Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bilgisayardan Anlayan, Yardımcı Arıyorum.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bilgisayardan Anlayan, Yardımcı Arıyorum.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 24.05.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Bilgisayardan Anlayan, Yardımcı Arıyorum. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD li kardeşlerim. Benimle çalışacak Bilgisayardan anlayan bilhassa Word de yazı yazacak imlası düzgün, İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA oturan arkadaşlara ihtiyacım var. Kendi evinde çalışacak arkadaşlar arıyorum. İlgilenenler PM den benimle irtibat kursun.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 24.05.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, abi ben avrupa yakasındayım ama yinede yardım ederim eğer istersen
Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 24.05.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erkunt abi Ankaradayim Ama sana yardimci olabilirim. Evde offisim var. Tabii istersen. Gülümsüyorum
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 24.05.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara uzak be arkadaşım. Tamam evinde çalışıcan ama haftada en az bir iki sefer yüz yüze görüşmemiz gerek. Genede ilgine teşekkür ederim sağol.
Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, İş hakkında bilgi verirsen eğer uygunsa görüşelim Abi.E-ticaret üzerinden satış yapan firmada çalışıyorum siteyle ilgilendiğim için boş vaktim var işini görebilirim Gülümsüyorum
harbiturk_
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sana uygun birini tanıyorum sürekli birilerine word de yazı yazar klavyesi çok hızlıdır. Ama avrupa yakasında işini görürse özelden bana ulaşabilirsin.
Başa dön
harbiturk_ Çevrimdışı harbiturk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu,

İşi evinde yapacaksın. Rütükten gelen magazin veya haber program CD lerini seyrederek
konuşmalar bre bir yazacaksın . Word kullnamasını bilen ve türkçe dil bilgisi olan herkes yapabilir.

Bu iş devamlı bir iş. CD izlenip yazıya dökülecek. Ancak süreli yani iki üç gün içinde bitmesigerekiyor.
Yani evde çalışıyorum diye işi asmak olmaz yani.
Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.05.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt, Anladım..Ben yaklaşık 1.5 seneden beri Bilgisayar sektöründeyim.Grafik-Web şimdi'de E-ticaret siteleriyle uğraşıyorum..Klavyem fena değil günde 500 ürün eklediğim oluyor siteye Gülümsüyorum
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 25.05.2008 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlginize teşekkür ederim. Üç arkadaşla anlaştık. Ama bakalım denicekler eğer yapamaz yada yapmak istemezlerse buradan tekrar duyururum.

Yedek listesine yazıla bilirsiniz.
Başa dön
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 25.05.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı işler
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.05.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ek biri gerekirse bende varım..
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 11.07.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anlaştığım arkadaşalar biraz yavaş çıktılar. İşi ciddiye alıp işi iş gibi yapacak arkadaşlara ihtiyaç var.
Başa dön
AHMET_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 11.07.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi yardımcı olabilirim ama ben avrupa yakasındayım. Üzgünüm
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben iyi anlarım ama uzaktayım ama isterseniz burdanda hallederim tabi. Bravo
diğe değiştirilmiştir
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 11.07.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6 demiş ki:
Abi yardımcı olabilirim ama ben avrupa yakasındayım. Üzgünüm

Olabilir. PM den telefonunu ver konuşalım
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal