Uygun fiyata shad marka kaskalmayı düşünüyorum.Shad marka kaskı nette aratmama rağmen teknik özellikleri yada modelleri ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadım.magazada denediğim parlak siyah,fullface,saydamvizörlümodeli.Kullanan yada kask hakkında bilgisi olan varsa benide bilgilendirirse sevinirim,özellikle ses ve ısı özellikleri konusunda.Teşekkürler
Tarih: 25.05.2008 - 13:34 Mesaj konusu:
crazy_81, adam arai dese sharklı yapıstırıyon kankam he _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
adamda tek kalmış 100 eurodan peşin 85 ytlye indi ama sadece tek bir magazada karsılastım.Safak52 senin shad satan bildiğin bi magaza varmı izmirde?.Senin kaskın güzel ama dediğim gibi motorum chopper oldugu için biraz spor kacar bana.
bende oradayım...85 ytl den nakit verebiliriz....md iskontolu...
her rengi var....ama dedikleri gibi yedek parçası yok....iyice eskiyene kadar kullanırsın...alanlar çok memnun... _________________ Yamaha Yalı Bayii
M.Kemal Sahil Bulvarı No:295/B
Küçükyalı/İzmir
0 232 4256875-0 232 4256804
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız