Tarih: 25.05.2008 - 21:53 Mesaj konusu: Büyük Motor,Küçük Motor Tartışmasına Son ;)
Bugun Arkadaşlarla napalım ne edelim derken Eskihisarda denize karşı çayiçmeye karar verdik .... Eskihisara inerken Yolda Adapazarına doğru yol alan bir çifte rasladık mondial marka çin malı motorlarının debriaj teli kopmuş evden uzakta ne yapacaklarını bilmez bi haldeyken yardımlarına koştuk... Konuyu bağlıyorum Bu topiği neden açtım çünkü düşük cc hacmindeki deki motorculardaki aşşalık kompleksi yüzünden ... forumlarda hep yüksek cc hacmindeki motorcuların kendilerini motorcu yerine koymamaları .. korna selamlarını almamamız, yolda selam vermememiz, bi toplulukta motorhacminden ötürü kendileri ile muhattap olmamamız , gezilerde kopmamız, yolda kalsalar yardımlarına koşmamamız vs. vs. vsss.. gibi neden lerden ötürü hakkımızda şikeyet olması
Abicim yok öyle bişiii size öyle geliyor Adam gibi motorcu herzaman verilen selamı alır ve yolda kalmış motorcuya yardım eder taki bugun yardım ettiğimiz gibi
Tarih: 25.05.2008 - 22:00 Mesaj konusu:
_________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 25.05.2008 - 22:02 Mesaj konusu:
deliemin, yakışanı yapmışsınız tebrikler ve söylediklerinde de sonuna kadar haklısın
bu arada R1'deki lastik takımı M3'mü benmi yanlış gördüm _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tarih: 25.05.2008 - 22:04 Mesaj konusu:
yakısanı yapmıssınız _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 25.05.2008 - 22:13 Mesaj konusu:
Emin o nası gözlük cami kör olursun olm
Bende Yalovadan dönerken Eskihisar feribotuyla geçtim...ne bileyim sen ordasın...Gebze halkı aklıma geldi ama dedim bunlar pazar günü Nişantaşında olurlar _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Emin len bugun tel.e neden cevap vermedin.... :sinir
3 aylık yoğun tempodan sonra niyayet biraz gezmeye vaktim olacak haftaya cumartesi pazar "büyük buluşma var"
yeri biliyorsun yarın gel planları yapalım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız