Selamlar..Ben de bir Ninja250 kullanıcısıyım..ve yurtdışındaki sayfalarda dolanırken aşağıdaki linkte fotolarını da görebileceğiniz 2008 model Beyaz bir Ninja 250'ye rastladım ve görüntüyü çok güzel bulunca sizlerle de paylaşmak istedim..
bildiğiniz gibi Kawasaki 'nin bu makine için sunduğu renkler arasında beyaz yok, ama fotoları görünce beyazı da ciddi ciddi düşünebilirler..merak edenler için, makine esasında -aynen benimki gibi- siyahmış ve (ABD'de yaşayan) sahibi makineyi profesyonel ellere bırakmış ve onlar da bu hale getirmiş..tüm boyama, işçilik, vs. yaklaşık $1,000 tutmuş..
ben özellikle de altın rengi jantlarla beyazın uyumunu çok beğendim..
oskar0504, öncelikle aramıza hoşgeldin , umarım bu ve bunun gibi güzel topiclerle karşımıza çıkarsın.Fotoğraflara bakınca hiç 250'lik gibi durmuyor açıkcası.Sendende bekliyoruz böyle şeyler.Ne olucak sende bulursun profesyonel eller onlar halleder 1000$ tutmuş,burda ne kadar tutar o bilinmez.
fotoları alıp yukarıya ekledim,düzenleme için teşekkrüler:şeker portalalı
En son hadoken tarafından 27.05.2008 - 22:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ço güzel olmuş bence _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 27.05.2008 - 22:27 Mesaj konusu:
600 cc diye yedik ama 600 lük gibi masallah duruş zaten 600 lük ve 1000 likleri nerdeyse kibrit kutusu kadar yapacaklar 3 ..5 hp için _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız