Tarih: 27.05.2008 - 23:46 Mesaj konusu:
ToyRider, yüreğine sağlık..
Ben diyorum birgün bulaşacagız yine..Başka bir zamanda, başka bir yerde. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3783 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 27.05.2008 - 23:59 Mesaj konusu:
Canım ya nasıl bir şarkı seçmişsin öyle,zaten izlerken kötü oldum,bide şarkının sözleri Ellerine sağlık,biz ne kadar buruk seyretsek de resimler de o hep gülmüş,ne mutlu ona
Tarih: 28.05.2008 - 00:00 Mesaj konusu:
ToyRider, bizim Antekin yani Akın çok güzel bir fikir verdi ve arkadaşımızın resmini MD logonun oraya koyalım demişti..
Sinan Sofuoglu gibi ..
Bende hazırlayıp koydum ama bu sabah bir mail aldım..
Ve bunun için teşekkür ettiler ama sanırım ailesinden buraya girip okuyanlar varmış rahmetlinin..
Onların zaten büyük acılar yaşadıgını bunun onların üzüntüsünü katlayacagını söyleiyp rica etmiş kaldırmamı..
Bende öyle yaptım..
Sinan içinde aynı talep gelmişti..
Garipsesemde böyle üzüntülü bir durumda bunun tartışmasına girmek istemedim.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
ama ENVER kardeşimiz için döktüğümüz gözyaşıda haklı yere _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 28.05.2008 - 00:07 Mesaj konusu:
Enver'i, bizleri bir arada tuttan bu çatı sayesinde tanıdım, 30 küsür senede tanıdığım sevdiğim insanların arasında (Ahmet abiden sonra ) acısını kabullenemediğim ikinci melek yüzlü, dünyalar tatlısı, hayat dolu, yüzünden gülümsemesi eksik olmayan insandı. Bu güne kadar bir çok arkadaşımızı toprağa verdik , arkasından gözyaşları döktük, hepsinin acıları hala çok taze, acısını yüreğimizde taşıdığımız ebedi dünyaya göçmüş tüm dostlarımızın ruhu şad olsun nur içinde yatsınlar.
Geride bıraktıklarına sağlıklı uzun ömür dilerim. Allah eksikliğinizi göstermesin arkadaşlar.
Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:
Sevgili HakanDincer, bende çok düşündüm yaptığım doğrumu yanlışmı diye ama biliyorum ki o görseydi " ellerine sağlık kanka..." derdi. işte o yüzden yanlışta olsa onun anısını bu şekilde yaşatmaya karar verdim. Umarım sevgili ailesi için sorun olmaz. _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 28.05.2008 - 00:45 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin tüm akrabalarına,sevenlerine,yakınlarına sabır dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
bu saaten sonra kardeşimize duadan başka birşey gelmez lütfen esirgemeyelim ....
burçak ablacığım ellerinize sağlık izlerken gözlerimiz doldu ... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız