Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SATILIK İLANLARIN DAKİ FULL DOLU AGZINA KADAR DOLU İBARELERİ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SATILIK İLANLARIN DAKİ FULL DOLU AGZINA KADAR DOLU İBARELERİ
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ulucan01
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 30.05.2008 - 12:12    Mesaj konusu: SATILIK İLANLARIN DAKİ FULL DOLU AGZINA KADAR DOLU İBARELERİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HERKESE SELAMLAR... DAHA ÖNCE ACILDI MI BU KONU TAM HATIRLAYAMIYORUM AMA ACILDIYSA DA SİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM. SU SATILIK İLANINLARIN DA MOTORU ÖYLE Bİ ANLATIYORLAR Kİ... AGZINA KADAR DOLU !!! FULLLLL DOLU !!! GİBİ İBARELER KULLANIYORLAR. Bİ BAKALIM NE WARMIS EXTRA OLARAK DİYORUZ. ADAM YAZIYOR ; TANK PET , SİLİKON ELCİK , JANT SERİDİ , BEYAZ AMPÜL , İKİ TANE DE STİCKER YAPISTIRMIS MOTOR FULL DOLU OLUYOR NE BU SAKA MI YAPIYORSUNUZ.. MOTOR DA DOLULUK NAMINA BİSEY YOK Bİ HAVA FİLTRESİ BİLE KOYULMAMIS HI DERSENİZ SONUCTA ADAM DİKKAT CEKİYOR SEN DE İLANI İNCELİYORSUN HAKLISINIZ. AMA NE KADAR DOGRU !! Beğenmedim BUNLAR HERKESİN HALLEDEBİLECEGİ UFAK AYRINTILAR...SAHSEN BEN BOYLE BASLIK ATIP DA ALTINA DA BUNLARI YAZAMAM.

Bİ HATAM OLDUYSA AF OLA EN AZINDAN İÇİMİ BOSALTTIM... Üzgünüm
Başa dön
ulucan01 Çevrimdışı ulucan01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 30.05.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bir pazarlama teknıgı arkadasım eger ıstedıgın ozellıkler yoksa o motoru almazsın olur bıter Gülümsüyorum
araba ılanlarıda oyle full+full yazıyor ama sunroof yok İyi fikir Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 30.05.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulucan01 ben artık alıştım zaten full dolu ağzına kadar dolu falan diye ilanlar görünce direk karşıma tankpad(pardon bide depo bed yazanlar var Delirdim ) ve BAĞIRAN EHSOZT tarzı yazılar çıkcak diye kendimi hazırlıyorum Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 30.05.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

enterasan Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 30.05.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy Bravo Bravo Bravo
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abartı eksoz (dikkatinizi çekerim eksoz; EGZOST değil Çok gülüyorum ) olanlara ne demeli?

Abartıyorlar bence Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

full full fulll Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
activa039
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, 'ye katılıorum Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
activa039 Çevrimdışı activa039 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 30.05.2008 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara makina ciğeri sağlam sigara bilem içilmemiş yeni akciğer filmi çekildi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz demiş ki:
10 numara makina ciğeri sağlam sigara bilem içilmemiş yeni akciğer filmi çekildi Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
monsteRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"full + full ses eksozu" bile varmıs nasıl oluyosa artık o egzost Çok gülüyorum
guzel bir konuya deginmişsin Bravo Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ultra full gördüm ben her yerinde çıkartma vardı Dil çıkarıyorum
Başa dön
chooppermania Çevrimdışı chooppermania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

chooppermania demiş ki:
ultra full gördüm ben her yerinde çıkartma vardı Dil çıkarıyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar cok laf o kadar o cok reklam bu iş böyle yürür ben bi 37 ekran tv calıstıgım yerde dakikalarca müsteriye anlatırdım (anlattıgım sey uzaktan kumanda fonksiyonları Çok gülüyorumÇok gülüyorum)
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri full + full yazmış ona ne demeli GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Geçen dolaşıyorum öyle R6 lara bakarken biri yazmış Çok gülüyorum Sigara İçilmemiş diye Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal