Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hayabusa ile ilk izlenimlerim..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hayabusa ile ilk izlenimlerim..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Hayabusa ile ilk izlenimlerim.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün SUZUKİ den motorumu teslim aldım..Hemde en XENON lusundan Delirdim Delirdim Delirdim
Rodaj sürecinde tabiki sürüş hakkında net yorumnlar yapamıyacam ancak İLK İZLENİMİ özetlemek gerekirse ;
"AMAN YARABBİİİİİİİİİ"
3 kere R1 sahibi olmuş bir sürücü olarak HAYABUSA nın ivmelenmesi KORKUTACAK derecede..
Ve en harika olanıda "C" modda kullanırken motosiklet size 600cc bir ss kullanım havası veriyor..
"B" Modunda ise 1000 cc bir SS gibi..
"A" moda aldıgnızda içerdeki CANAVAR dışarı çıkıyor..
Tek kelime ile İNANILMAZ BİR GÜÇ...
sÜRÜŞ DIŞINDAKİ İZLENİMLERİM:
Motosiklete hemen hemen herkes bakıyor,hatta bir belediye otobüsünün yanında durdugumda abartısız herkesin bana baktıgını gördüm, ögrenci gençlerden birisi enson çıglık atarak yanındakini dürtüyordu..
Ama HAYABUSA kadar ilgi çeken diğer bişeyde KASK oldu..
Bembeyaz MARUSHİN i başta Barış TOK olmak üzere herkes çok begendi...

Yarın ÇEŞME otobaınıa RODAJ için gideceğim..
Gitmişken ÇEŞME KUMRUSU yiyeceğim..
Eşlik etmek isteyen varsa gelsin..Rodaj olacagından HIZ yapılmayacak..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, izmirde olsaydm abi bu rodaja eslik etmek hoş olurdu valla beyaz bi busa nın yanında gerci benm makina ya kmse çığlık atmaz Çok gülüyorum sönük sönük gelirdik Çok gülüyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, tekrar hayırlı olsun.öyle bi makinaya görüp de bakmayacak insan tanımyrum Gülümsüyorum bembeyaz ve sanırım izmirde tek Çok gülüyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Re: Hayabusa ile ilk izlenimlerim.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Rodaj olacagından HIZ yapılmayacak..

Obur turlu HIZ yapilacak yani Çok gülüyorum

HakanDincer saka bir yana, Hayabusanin viraji, agirligi kivrakligi nasil hissettirdi?
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı baskanım iyi calısmalara (rodaj) Bravo
Başa dön
monsteRR Çevrimdışı monsteRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

esim kesinlikle beyenmiyordu hayabusa yi taki sen resimleri buraya yükleyene kadar nasip olursa bu beyaz rek olayi guzel oldu sayende belki bizede nasib olacak Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Cehennemin dibinden

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,iyi günlerde kullanman dilegiyle,tekerin düz bassın,lastigine taş degmesin. Motordelisi Motordelisi Motordelisi Motordelisi

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız kullan başkanım
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyaz marushin ve hayabusayla bir takım olarak resminizi daha göremedik Ağlıyorum

Çok merak ettim valla nasıl oluyo Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, tabi ya sana yakışanda HAYABUSA kazasız belasız sürüşler diliorum yarın gelmeyi çok isterim hem beraber otobana çıkmayı hemde çeşme kumrusunu çok özledim...yarın dönerim... SEVGİLERLE Göz kırpıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Motosiklete hemen hemen herkes bakıyor,hatta bir belediye otobüsünün yanında durdugumda abartısız herkesin bana baktıgını gördüm, ögrenci gençlerden birisi enson çıglık atarak yanındakini dürtüyordu..

Allah nazardan sakınsın başkanım Gülümsüyorum

www.motordelisi.com sticker logo çalışması yapacakmısınız?
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusanın frenleri biraz zayıfmış performansı icin duydum... Göz kırpıyorum

Yoksa canavar bir motorsiklet.... Bravo
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakup54, vesile olduysam ne mutlu bana..
Bu arada benden sonra Gökhan isminde bir arkadaşımda İZMİR de beyaz BUSA kullanan ikinci kişi oldu..
Hyaırlısı olsun ALLAH kaza-bela vermesin hiçbirimize..
HIZ olayıan gelince..Tabikide bu makinalar HIZ için yapılmış ve alınmış..
Yani yasal limit olan 130 km/h geçmem diyen SS motorcu var mı?
Yani bu tarz motoru o yasaları çıkaranlara ver başta onlar yasaları deler..
Ancak HIZ yapılacak yer var, yapılmayacak yer var..
Bunu iyi tesbit etmek gerek...
SABERS, yakup54, monsteRR, sx2, thefastbiker, sesginn, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

sx2, dediğim gibi motosikleti deneme şansım olmadı..Yarın daha net şeyler söyleyebilirim..
Tabiki HAYABUSA değişik bir tarz ve seyir defteri diger SS lere göre değişik..

Dip not:
Hayatımda sevdiğim iki koku var ..
Birisi JOOP, diğeride yeni alınan motosikletin yağ yakma kokusu..
Bugün o kokuyu 5. kere duydum ve tarif edilemez bir keyif..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hız sınırı 130 mu oldu Çok gülüyorum HakanDincer,
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 26.05.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli olsun, bende bir kac hafta once service gelen bir taneyi musterinin sikayetci oldugu bir sesi dinlemek icin uzuuuuunnnnn bir test surusu yaptim, gercekten aliskanlik yapabilecek bir motor.... Çok gülüyorum .
Bizim buralardan herhangi bir aksesuar yada parcaya ihtiyacin olursa haberim olsun,

saygilar.
Y. T.

En son yturan tarafından 26.05.2008 - 21:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
yturan Çevrimdışı yturan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal