Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8 Haz. İZMİR MD. AQUAPARK ta Sular Çıldırmış Hazırlanın :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8 Haz. İZMİR MD. AQUAPARK ta Sular Çıldırmış Hazırlanın :)
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:25    Mesaj konusu: 8 Haz. İZMİR MD. AQUAPARK ta Sular Çıldırmış Hazırlanın :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlarım.

Havaların ısınmasıyla birlikte, gezilerimizi biraz sulandırmaya ve serinletmeye karar verdik Gülümsüyorum

Bu gezimiz madem sulu bir etkinlik olacak,madem motorcuyuz,madem özgürlüğü seviyoruz,olduğu yerde duran deniz yada havuz suyu bizi bozar dedik ve bizim gibi durduğu yerde duramayan,su tünellerinin içinden çılgınca akan,dalga havuzunda bir yükselip bir alçalan,50-60 m den aşağı su kanalından hızla inen ADALAND ın çılgın sularıyla coşmaya karar verdik.

Giriş ücretinin normalde kişi başı 35 YTL olarak uygulandığı ADALAND da bizler motor delisi olmanın avantajını kullanarak 30 YTL olarak indirimli giriş yapacağız.

Havaların çok sıcak olduğunu bildiğimiz için sabah kahvaltı etkinliği koymuyoruz.Çünkü öğlen sıcağına kalmak bizim için ciddi bir işkence olur.Ama çıktıktan sonra Ortaklarda çöp şişe sanıyorum kimse hayır demez Bravo

8 HAZİRAN 08 PAZAR 10:00 DA KORDON CAFE ÖNÜNDE TOPLANMA

Bu Durumda Gidiş Planı;

Etkinlik:Kuşadası Adaland Gezisi
Toplanma Tarihi: 8 Haziran 2008 Pazar
Toplanma Saati:10:00
Toplanma Yeri:Kordon Cafe önü
Hareket Saati:10:30
Güzergah:Otobandan Selçuk Adaland.
Dönüşte Kuşadası Çamlık Ortaklar İzmir.

Gidişle ilgili herzamanki kurallarımız geçerlidir.

*Kask ve mont kesin olmakla birlikte, korunaklı kıyafetlerle gelmek
*Yakıt deposu dolu olarak gelmek
*Sürüş sırasında belirlenen kurallara uymak
*Sürüş sırasında, düzenli bir seyir izlemek
olmazsa olmaz kurallarımızdandır duyurulur...

Biraz fotolara bakında canınız çeksin. Birde gelecek olanlar bildirsin sayı vermem gerekiyor Bravo

Eeee kimler bu sular kadar çılgın olduğunu düşünüyor bakalım Çok gülüyorum

Ve dönüş yolunda aşagıdaki nefis Çöp-Şiş ve Köpüklü Ayran ile ORTAKLAR da ziyafet çekiyoruz..
Buyrun biraz agzınızın suyu aksın:

En son HalilRR tarafından 11.06.2008 - 18:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adaland gittiği gezdiğim bir yer gerçekten çok güzel.
İyi eglenceler diliyorum..

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Kaçmaz geliyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 29.05.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkan, Birlikte kayacağız dedin, bak söz verdin. Su yapma sonra Şok oldum Çok gülüyorum
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Sözüm söz kardeşim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, bende kaymak ıstıyom...benıde yazın Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca, Seni tanıdığımdan beri başka derdin yok zaten. Tamam yazdım senide Çok gülüyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yok böyle olmayacak benim acilen burdaki evi barkı arsayı tarlayı satıp izmire yerleşmem gerekiyor Gülümsüyorum

Allah içinize sindirsin Çok gülüyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, ahahahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum masumca kayıp havuza dalmak ıstıyorummm Dil çıkarıyorum
EkremSen, aynen ekrem hemen bagı bahceyı sat sende kaymaya gel kardesım Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Volkan, msnde dedıgım gıbı ben en altta kalmaga ragzıyım fark etmez canım cıksın hehehehe sen anladın Göz kırpıyorum

Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca, ehheheh sen HalilRR'ı ikna et kardeşim gerisi kolay Göz kırpıyorum

Başa dön
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, evet abi bizde geliyoruz haftaya boşuz zaten
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca, zaten dalgıç kıyafetleri aldım halilRR dan dalmayı, senden de kaymayı öğrenicez Çok gülüyorum
14 haziran da dalış takımlarımı alıp bodruma gidiyorum, dalgıçlık kursuna yazılmaya Çok gülüyorum
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
OnurKaraca, Seni tanıdığımdan beri başka derdin yok zaten. Tamam yazdım senide Çok gülüyorum
Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen, Ordaki tarlayı, bahçeyi, sığırları, tavukları sat gel kardeşim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

OnurKaraca, Biliyom ben senin masumiyetini. Hayvan Adam Çok gülüyorum

Volkan, Olum hayatta ne senle nede Onurla kayarım. Ben yekten takılırım Çok gülüyorum Yada öz kardeşim Bahattinle kayarım Çok gülüyorum

tarkan_600, Valla isterseniz gelmeyin. Ayağınıza kadar geliyoruz işte.

BU arada Kuşadasında üyelerimiz vardı bizim bir zamanlar. Huuuu ordamısınız Çok gülüyorum

EkremSen, Dalarız beraber klardeşim rahat ol sen Bravo

KoRRhan, yalanmı kardeşim Çok gülüyorum
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, ne guluyon sen bakıyım Sinirlendim Sinirlendim hafta sonu pıstte gorusuruz ben yapacagımı bılıyom sana Sinirlendim Sinirlendim
HalilRR, kardesım bır sıkayetın varsa sole uvey olalım hemen Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal