Arkadaşlar site içindeki bazı üyelerin sürekli veya belirli zaman dilimlerinde "Şu araba şu motoru tokatladu" "şu araba şu motora koydu" gibisinden videolar ekleyip topic açmalarından ciddi anlamda sıkıldım artık..
1- Sen nasıl bir motorcusun ki "Aha SkyLine Yamahayı tokatladı" diye başlık açıyorsun? Senin motor sevgine ben emi...
2- Topic açmadan ve saçma sapan yazılar yazmadan önce videoları bir MOTORCU GÖZÜ ile izleyin.. Videoda gerçekten motor geçiliyormu yoksa TEZGAHLANMIŞ bir videomu bakın!! Adamlar kendi sitelerine koymak için TEZGAH video çekiyolar.. Motorlar kalkışta veya hemen kalkış sonrasında arabaları bekliyor yada geçmesine izin veriyor..
Nasıl bir beyin varki bu şekil TEZGAH videolarını foruma yerleştirip belirli zaman dilimlerinde "ARABA GEÇER/GEÇEMEZ" tartışması yapmamızı sağlamaya çalışıyorsunuz? Amacınız ne? Tartışma sırasında herkeze cevap yazıp post sayınızı arttırmak mı?
Post Sayınız bu sitede size saygı duyulmasını sağlamaz gençler!!! Açıldığı Günden beri MD deyim.. Bu 2.Üyeliğim ve postum sadece bin.. Saygı POST SAYISINA bakmaz..
Saygılar
Levend Karpat _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 30.05.2008 - 16:46 Mesaj konusu:
SnooTy, kardesim bunu anlayacak zekaya sahipmi acaba o videoları burda koyupta yorum yapanlar! motoru gecen araba yok değil tabiki var ama fiyatları 1.-1.5milyon dolardan baslıyor! drag gibi en önemli krıterin hafiflik olduğu bir yarışta 170kilo-180hp+ bir makinayı gecebilmemin tek yolu motorun tepesindeki adamın kazmalığıdır!! bir drag yarışçısının kullandığı 1000liği(örnek doğan kırbaş,ziyaettin göktepe) kullansın hadi varsa delikanlı gecsin! subaru mubaru!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
SnooTy,sana katılıyorum.burası motordelisi.
ayrıca normalde motosikletle ilgili bir konuda siteye hiç bir katkısı yazısı olmayıpta araba motor kapışmalı topiclere şıp diye damlayan tipler var.sırf bu topicede damlamış mı diye girip baktım.yine damlamış hararetle yok o araba dolu değil olsa geçer,yok biz falan arabayı 1000hp yaptık 400 metresi 9 sn altında falan zırvalar...
tamam f-1 moto gp den hızlı.abartılmış bir araba da motoru geçebilir.biliyoruz ki modifiyenin sonu yok.sonuçta standart araçları kıyaslarsak(1.aşama modifikasyon hadi olabilir.):
OTO:ferrari modelleri,lamborghini modelleri,porsche modelleri,impreza,evo,lotus,nsx,v.s.
MOTO:dört japon 1000cc yukarıdaki standart araçların standart motorlara karşı şansı yok...(pistte)herkes bilir lamborghini ve 999 testini.ki o 999 a dört japon da takar.
ayrıca yukarıdaki arabalara türkiye trafiğinde binde bir rastlanır.geri kalan arabaları zaten 1000cc endurolar çıtır çıtır yiyo.(ben en 500 kawayla ışıktan ışığa çok gti tokatladım.komik düşünsenize cruiser motorla gti tokatlamak )
yalnızzzzz 1000cc süpersportun her binici hakkını veremez.(mesela ben )
şimdi şu linki bir açın bakın bakalım bu standart arabalardan hangisi bu herifin peşinden gelir...
Tarih: 30.05.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
Geçse ne olur incilerimiz mi dökülür ??? Bana da bu topickler saçma geliyor ama saçmalığı sizin aradığınız yerde değil bence geçse ne olur yani bu benim motor sevgimi azaltmaz yada arabaya sempati duymamı sağlamaz 10 yaşında çocuk muhabbeti bence srad-han'ın o kadar açıklama yapmasına bile gerek yok yani. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Tarih: 30.05.2008 - 17:13 Mesaj konusu:
SnooTy, ellerine sağlık böle bişey gerekliydi işin açıkçası _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
Tarih: 30.05.2008 - 17:13 Mesaj konusu:
Yani.. Hani pilotajı deliemin, gibi olursa.. O motoru babamda geçer Ama ben hiç babamın geçtiği videoyu daha koymadım siteye dimi? :P
deliemin, abimmm
ZX14, Geçse nolur? Hiçbişi ama bu adamlar site içinde kargaşa yaratıyorlar..
emrerd, Katılıyorum..!! Teşekkürler bu arada uzuuun yorumundan dolayı
Son Mesajdan 48 saniye:
ugur_ugur, ISYAN BAYRAĞI.gif bulamadım.. Bulursam hemen eklicem _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 30.05.2008 - 17:18 Mesaj konusu:
yamahavirago1100, Yeni üye Seni "Tanışma Forumuna" alalım Kendini tanıt önce istersen _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 30.05.2008 - 17:18 Mesaj konusu:
SnooTy, aslında forumda kargaşa yok sen bu topici açarak kargaşa yaratıyorsun...bende bir motorcuyum ama arabanın geçmesine üzülmüyorum olamazz demiyorum kabulleniyorum ve seviniyorum motorun teknolojisine hızına bir arabanın yetişebildiğine..
haklısınız bu topic'lerden bende çok sıkıldım.sırf laf olsun diye(snooty'ninde söylediği gibi)video'yu iyice incleemeden(çok iyi incelemeye bile gerek yok) hemen koyuyolar sonrada falan araba kakışta filan motoru geçti diyolar.hay ben sizin aklınıza _________________ www.pamukemlak.com
Tarih: 30.05.2008 - 17:19 Mesaj konusu:
emrerd, imzandaki videoyu izledim az önce.. Fena deil 10 üzerinden 6 alır benden
Knife-Party, Benim yarattığım kargaşayı gösterirmisin.. Madem kargaşa yaratıyorum hani nerde bana karşı yazılan negatif postlar kardeşim? Ben göremiyorum.. O zaman shhhhhhh
rider_lord, _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız