Havaların ısınmasıyla birlikte, gezilerimizi biraz sulandırmaya ve serinletmeye karar verdik
Bu gezimiz madem sulu bir etkinlik olacak,madem motorcuyuz,madem özgürlüğü seviyoruz,olduğu yerde duran deniz yada havuz suyu bizi bozar dedik ve bizim gibi durduğu yerde duramayan,su tünellerinin içinden çılgınca akan,dalga havuzunda bir yükselip bir alçalan,50-60 m den aşağı su kanalından hızla inen ADALAND ın çılgın sularıyla coşmaya karar verdik.
Giriş ücretinin normalde kişi başı 35 YTL olarak uygulandığı ADALAND da bizler motor delisi olmanın avantajını kullanarak 30 YTL olarak indirimli giriş yapacağız.
Havaların çok sıcak olduğunu bildiğimiz için sabah kahvaltı etkinliği koymuyoruz.Çünkü öğlen sıcağına kalmak bizim için ciddi bir işkence olur.Ama çıktıktan sonra Ortaklarda çöp şişe sanıyorum kimse hayır demez
8 HAZİRAN 08 PAZAR 10:00 DA KORDON CAFE ÖNÜNDE TOPLANMA
Bu Durumda Gidiş Planı;
Etkinlik:Kuşadası Adaland Gezisi
Toplanma Tarihi: 8 Haziran 2008 Pazar
Toplanma Saati:10:00
Toplanma Yeri:Kordon Cafe önü
Hareket Saati:10:30
Güzergah:Otobandan Selçuk Adaland.
Dönüşte Kuşadası Çamlık Ortaklar İzmir.
Gidişle ilgili herzamanki kurallarımız geçerlidir.
*Kask ve mont kesin olmakla birlikte, korunaklı kıyafetlerle gelmek
*Yakıt deposu dolu olarak gelmek
*Sürüş sırasında belirlenen kurallara uymak
*Sürüş sırasında, düzenli bir seyir izlemek
olmazsa olmaz kurallarımızdandır duyurulur...
Biraz fotolara bakında canınız çeksin. Birde gelecek olanlar bildirsin sayı vermem gerekiyor
Eeee kimler bu sular kadar çılgın olduğunu düşünüyor bakalım
Ve dönüş yolunda aşagıdaki nefis Çöp-Şiş ve Köpüklü Ayran ile ORTAKLAR da ziyafet çekiyoruz..
Buyrun biraz agzınızın suyu aksın:
_________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
En son HalilRR tarafından 11.06.2008 - 18:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
OnurKaraca, zaten dalgıç kıyafetleri aldım halilRR dan dalmayı, senden de kaymayı öğrenicez
14 haziran da dalış takımlarımı alıp bodruma gidiyorum, dalgıçlık kursuna yazılmaya _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3535 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 29.05.2008 - 14:48 Mesaj konusu:
KoRRhan, ne guluyon sen bakıyım hafta sonu pıstte gorusuruz ben yapacagımı bılıyom sana HalilRR, kardesım bır sıkayetın varsa sole uvey olalım hemen _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız