Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ''''''.......Racing PLAKA İptali......''''''

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

''''''.......Racing PLAKA İptali......''''''

''''''.......Racing PLAKA İptali......''''''
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-güzelyalı

MesajTarih: 26.05.2008 - 23:56    Mesaj konusu: ''''''.......Racing PLAKA İptali......'''''' Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bişi sorcam bu SS 'lerde Plakayı oldugu yerden söküyorsak eger (Sele Altına Takıp) trafikte bi suç işlemedigimizi bildigimiz halde bile durmamamızmı gerekir?

Yoksa radara vb... şeylerin hiç birine karşı gelmeyip hatalı olmadıgımızdan eminsek ve durursak başımıza bişi gelirmi ???

cezası ? ve sonuçları ne olur???

dil döküp kurtulma sansımız % ? Gülümsüyorum

vala yardımcı olursanız sevinirim ya... içim rahat etmiyor.. teşekürler
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.05.2008 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi şöyle plaka yı söktüysen polise düştü desen yemez söküldüğü anlaşılır normal küçüğünü takarlar söktükten sonra ama sen hiç bişey takmıyosun bu şu anlama gelir. trafikte böyle bi araç olmadığı şasi nosundan falan bakar ama türkiyede hangi polis bununla uuraşır bilinmez uuraşırsada cezsız bırakmaz zaten.
yani ya küçüküğünü yaptır onu tak yada aynı plakayı geri tak yoksa yüksek ihtimalle başın ağrır örnekli anlatımlarda gelecektir
Saygılar
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.05.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Plakanız görünür şekilde ve okunur olmalı..
Kanun bunu söylüyor ve bizde uymanızı tavsiye ediyoruz..
Peki ya uymazsak? der dediğini duyar gibiyim..
Zaten plakayı o şekilde takıyorsan POLİS uygulamlarında DURMAYACAKSIN demektir..Duruyorsanda o plakayı söktürürler ve eger görünür şekilde oracıkda montajını yapamazsan MOTOSİKLETİ kapatırlar..
Kısacası plakayı o şekilde takanlar genelde uygulamlarda durmaz..
Ben YASAL olmaktan yana bir adam oldugum için tavsiye etmem, ama bir başkası sana "Ne plakası yahu, plaka takmana bile gerek yok" diyebilir..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plakası sele altında olupta trafige hatasız yakalanan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. ?
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec, ee işte anlattık ya başına gelecekleri..
Plaka görünür şekilde değil yani senin dediğin gibi KUYRUK ALTI olursa ceza yersin..Ve söktürürler..
Ama Polis umursamaz birisi olursa yırtarsın..
Kimse burdan sana "Bişey olmaz" diyemez...
Ama senin duymak istediğin buysa yapacak bişey yok tabi..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
natknec
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alahala duymak istedigim neden o olsun Beğenmedim
nese.. teş.
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yasal olarak görünür olması şart ama en iyi yol bildigin yoldur tabii Göz kırpıyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Plaka Kuyruk altı olursa görünmesi çok zorlaşır. Zaten çamur Vs. ile kapanır. Bu da yasal olarak Suçtur.

Ama bazı SS kullanıcıları neden öyle yapıyor dersen 2 sebebi vardır.

1 daha estetik gözüktüğü için
2 Polisten kaçarken plaka okunmaması için

Takdir senin artık Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş ss lerin yüzde doksanının plakası kuyruk altındadır ve nitekim benimde oyle,polise durmamak en hayırlısı,yapacak bişey yok... Çok gülüyorum
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 27.05.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://motordelisi.com/ftopic-60750-0-days0-orderasc-plaka.html

Bu topic i baştan sona oku..Eminim soruna cevap bulursun Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yasall yollardan ayrılmamak lazım. Benim nacizane fikrim. Bravo
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec, ya sen sordun ne olacagını bende sana söyledim sen yine sormuşsun..
Yani sen zaten Kuyruk Altı takacaksın anlaşılan , o zaman nedewn soruyorsun..
Suç ve Cezası var..Eğer uygulamada gerekli aparatı saglayamaz ve düzeltemezsen motoru kaptırlar ve götrürdükleri garajda motorun 1 günde 1 yıllık hasar görür.

Başa dön
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

natknec, baktın kaçamadın plakan kuyruk altı. Polis bağlayacam motoru diyor işte o zaman :
Karizma deri ceketli SS'li kimliğinden sıyrılıp aynen bu forma giriyosun:

Sonra diyorsun ki abi benim hiç motorum olmadı biliyor musun? bana hep motorsuz dediler biliyo musun? Ağlıyorum
lol Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 27.05.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, ahahaha şu surat ifadesini yapan varsa hiçbir polis ceza yazmaz..
Hay Allahım ya alemsiniz ha :Çok gülüyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal