Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((:

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((:

Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((:
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Türkiye'de ilk Ve TEK.. Çok fena bişi.. Bembeyaz ((((: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/turkiye_de_ilk_ve_tek_tekay_moto_da_gsxr_600k8_beyaz_WQQaXQQ8798107WQQpXQQdisplayitem

şimdi biri kalkıp gavazaki ve cıbır muhabbetine başlamazsa bende nolim Delirdim
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz cumartesi sandığı actık aynısı kusadasında yollara indi.ama gercekten ön kafa ve renk harika.
Başa dön
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eray adamsın Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

süperr... Gülümsüyorum muhabbet başlamadımı... Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sahibine bağışlasın çok ciks olmuş bu renk. Bravo
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erayım yalan olmasın ben ilk kez görüyorum Dil çıkarıyorum fuarda bile yoktu 2007 leri çakmak için uğraşıolardı Çok gülüyorum çok hoş gerçekten beyaz jant favorimdir hatta erken saat bi geleyim dükkana tatlı sözünde vardı onunda aradan çıkarırız Dil çıkarıyorum Hep söylerim hiçbir makina fotodan göründüğü gibi değildir yakından görmek gerek Dil çıkarıyorum şimdiden alana hayırlı olsun OK
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amanınn benim makina gelmiş şu motoru fuarda getirseydiniz şimdi biniyor olacaktık bunu alacagım die eski kasasından olduk idareten r6 aldım çok geç geldi ama en geç agustosta alacagım
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH sahibine bağışmasın ne diyelim
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

idare eder işte Çok gülüyorum ben tutmadım desem Çok gülüyorum
Başa dön
Y-Z-F Çevrimdışı Y-Z-F Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, kaç beygirmiş bellimi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

126 + ramair %7
yani 135 hp.. Gerçi kaçı yere kaçı fezaya bakmak lazım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf çok fena bee Gülümsüyorum

yakında kırıcaz o sandığı birlikte erayım az kaldı Gülümsüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah dostum
Allah herkesin gönlüne göre versin Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 29.05.2008 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden harika bişey bu Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal