Tarih: 31.05.2008 - 20:12 Mesaj konusu: Tasarım harikası RIZOMA ile Hayabusa makyajı..
İlk günden beri söylüyorum HAYABUSA harika ama o aynalar yok mu o aynalar
Kamyon aynası gibi olan aynaları değiştirmek farz idi..Ve ayna konusunda hakikaten çok kaliteli bir marka olan RIZOMA yı seçtim..
TUNA MOTOR "Cüneyt " bana aksesuar konusunda seçenekler sundu ve kendisiyle hem alışveriş yapmış olduk hemde tanıştık..
Sadece ayna degil yine RIZOMA ürün grubuna ait elcik, topuz, manet de satın aldım..
Fotografları çekmedim henüz ama aldıgım ürün gurubu herşeyiyle aynen aşagıdaki gibi..renkleri , modelleri herşey aynı..
bu arada aynanın "görüş" kısmı mavi camdan yapılmış..
YALNIZ BU AKSESUAR İŞİ HASTALIK..yANİ BİRİNİ ALDINMI DİĞERİNİDE ALMAK GEREKİYOR..
Anlaşılan bir çuval para gidecek bu işe _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
En son HakanDincer tarafından 01.06.2008 - 00:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
HakanDincer,başkanım ,hepsi mükemmel olmuş,iyi günlerde kullanın,özellikle o elcikte küçük bir kayma bile sözkonusu degil,zaten mobbydick e de bunlar yakışırdı. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 31.05.2008 - 21:25 Mesaj konusu:
ne guzel görükÿor yakisir
bu arada ben burada 2.elbeyaz hayabusa bulamadin benimki fikrini denistirmeden aramalara devam ediyorum sifirda almak biraz zor gözüküyor bu beyaz hayabusa bizi izinden edecek gibi
ama senin ayna yakismis hayirli olsun
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1810 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 31.05.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
Direkt kafa grenajına yapışık sapsız bağlantılı aynalar oluyor onlar sanki daha avantajlı gibi aralardan geçerken yada park halinde en kötüsü düşme halinde aynaya hiçbir zarar gelmiyor ve motora çokta agresif bir görüntü veriyor kulakları kesilmiş pitbull gibi _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Tarih: 01.06.2008 - 00:28 Mesaj konusu:
kdrygz, onları ben begenmiyorum ya...
Şu aşagıdaki resimde olandan bahsediyorsun.
Ve bildiğim kadarıyla "net görüş" için önerilmiyor..
Yani daha çok FAYTON cuların kullandıgı aynalara benziyor ..Zevk meselesi tabi..
benim aldıgım RIZOMA nın birde aşagıdaki modeli var hoşuma giden;
_________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız