Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 761 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 28.05.2008 - 11:27 Mesaj konusu:
Bu dörtlüden + BMW'den şaşmayacaksın....
+ KTM + Aprilia
Yedi oldu ..
Ötekileri boşver.. Seni üzerler..
Hele Harley bu zamanda çekilmez... Merak ediyorum bilgisayarın bu kadar geliştiği bir zaman diliminde hala Commodore 64 kullanan var mı ? (şimdi gençler diyecek ki, O da ne ola ki ?)
İşte Harley de öyle.. Artık eskide kaldı... Benceeeeeeeee
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 28.05.2008 - 11:31 Mesaj konusu:
hepsi kendini kanıtlamış markalar birinin artısı öbürünün eksiği var demek yanlış olur...markacı olmak takım tutmak gibi bir sey işte... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 28.05.2008 - 11:41 Mesaj konusu:
onlyrider, arka teker güçlerini baz alırsan honda bu yıl hiçte düşük hp vermiyor! ayrıca 168kilo olan agırlığınıda hesaplarsak kilo basına hp orantısı rakilerinden iyi!!(kawasaki arka teker gucu olarak önde) _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
2008MODELLERİN HEPSİ BOMBA İLK K8 İ KULLANMAK NASİP OLDU.MÜKEMMEL YAPMIŞLARZX10 U ÇOK MERAK EDİYORUM 1000RR ORTADA.HEPSİ ÇOK İYİ ÇOK GELİŞMİŞ MAKİNALAR.90 LI YILLARDAKİ SIKINTILAR ARTIK YOK RAHAT RAHAT İSTEDİĞİN MARKAYI KULLANABİLİRSİN
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4627 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 28.05.2008 - 11:44 Mesaj konusu:
Arkadaşlar adam kendine göre yorum yapmış ve sizin de yorumlarınızı almak istiyor. NEden eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz ki? _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3730 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 28.05.2008 - 11:47 Mesaj konusu:
onlyrider, srad ve kawa yı acayıp ovuyorlar ama kullanmadıgımdan dolayı bır yorum yapamayacagım..1000RR dan acıkcası zevk alamıyorum..2004 den bu yana r1 kullanıyorum belkı onun alıskanlıgı belkı r1 le bır butun olmamız..acıkcası 1000RR dedıgım gıbı pek zevklı gelmedı caddede..pıstte nasıl olur bılemem bunu onumuzdekı yıl anlıyacagız _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
2008MODELLERİN HEPSİ BOMBA İLK K8 İ KULLANMAK NASİP OLDU.MÜKEMMEL YAPMIŞLARZX10 U ÇOK MERAK EDİYORUM 1000RR ORTADA.HEPSİ ÇOK İYİ ÇOK GELİŞMİŞ MAKİNALAR.90 LI YILLARDAKİ SIKINTILAR ARTIK YOK RAHAT RAHAT İSTEDİĞİN MARKAYI KULLANABİLİRSİN
abicim dediğin doğru 08 model litrelik motorların hepsi çok iyi ama herzaman değişmeyen bi olgu RR1000'in gene 4 büyükten en yavaşı olduğuu
sakın şimdi birileri gelipde pistten ve Gp den bahsetmesin sokak kullanıcıları için konuşuyoruz burada _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
SRAD-HAN Abicim kimin kullandığı konusunda hem fikiriz ...zaten irfanla yakın zamanda 2 kamera çıkıcaz
seni buraya çağırmamdaki amaç buradaki yolları ezbere bilmem sonuçta her horoz kendi çöplüğünde öter o yüzden seninle istediğim gibi oynardım burada ... benim oraya gelmem zor kardeşim ...
ama yakın zamanda 08rr & R1 gazlamasının sonuçlarını öğrenirsin _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6136 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 28.05.2008 - 11:56 Mesaj konusu:
valeo, dostum onurda zaten yeni RR var!!ancak onuru yakından tanıyorum onur gercek bir YAMAHA tutkunu bu yuzden bu konuda asla objektif olduğunu sanmıyorum! ilk otobana cıktığı gün kahvaltıda sorduğumda,bana cok seri çok iyi hızlanıyor,virajlara çok kolay yatıyor' bunca sene R1 le ne işkence cekmişiz' deyip gülmüştü!! onura R1 den baska her motor zevk vermez cunkü adam onu seviyor kısaca olay bu!! ben suzukide kullanırım,kawada kullanırım hatta busene zx-10 alıyordum kısmet olmadı,RR da kullanırım zevkle hepsi benim için harika motorlar! R1 inde tipini seviyorum ama tip yuzunden motor almam! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 28.05.2008 - 12:04 Mesaj konusu:
Bu konuda en objektif değerlendirmeyi Redstorm'un yapacağı kanısındayım şu an 2006 R1 (komple eksoz, PC vardı) ve 2008 RR (sadece tüp var) sahibi, bana söylediği şu RR R1 den çok daha güzel yürüyor daha seri (son hız konusunda bir şey demedi) _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız