Tarih: 30.05.2008 - 12:12 Mesaj konusu: SATILIK İLANLARIN DAKİ FULL DOLU AGZINA KADAR DOLU İBARELERİ
HERKESE SELAMLAR... DAHA ÖNCE ACILDI MI BU KONU TAM HATIRLAYAMIYORUM AMA ACILDIYSA DA SİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM. SU SATILIK İLANINLARIN DA MOTORU ÖYLE Bİ ANLATIYORLAR Kİ... AGZINA KADAR DOLU !!! FULLLLL DOLU !!! GİBİ İBARELER KULLANIYORLAR. Bİ BAKALIM NE WARMIS EXTRA OLARAK DİYORUZ. ADAM YAZIYOR ; TANK PET , SİLİKON ELCİK , JANT SERİDİ , BEYAZ AMPÜL , İKİ TANE DE STİCKER YAPISTIRMIS MOTOR FULL DOLU OLUYOR NE BU SAKA MI YAPIYORSUNUZ.. MOTOR DA DOLULUK NAMINA BİSEY YOK Bİ HAVA FİLTRESİ BİLE KOYULMAMIS HI DERSENİZ SONUCTA ADAM DİKKAT CEKİYOR SEN DE İLANI İNCELİYORSUN HAKLISINIZ. AMA NE KADAR DOGRU !! BUNLAR HERKESİN HALLEDEBİLECEGİ UFAK AYRINTILAR...SAHSEN BEN BOYLE BASLIK ATIP DA ALTINA DA BUNLARI YAZAMAM.
Bİ HATAM OLDUYSA AF OLA EN AZINDAN İÇİMİ BOSALTTIM...
bu bir pazarlama teknıgı arkadasım eger ıstedıgın ozellıkler yoksa o motoru almazsın olur bıter
araba ılanlarıda oyle full+full yazıyor ama sunroof yok _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2049 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 30.05.2008 - 20:44 Mesaj konusu:
ulucan01 ben artık alıştım zaten full dolu ağzına kadar dolu falan diye ilanlar görünce direk karşıma tankpad(pardon bide depo bed yazanlar var ) ve BAĞIRAN EHSOZT tarzı yazılar çıkcak diye kendimi hazırlıyorum _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
ne kadar cok laf o kadar o cok reklam bu iş böyle yürür ben bi 37 ekran tv calıstıgım yerde dakikalarca müsteriye anlatırdım (anlattıgım sey uzaktan kumanda fonksiyonları )
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1580 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 30.05.2008 - 22:53 Mesaj konusu:
biri full + full yazmış ona ne demeli
Geçen dolaşıyorum öyle R6 lara bakarken biri yazmış Sigara İçilmemiş diye _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.200 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.800 Km Sonra İnşallah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız