Tarih: 26.05.2008 - 21:21 Mesaj konusu: Hayabusa ile ilk izlenimlerim..
Bugün SUZUKİ den motorumu teslim aldım..Hemde en XENON lusundan
Rodaj sürecinde tabiki sürüş hakkında net yorumnlar yapamıyacam ancak İLK İZLENİMİ özetlemek gerekirse ;
"AMAN YARABBİİİİİİİİİ"
3 kere R1 sahibi olmuş bir sürücü olarak HAYABUSA nın ivmelenmesi KORKUTACAK derecede..
Ve en harika olanıda "C" modda kullanırken motosiklet size 600cc bir ss kullanım havası veriyor..
"B" Modunda ise 1000 cc bir SS gibi..
"A" moda aldıgnızda içerdeki CANAVAR dışarı çıkıyor..
Tek kelime ile İNANILMAZ BİR GÜÇ...
sÜRÜŞ DIŞINDAKİ İZLENİMLERİM:
Motosiklete hemen hemen herkes bakıyor,hatta bir belediye otobüsünün yanında durdugumda abartısız herkesin bana baktıgını gördüm, ögrenci gençlerden birisi enson çıglık atarak yanındakini dürtüyordu..
Ama HAYABUSA kadar ilgi çeken diğer bişeyde KASK oldu..
Bembeyaz MARUSHİN i başta Barış TOK olmak üzere herkes çok begendi...
Yarın ÇEŞME otobaınıa RODAJ için gideceğim..
Gitmişken ÇEŞME KUMRUSU yiyeceğim..
Eşlik etmek isteyen varsa gelsin..Rodaj olacagından HIZ yapılmayacak.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 26.05.2008 - 21:24 Mesaj konusu:
HakanDincer, izmirde olsaydm abi bu rodaja eslik etmek hoş olurdu valla beyaz bi busa nın yanında gerci benm makina ya kmse çığlık atmaz sönük sönük gelirdik _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
HakanDincer, tekrar hayırlı olsun.öyle bi makinaya görüp de bakmayacak insan tanımyrum bembeyaz ve sanırım izmirde tek _________________ Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Tarih: 26.05.2008 - 21:31 Mesaj konusu:
esim kesinlikle beyenmiyordu hayabusa yi taki sen resimleri buraya yükleyene kadar nasip olursa bu beyaz rek olayi guzel oldu sayende belki bizede nasib olacak
Kayıt: Feb 25, 2008 Mesajlar: 2040 Nereden: Cehennemin dibinden
Tarih: 26.05.2008 - 21:32 Mesaj konusu:
HakanDincer,iyi günlerde kullanman dilegiyle,tekerin düz bassın,lastigine taş degmesin. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
HakanDincer, tabi ya sana yakışanda HAYABUSA kazasız belasız sürüşler diliorum yarın gelmeyi çok isterim hem beraber otobana çıkmayı hemde çeşme kumrusunu çok özledim...yarın dönerim... SEVGİLERLE _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Motosiklete hemen hemen herkes bakıyor,hatta bir belediye otobüsünün yanında durdugumda abartısız herkesin bana baktıgını gördüm, ögrenci gençlerden birisi enson çıglık atarak yanındakini dürtüyordu..
Allah nazardan sakınsın başkanım
www.motordelisi.com sticker logo çalışması yapacakmısınız? _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 26.05.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
yakup54, vesile olduysam ne mutlu bana..
Bu arada benden sonra Gökhan isminde bir arkadaşımda İZMİR de beyaz BUSA kullanan ikinci kişi oldu..
Hyaırlısı olsun ALLAH kaza-bela vermesin hiçbirimize..
HIZ olayıan gelince..Tabikide bu makinalar HIZ için yapılmış ve alınmış..
Yani yasal limit olan 130 km/h geçmem diyen SS motorcu var mı?
Yani bu tarz motoru o yasaları çıkaranlara ver başta onlar yasaları deler..
Ancak HIZ yapılacak yer var, yapılmayacak yer var..
Bunu iyi tesbit etmek gerek...
SABERS, yakup54, monsteRR, sx2, thefastbiker, sesginn, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
sx2, dediğim gibi motosikleti deneme şansım olmadı..Yarın daha net şeyler söyleyebilirim..
Tabiki HAYABUSA değişik bir tarz ve seyir defteri diger SS lere göre değişik..
Dip not:
Hayatımda sevdiğim iki koku var ..
Birisi JOOP, diğeride yeni alınan motosikletin yağ yakma kokusu..
Bugün o kokuyu 5. kere duydum ve tarif edilemez bir keyif.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 865 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 26.05.2008 - 21:47 Mesaj konusu:
Hayirli olsun, bende bir kac hafta once service gelen bir taneyi musterinin sikayetci oldugu bir sesi dinlemek icin uzuuuuunnnnn bir test surusu yaptim, gercekten aliskanlik yapabilecek bir motor.... .
Bizim buralardan herhangi bir aksesuar yada parcaya ihtiyacin olursa haberim olsun,
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız