Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - {!} YETER {!}

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

{!} YETER {!}

{!} YETER {!}
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:40    Mesaj konusu: {!} YETER {!} Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar site içindeki bazı üyelerin sürekli veya belirli zaman dilimlerinde "Şu araba şu motoru tokatladu" "şu araba şu motora koydu" gibisinden videolar ekleyip topic açmalarından ciddi anlamda sıkıldım artık..

1- Sen nasıl bir motorcusun ki "Aha SkyLine Yamahayı tokatladı" diye başlık açıyorsun? Senin motor sevgine ben emi...

2- Topic açmadan ve saçma sapan yazılar yazmadan önce videoları bir MOTORCU GÖZÜ ile izleyin.. Videoda gerçekten motor geçiliyormu yoksa TEZGAHLANMIŞ bir videomu bakın!! Adamlar kendi sitelerine koymak için TEZGAH video çekiyolar.. Motorlar kalkışta veya hemen kalkış sonrasında arabaları bekliyor yada geçmesine izin veriyor..

Nasıl bir beyin varki bu şekil TEZGAH videolarını foruma yerleştirip belirli zaman dilimlerinde "ARABA GEÇER/GEÇEMEZ" tartışması yapmamızı sağlamaya çalışıyorsunuz? Amacınız ne? Tartışma sırasında herkeze cevap yazıp post sayınızı arttırmak mı?

Post Sayınız bu sitede size saygı duyulmasını sağlamaz gençler!!! Açıldığı Günden beri MD deyim.. Bu 2.Üyeliğim ve postum sadece bin.. Saygı POST SAYISINA bakmaz..

Saygılar
Levend Karpat
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, kardesim bunu anlayacak zekaya sahipmi acaba o videoları burda koyupta yorum yapanlar! motoru gecen araba yok değil tabiki var ama fiyatları 1.-1.5milyon dolardan baslıyor! drag gibi en önemli krıterin hafiflik olduğu bir yarışta 170kilo-180hp+ bir makinayı gecebilmemin tek yolu motorun tepesindeki adamın kazmalığıdır!! bir drag yarışçısının kullandığı 1000liği(örnek doğan kırbaş,ziyaettin göktepe) kullansın hadi varsa delikanlı gecsin! subaru mubaru!! İyi fikir
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, cidden artık sıkıldım ama be abi.. Yaw hani videodur koyarsın "bu gerçekmi" dersin anlarım..

Adamın topic başlığına bak ya... "Şu araba, bu motora KODU" "şu araba bu motoru TOKATLADI"

yaw nasıl bir motorcu yazar böyle başlık?
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy,sana katılıyorum.burası motordelisi.
ayrıca normalde motosikletle ilgili bir konuda siteye hiç bir katkısı yazısı olmayıpta araba motor kapışmalı topiclere şıp diye damlayan tipler var.sırf bu topicede damlamış mı diye girip baktım.yine damlamış hararetle yok o araba dolu değil olsa geçer,yok biz falan arabayı 1000hp yaptık 400 metresi 9 sn altında falan zırvalar...
tamam f-1 moto gp den hızlı.abartılmış bir araba da motoru geçebilir.biliyoruz ki modifiyenin sonu yok.sonuçta standart araçları kıyaslarsak(1.aşama modifikasyon hadi olabilir.):

OTO:ferrari modelleri,lamborghini modelleri,porsche modelleri,impreza,evo,lotus,nsx,v.s.
MOTO:dört japon 1000cc yukarıdaki standart araçların standart motorlara karşı şansı yok...(pistte)herkes bilir lamborghini ve 999 testini.ki o 999 a dört japon da takar.
ayrıca yukarıdaki arabalara türkiye trafiğinde binde bir rastlanır.geri kalan arabaları zaten 1000cc endurolar çıtır çıtır yiyo.(ben en 500 kawayla ışıktan ışığa çok gti tokatladım.komik düşünsenize cruiser motorla gti tokatlamak Delirdim )
yalnızzzzz 1000cc süpersportun her binici hakkını veremez.(mesela ben Ağlıyorum )
şimdi şu linki bir açın bakın bakalım bu standart arabalardan hangisi bu herifin peşinden gelir...

Link

ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçse ne olur incilerimiz mi dökülür ??? Bana da bu topickler saçma geliyor ama saçmalığı sizin aradığınız yerde değil bence geçse ne olur yani bu benim motor sevgimi azaltmaz yada arabaya sempati duymamı sağlamaz 10 yaşında çocuk muhabbeti bence srad-han'ın o kadar açıklama yapmasına bile gerek yok yani. Göz kırpıyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tespitlerin güzel SnooTy Bravo

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, ellerine sağlık böle bişey gerekliydi işin açıkçası Bravo
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yani.. Hani pilotajı deliemin, gibi olursa.. O motoru babamda geçer Çok gülüyorum Ama ben hiç babamın geçtiği videoyu daha koymadım siteye dimi? :P

deliemin, abimmm Gülümsüyorum

ZX14, Geçse nolur? Hiçbişi ama bu adamlar site içinde kargaşa yaratıyorlar..

emrerd, Katılıyorum..!! Teşekkürler bu arada uzuuun yorumundan dolayı Gülümsüyorum

Son Mesajdan 48 saniye:

ugur_ugur, ISYAN BAYRAĞI.gif bulamadım.. Bulursam hemen eklicem Çok gülüyorum
yamahavirago1100
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
yamahavirago1100 Çevrimdışı yamahavirago1100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahavirago1100, Yeni üye Gülümsüyorum Seni "Tanışma Forumuna" alalım Göz kırpıyorum Kendini tanıt önce istersen Göz kırpıyorum
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, aslında forumda kargaşa yok sen bu topici açarak kargaşa yaratıyorsun...bende bir motorcuyum ama arabanın geçmesine üzülmüyorum olamazz demiyorum kabulleniyorum ve seviniyorum motorun teknolojisine hızına bir arabanın yetişebildiğine..
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısınız bu topic'lerden bende çok sıkıldım.sırf laf olsun diye(snooty'ninde söylediği gibi)video'yu iyice incleemeden(çok iyi incelemeye bile gerek yok) hemen koyuyolar sonrada falan araba kakışta filan motoru geçti diyolar.hay ben sizin aklınıza Sinirlendim
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerd, imzandaki videoyu izledim az önce.. Fena deil Gülümsüyorum 10 üzerinden 6 alır benden Göz kırpıyorum

Knife-Party, Benim yarattığım kargaşayı gösterirmisin.. Madem kargaşa yaratıyorum hani nerde bana karşı yazılan negatif postlar kardeşim? Ben göremiyorum.. O zaman shhhhhhh Göz kırpıyorum

rider_lord, Göz kırpıyorum
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal be Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bogru söze diyecek bir lafim yok
aynen katiliyoruz
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.05.2008 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knife-Party, SUSTu.. tartışma konusu bulamadı ya Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal