Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 24.05.2008 - 17:16 Mesaj konusu: Bilgisayardan Anlayan, Yardımcı Arıyorum.
Sevgili MD li kardeşlerim. Benimle çalışacak Bilgisayardan anlayan bilhassa Word de yazı yazacak imlası düzgün, İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA oturan arkadaşlara ihtiyacım var. Kendi evinde çalışacak arkadaşlar arıyorum. İlgilenenler PM den benimle irtibat kursun. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Erkunt abi Ankaradayim Ama sana yardimci olabilirim. Evde offisim var. Tabii istersen. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 24.05.2008 - 18:00 Mesaj konusu:
Ankara uzak be arkadaşım. Tamam evinde çalışıcan ama haftada en az bir iki sefer yüz yüze görüşmemiz gerek. Genede ilgine teşekkür ederim sağol. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
derkunt, İş hakkında bilgi verirsen eğer uygunsa görüşelim Abi.E-ticaret üzerinden satış yapan firmada çalışıyorum siteyle ilgilendiğim için boş vaktim var işini görebilirim _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Sana uygun birini tanıyorum sürekli birilerine word de yazı yazar klavyesi çok hızlıdır. Ama avrupa yakasında işini görürse özelden bana ulaşabilirsin.
Tarih: 24.05.2008 - 22:05 Mesaj konusu:
Batuuu,
İşi evinde yapacaksın. Rütükten gelen magazin veya haber program CD lerini seyrederek
konuşmalar bre bir yazacaksın . Word kullnamasını bilen ve türkçe dil bilgisi olan herkes yapabilir.
Bu iş devamlı bir iş. CD izlenip yazıya dökülecek. Ancak süreli yani iki üç gün içinde bitmesigerekiyor.
Yani evde çalışıyorum diye işi asmak olmaz yani. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
derkunt, Anladım..Ben yaklaşık 1.5 seneden beri Bilgisayar sektöründeyim.Grafik-Web şimdi'de E-ticaret siteleriyle uğraşıyorum..Klavyem fena değil günde 500 ürün eklediğim oluyor siteye _________________ "Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Tarih: 11.07.2008 - 13:39 Mesaj konusu:
Anlaştığım arkadaşalar biraz yavaş çıktılar. İşi ciddiye alıp işi iş gibi yapacak arkadaşlara ihtiyaç var. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
ben iyi anlarım ama uzaktayım ama isterseniz burdanda hallederim tabi. _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız