saldırıcı adamı bir daha görüp sonradan sormuşlar ne den böyle bir sey yaptigını.
söyliycegini bilemedi bir şeyler uydurdu...neyse polis ilgilencekmiş manyak adamlan.... _________________ Yılın Videosu
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 31.05.2008 - 02:20 Mesaj konusu:
cekimi yapan ekambaydı galiba, kimbilir adama ne yazdı sitede ki, herifte çekiçle kovaladı!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 31.05.2008 - 02:41 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, cidden bende baktım çekici yiyen kullanıcı R1 sahibi...hatta dikkatle dinlerseniz çekimi al len somalı gibi birşey diyor
Sonra olayı anlatanlar hep erbilin arkadaşları belli.....
Ya erbil sonunda adamın kafasına geçirirler çekici böyle...Sanki berhanin akrabalardan birimiydi o yavvvvv... Kapı aralık dikkat ederseniz ordan bırı sırıtıyor berhana benzettım ben _________________
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 364 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 31.05.2008 - 03:37 Mesaj konusu:
Olayin özeti motorcular pazar ve tatil günleri köy icinden gecislerin yasak oldugunda köyün icinden gecmisler...cekicli amcam da sigortalari attigi icin o an evinin altinda tamiratla ugrasirken cekicle cikmis yola, aslinda yaptigi atagin bilincinde degil ve cekic sallamanin ne oldugunu da anlatirlar yedirdikleri cezayla...
Bir de o köyde oturanlarin penceresinden baktiginizda eger daglara cikan baglanti yollarindaysaniz günün agarmasindan batisina kadar binlerce motor geciyor... ve bu her hafta sonu tekrarlanirsa atacak tabiki amcaminda sigortalari
"ben o adamin diyen..." arkadaslara ufak bir notum da, burada adam dövmeyi birak elini kaldirdiginda iki kere düsünmek gerek! sonradan gelecek doktor ve mahkeme hesaplari adamin nefesini kesinlikle keser!
"ÇEKİÇLEN" değil çekiçle olacaktı sanırım başlığı düzelltim, içeriğe bakmaya zamanım yok, ilginçtir ama ben evlenmeye gidiyorum geri kalanını moderator takımından arkadaşlarımız düzenler haydi eyvallah bu not ise de MD tarihine geçile Evlenmeye giden moderator edit yaptı deyin öpüyorum cümlenizi saygılar esenlikler. Allah gönlünüze göre versin... _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 364 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 31.05.2008 - 06:12 Mesaj konusu:
Frewing
bu simdi gercekse?!
Damat Bey editlemekten daha önemli bir isiniz yok muyudu bugün?
Saka bir yana ilk kutlayan ben olayim.
Hayatinizda hic bir sey yollariniza gölge düsürmesin, mutlu olun
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
Yahu editlik ne yazmisim biri bana da izah etse cok sevinecegim
"ÇEKİÇLEN" değil çekiçle olacaktı sanırım başlığı düzelltim, içeriğe bakmaya zamanım yok, ilginçtir ama ben evlenmeye gidiyorum geri kalanını moderator takımından arkadaşlarımız düzenler haydi eyvallah bu not ise de MD tarihine geçile Evlenmeye giden moderator edit yaptı deyin öpüyorum cümlenizi saygılar esenlikler. Allah gönlünüze göre versin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız