Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD - 3 Haziran'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD - 3 Haziran'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz!!

ANKARA MD - 3 Haziran'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 29.05.2008 - 17:18    Mesaj konusu: ANKARA MD - 3 Haziran'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır faaliyet yapmayan Ankara MD çalışmalarına başlamıştır..Ankara MD tekrar oluşacağı için bu buluşmaya katılım göstermeniz,kaç kişi olduğumuzu ortaya çıkarmak kendimizi göstermek çok önemli , elbet belli bir süre sonra güzel bir grup oluşturup güzel etkinlikler yaptıkça daha fazla kişi katılacaktır..Lütfen zamanı kısıtlı da olsa buluşmaya katılabilecek bize eşlik edebilecek arkadaşlar katılımlarını esirgemesinler..

3 Haziran ' da Anatolia Cafe' de saat 19:00 itibariyle buluşuyoruz..

Anatolia Cafe nerede? derseniz ;

Bahçelievler de Milli Kütüphanenin karşısındaki Tedaş'ın yanındaki caddeden Çetin Emeç Bulvarına çıkan yolun üstünde Anatolia Gösteri Merkezi var , Gösteri Merkezinin otoparkının yanındaki yoldan yukarı çıkarak ulaşabilirsiniz...

Daha da yardımcı olması için ;

Google Earth çekimleri ;

-----------------------------------------------------------------------------

Ve Anatolia Cafe ' ye girişin olduğu yer biraz bulunması zor biryer olduğu için nereden girileceğini gösteren bir resim

Haydi Ankara MD katılım bekliyoruz Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 29.05.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika kroki.. Melih Gökçek mi yaptı bunu.. Helal olsun.. Alkışlıyorum

Bu arada eski bir Ankara'lı olarak gelince uğrarım. Sizin toplaşma mekanı orası demek ki.. Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Patriot99, Teşekkürler inşallah görüşürüz Gülümsüyorum

Toplanma mekanımız şimdilik ora gözüküyor evet ama daha grup yeni yeni oluştuğu için belki mekan değişikliği olabilir.. Daha deneme aşamasındayız hiçbirşey oturmuş değil Gülümsüyorum

Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 29.05.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarih tekerrürden ibarettir. Mustafa Kemal Atatürk Gülümsüyorum

iyi eğlenceler size Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.05.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, sizlerde katılmayacakmısınız Ağlıyorum

Başa dön
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 29.05.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım hayırlısı iyi eglenceler Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 29.05.2008 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, yazın belki anklaraya gelicem toplantınıza katılmak isterim
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.05.2008 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ordayımmm
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhh tolgaa ahhh Gülümsüyorum neden ahh cektıgımı bırazcık dusun belkım bulursun bulamazsanda ozelden sor abım Gülümsüyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizde Anasayfa ve forumlardaki BULUŞMA bildirileri bölümüne hemen bu topici ekliyelim.
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Haa şunuda eklemeden geçemiyecegim..
Bu ilk haftalarda katılım az sayıda olacaktır ..Bu sizin hevesinizi sakın kırmasın çünkü MOTORDELİSİ forumlarında her hafta duyuracagınız SABİT buluşmalarınız zamanla kalabalıklaşacak ve yerine yavaş yavaş oturacaktır...
Ben çok iyi biliyorum zamanında 2-3 kişi toplanırken 50 kişi olundugunu..
BAŞLAMAK bitirmenin yarısıdır..
İyi bir başlangıç..
Bravo ANKARA MD.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 29.05.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

19.00da ordayım Gülümsüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 29.05.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakıstı Ankara M.D ye Alkışlıyorum Alkışlıyorum
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.05.2008 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden üçledik belki fear of the darkta ısrarlarımıza dayanamayıp 1 saatliğinede olsa gelir Gülümsüyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.05.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlerleyen zamanlarda bizde Ankara MD nin buluşmalarından birisine katılabiliriz..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mrsl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 30.05.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte bunu seviyorum toplanmalar toplanmalar toplanmalar inş bi makinam olurda katılıırım böle toplantılara bu toplanmalarda hep güzel şeyler oluyo çok seviyorumm Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
mrsl Çevrimdışı mrsl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal