Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sevgili Arkadaşımız Enver'in Anısına

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sevgili Arkadaşımız Enver'in Anısına

Sevgili Arkadaşımız Enver'in Anısına
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Sevgili Arkadaşımız Enver'in Anısına Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.metacafe.com/watch/1344324//#

Nur içinde yat sevgili dostum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, Ağlıyorum Ağlıyorum walla gözlerim doldu Çoook seviyorum Alkışlıyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, yüreğine sağlık..
Ben diyorum birgün bulaşacagız yine..Başka bir zamanda, başka bir yerde.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, rabbım taksılatını affetsın ruhu sad mekanı cennet olsun...

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mekanı cennet olsun Ağlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insan böyle izlediği zmn yüreği parçalanıyor..allah rahmet eylesin..... Üzgünüm
sonuçta gideceğimiz yer aynı er yada geç,allah ölümün hayırlısını versin...
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Allah rahmet eylesin arkadaşımıza,ağlattın beni ToyRider, Ağlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 27.05.2008 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım ya nasıl bir şarkı seçmişsin öyle,zaten izlerken kötü oldum,bide şarkının sözleri Ağlıyorum Ellerine sağlık,biz ne kadar buruk seyretsek de resimler de o hep gülmüş,ne mutlu ona Üzgünüm

Şaka gibi....

Nur içinde yatsın,toprağı bol olsun...
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, bizim Antekin yani Akın çok güzel bir fikir verdi ve arkadaşımızın resmini MD logonun oraya koyalım demişti..
Sinan Sofuoglu gibi ..
Bende hazırlayıp koydum ama bu sabah bir mail aldım..
Ve bunun için teşekkür ettiler ama sanırım ailesinden buraya girip okuyanlar varmış rahmetlinin..
Onların zaten büyük acılar yaşadıgını bunun onların üzüntüsünü katlayacagını söyleiyp rica etmiş kaldırmamı..
Bende öyle yaptım..

Sinan içinde aynı talep gelmişti..
Garipsesemde böyle üzüntülü bir durumda bunun tartışmasına girmek istemedim..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, canım benide Ağlıyorum yaw

ama ENVER kardeşimiz için döktüğümüz gözyaşıda haklı yere Ağlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enver'i, bizleri bir arada tuttan bu çatı sayesinde tanıdım, 30 küsür senede tanıdığım sevdiğim insanların arasında (Ahmet abiden sonra ) acısını kabullenemediğim ikinci melek yüzlü, dünyalar tatlısı, hayat dolu, yüzünden gülümsemesi eksik olmayan insandı. Bu güne kadar bir çok arkadaşımızı toprağa verdik , arkasından gözyaşları döktük, hepsinin acıları hala çok taze, acısını yüreğimizde taşıdığımız ebedi dünyaya göçmüş tüm dostlarımızın ruhu şad olsun nur içinde yatsınlar.

Geride bıraktıklarına sağlıklı uzun ömür dilerim. Allah eksikliğinizi göstermesin arkadaşlar.

Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:

Sevgili HakanDincer, bende çok düşündüm yaptığım doğrumu yanlışmı diye ama biliyorum ki o görseydi " ellerine sağlık kanka..." derdi. işte o yüzden yanlışta olsa onun anısını bu şekilde yaşatmaya karar verdim. Umarım sevgili ailesi için sorun olmaz.
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
greeneyes_girl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, gerçekten çok duygusaldı.ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun Üzgünüm
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız saolsun allah mekanını cennet eylesin Ağlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin tüm akrabalarına,sevenlerine,yakınlarına sabır dilerim Üzgünüm Üzgünüm
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 28.05.2008 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RABBİM mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin.... Üzgünüm

bu saaten sonra kardeşimize duadan başka birşey gelmez lütfen esirgemeyelim .... Üzgünüm

burçak ablacığım ellerinize sağlık izlerken gözlerimiz doldu ... Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal