Tarih: 27.05.2008 - 20:49 Mesaj konusu:
hadoken, evet ordaki yorumlar gerçekten çarpıcı
_alp_, siteyi aradım böyle bir video yok varsa bile alakasız bir adla verilmiştir..tüm videolara bakamazdım heralde ayrıca bu bir reklamdır ibaresini koymayınca reklam olduğunu anlamıyormusun yozlaşmakla ne alakası var. _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Tarih: 27.05.2008 - 21:13 Mesaj konusu:
türk örf ve adetlerine ve özelliklede AİLE yapısına hiç uymayan bir reklam..tamamen toplumu yozlaştırmaya yönelik dejenere bir çalışma.özendiğimiz batılıların eseri...
drummerhipgig, ehehe videonun altına yazman lazım bu yorumu umarım oradada gülebilecek bir iki kişi vardır.Bu reklamın yayınlanamayacağı ülkelerden birinde yaşıyoruz zaten İran,Türkiye vs. Benim bildiğim en son günahtı böyle videolar izlemek.
En son hadoken tarafından 27.05.2008 - 21:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
türk örf ve adetlerine ve özelliklede AİLE yapısına hiç uymayan bir reklam..tamamen toplumu yozlaştırmaya yönelik dejenere bir çalışma.özendiğimiz batılıların eseri...
Tarih: 27.05.2008 - 21:34 Mesaj konusu:
ben istemedikçe asla beni kimse yobazlaştıramazda.reklam demek birazda abartma sanatı demektir aslında buna hiç itirazım yok ama..bir kadının kocasını pahalı bir motora değişmesine kimse reklam diyemez.Türkiyede yayınlamamasının sebebi ise etik açıdan değil harleyin politikasındandır.yoksa ahlaklı toplum olsak bülent ersoyu tv ye çıkarmayız..hani geri kafalıyız ya.....
Tarih: 27.05.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
drummerhipgig, sen dünyaca ünlü reklamcılardan daha iyi bilirsin pardon benim hatam,harleyin politikası diyosun ama türkiyedeki etnik yapı yüzünden yayınlamıyolar zaten yada yayınlayamıyolar onu biz bilemeyiz.. _________________ http://img518.imageshack.us/img518/7333/123123zh7.jpg
Tarih: 27.05.2008 - 21:53 Mesaj konusu:
yunusxy, hayır ben tabiki dünyaca ünlü reklamcılardan bu işi daha iyi bilecek değilim.o reklamcılarda benim türk örf ve adetlerimi benden daha iyi bilecek durumda değil.Etnik açıdan diyorsun,hangisi anlayamadım,gündüz kadın programlarındanmı yoksa herkesle para uğruna beraber olan mankenlerin televolesinimi kastediyorsun yada bülent ersoy fatih ürek vs ünlülerimizin tv şovlarımı,anlayamadım....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız