _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Kayıt: Feb 21, 2005 Mesajlar: 4215 Nereden: Zincirlikuyu Beşiktaş/İSTANBUL
Tarih: 24.05.2008 - 08:12 Mesaj konusu:
Valla İstanbul'da yol çok.. zaten bir geçtiğin yerden bir daha geçemiyorsun; trafik tıkanıyor, başka bir alternatif arıyorsun.. Eğer savaşı kazanır da şehir dışına çıkabilirsen ne ala.. Yok, ben sevmiyorum İstanbulun yollarını... Ama 6 yıldır gidemediğim ve hep özlediğim bir yol var. Tekirdağ'da, Yazır Köyü'nün eteğindeki Yazır Göletinin etrafını çevreleyen yol. Enduroculara şiddetle öneriyorum. Resmen doğal bir enduro parkuru... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
mdonurr cum aslına bakacak olursan ülkemizin her yeri güzel,bozkır ın bile ayrı bir tadı var.
bana göre ise prensip olarak radar olmayan her yol favori yolumdur. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
istanbulda polenezköy yolu güzel. etraf yeşil viraj bol sadece bazı yerlerde bariyer var o kötü Herhalde motorcuların hepsinin hayalindeki yol alpleri tırmanmaktır.
Tarih: 24.05.2008 - 09:32 Mesaj konusu:
ben şile yolunu seviyorum her ne kadar biraz risk fazlada olsa gerektiği yerlerde emniyetli gitmek şartıyla bol viraj var ve asfaltta o kadar kötü değil arkadaşlar.uzun ve bol virajlı sınırları zorlamadan epey keyifli olduğunu söyleyebilirim. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Tarih: 24.05.2008 - 09:54 Mesaj konusu:
SABERS, dediği gibi radar olmayan her yol favorimdir kesinlikle doğru buralarda da yol yok ama evime giderken kullandığım boğazkent yolu fena değil güzel virajlar var... _________________
Dünyanın eniyi ikinci motorcu yolu seçilen Domaniç tahtaköprü arasını kesinlikle gezmenizi tavsiye ederim özellikle virajlar mükemmel bu yol İnegöl'den gidilebilir veya yolunuz bu taraflara(inegöl) düşerse oylat ve magarayıda kesinlikle görün derim .Zaten bilen biliyor u yolu demeye gerek yok sanırım geldiğinizde anlarsınız ne süper bir yer olduğunu.
Adana-Pozantı güzergahı ama eski yoldan gazlayarak otoyola girmeden Tekir yaylasına dek muhtesem bir manzara yogun oksijen keyifli ve sert virajlar cıkarken ayrı inerken ayrı hissiyat,yolu düsen olursa tavsiye ederim gencleştirir _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 24.05.2008 - 11:47 Mesaj konusu:
mdonurr, antalya fethiye ve fethiye antalya ama sahilden _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
bostancı tuzla sahil yolu sag şerit 60km hız .ama artık değil gezen arkadaşları kıskanırım .ben kaza yaptığım için malesef bıraktım .benim yerime de sürün
Kayıt: Nov 27, 2006 Mesajlar: 3678 Nereden: Manisa Merkez 05546228531
Tarih: 24.05.2008 - 12:41 Mesaj konusu:
mdonurr, evet sadıcım o turgutluda bir köye giden yoldu adını unuttum ama mükemmel bir yol viraj üstüne viraj Ben sabuncubeli ve o dediğin yolu seviyorum... _________________ PERT TEAM
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız