Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 27.05.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
iyi gezi olmuş hep motorları çekmişisniz birazda ortamı çekseydiniz daha iyi olabilirdi... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 27.05.2008 - 22:15 Mesaj konusu:
andgarciya, sizin orada o motor arasıra gidip geliyor sahibi biraz hızlı her an herşey yapabiliyor gecen haftada sizin oradan xx aldı bu hafta yine denizliye sattı gezi onceden zaten ama yeni koyduk
Son Mesajdan 48 saniye:
Biker_BoyzZ, o gezi bu hafta olan gezi bu onceki geziden
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Biker_BoyzZ, o gezi bu hafta olan gezi bu onceki geziden _________________
tarkan_600, resmler için tşkürler.bide bu da benim motorum demşsn bi sorun mu var motorla _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Tarih: 27.05.2008 - 22:41 Mesaj konusu:
thefastbiker, 2008 kasa alacagım die sattım ama 2008 kasanın hala gelecegi yok gelene kadar idareten r6 aldım o yuzden smilesini yaptım _________________
thefastbiker, 2008 kasa alacagım die sattım ama 2008 kasanın hala gelecegi yok gelene kadar idareten r6 aldım o yuzden smilesini yaptım
tarkan_600, hiç yoktan iyidir ama gönlündeki motoru almak nasip olsun _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız