Tarih: 29.05.2008 - 15:00 Mesaj konusu:
biz cumartesi sandığı actık aynısı kusadasında yollara indi.ama gercekten ön kafa ve renk harika. _________________ 2008 600RR
Anlatılmaz YaşanıRR
www.kusadasiriders.com
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1810 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 29.05.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
erayım yalan olmasın ben ilk kez görüyorum fuarda bile yoktu 2007 leri çakmak için uğraşıolardı çok hoş gerçekten beyaz jant favorimdir hatta erken saat bi geleyim dükkana tatlı sözünde vardı onunda aradan çıkarırız Hep söylerim hiçbir makina fotodan göründüğü gibi değildir yakından görmek gerek şimdiden alana hayırlı olsun _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Tarih: 29.05.2008 - 15:05 Mesaj konusu:
amanınn benim makina gelmiş şu motoru fuarda getirseydiniz şimdi biniyor olacaktık bunu alacagım die eski kasasından olduk idareten r6 aldım çok geç geldi ama en geç agustosta alacagım _________________
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız