Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 31.05.2008 - 21:18 Mesaj konusu: Tanrı Türkü Korusun Ve Yüceltsin.....
Arkadaşlar bugün yine Siirtte ve Şırnakta 5 kardeşimiz şehit oldu paylaşmak istedim sizlerle....Ağlamayı bile beceremiyen bir adamdım ama son zamanlarda gözyaşlarımı tutamaz oldum....Şuan bende bu bölgedeyim...Allah inşallah bana da nasip eder o güzel mertebeyi...Ama gencecik kardeşlerimin böyle birer birer fidan gibi düşüp gitmeleri zoruma gidiyor artık....Dişlerimi sıkmak yetmiyor artık....
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 31.05.2008 - 21:36 Mesaj konusu:
hepimizi derinden üzen bir konu vatan sağ olsun canımı seve seve vatan uğruna bir sn ye düşünmeden vermye hazırım..bir ölür bin doğarız.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
yakuzzza,seni saygı ve sevgiyle kucaklıyorum,şimdi Yavuz Sultan Selim in bunlar için yazdıgı bir dörtlügü yazsam kesin takibe alınırım,bilenler bilir.cahil,tarih yoksunu insanlar bilmezmisinizki tarihte bile bize hainlik yapanların sonu ne olmuştur,türkün hınç ını nefretini almayın soyunuz kesilir. zzzzzz, imzan çok hoş. yakup54,bundan emin ol _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
hiç merak etmeyin;Aııah ın izniyle kıyamete kadar var olacak bir milletiz biz. zaman zaman gereksiz dalaşlara girsekte,benliğimizden ve hamurumuzdan zaman zaman da olsa kaysakta , bu böyledir.
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 31.05.2008 - 22:23 Mesaj konusu:
Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler bunların soyu bozulmuş TÜRK'e düşman göbekten bu hesaptır bu hesaptır sorulmalı apo denen KÖPEKTEN ! Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız oğuz size yar olmadı bu düz idi adınız senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz suyunuzu kesecez suyunuzu kesecez dağlardaki göletten bu hesaptır sorulacak apo denen KÖPEKTEN ! İhanete yarmı olur yüce dağların karı üstünüze zalım geldi bu senenin baharı deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı. Dağlar taşlar bu ovalar bilinki TÜRK'ün yurdu aslımız insan neslidir TÜRK'e semboldür kürt soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürt ü iheneti ihaneti seyreyleyin perde deki delikten bu hesap sorulacak apo denen KÖPEKTEN ! Feryad eylemezmi sandın yavrusuna bir ana,sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana,İNSAN OLAN CANA KIYMAZ NASIL KIYDINIZ CANA ANASI NENNİ SÖYLERKEN KAAAN DAMLIYOOOR BELEKTEN!!!!!!BU HESAPTIR BU HESAPTIR SORULACAK apo DENEN KÖPEKTEN!!!! Alperenler alperenler şehadeti ses verirken çağrına ibrahimin delileri nişan oldu bağrına mehmetçikler şehit düştü bu vatanın uğruna.VATANMI İSTEDİNİZ LAN VATANMI İSTEDİNİZ LAN BEŞİKTEKİ BEBEK'TEN BU HESAPTIR SORULACAK BU HESAPTIR SORULACAK apo DENEN KÖPEKTEN!!!! Hainlerin yaptıkları yanına kalırmı ihanetin affı olmaz sizi millet salarmı vatan şehitler toprağı sizi toprak alırmı!!! boynuna urgan dolayın boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten bu hesaptır sorulacak apo denen KÖPEKTEN!!!! Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun ne dinin var ne imanın sen ne biçim gavurdun hem korkaksın hem zavallı zoru gördün kıvırdın urgan bile dava eder urgan bile dava eder boynundaki ilmekten bu hesaptır sorulacak apo denen KÖPEKTEN!!!! Şehit analarının gözünde yaş bitsin vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin asın gardaş bu iti asın gardaş bu iti şehitler rahat etsin bu sefayi bu sefayi deli oldu senelerdir demekten BU HESAP BU HESAP SORULACAK apo DENEN KÖPEKTEN!!!!
BU HAYKIRIŞ BİR KÜRT KARDEŞİMİZDENDİ !!!!!!!
BU DA KAPAK OLSUN DAĞLARDA KÜRT HALKINI SAVUNUYORUZ DİYENLERE!!!!!!!! _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 31.05.2008 - 22:34 Mesaj konusu:
apo denilen şerefsizin kolay kolay ölmesini istemem onu bana verecekler ona öyle bi bıçak saplarım ki yerde köpek gibi kıvranır daha sonrada pansuman yaparım ölmesin diye ona her gün saplarım o bıçağı daha acı çekeksin köpek diye inşallah elime bir fırsat geçer YARRABBİM (amin) _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Tarih: 31.05.2008 - 22:41 Mesaj konusu:
Eğer Başımızda Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olsaydı bunların hiç ama hiçbiri olmazdı !!
Türkiye'mizin başına Eğer tekrar Atatürk Gecelek olsa ben bu urda seve seve canımı veririm !!
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Alıntı:
apo denilen şerefsizin kolay kolay ölmesini istemem onu bana verecekler ona öyle bi bıçak saplarım ki yerde köpek gibi kıvranır daha sonrada pansuman yaparım ölmesin diye ona her gün saplarım o bıçağı daha acı çekeksin köpek diye inşallah elime bir fırsat geçer YARRABBİM (amin)
Polat Alemdar dan özendin galiba
O adama varya hergün jiletle üzerine 20 cm lik faça atarım sonrada üstüne tuz basarım !! _________________ YeBeRe Reysing Tim !
şehitlerimiz zaten en üst mertebedeler buna inanıyoruyz ailesine ve yakınlarına baş saglıgı ve sabır dılıyorum.kardesim sende kendine dikkat et.şehitlik tama iyi güzel ama belkide kolay bir kacıs yolu.dünyada yasayıp güzel günler gecirip her anda yaradanı anıp ona tevekkul etmekte cok buyuk sevap olsa gerek.yazdıklarım yanlıs anlasılmasın lütfen.
vatan borcu namus borcudur ve namussuzların kökü elbet kazınacaktır.bir mehmetcik gider bin mehmetcik gelir.vatan sağ olsun.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
birde sunu ekliyeyim.bir yabancı basından alıntıdır soyledıklerım.türkler hep yerin altındakilerle övünürler derler.çanakkaledeki şehitlerle,anıtkabırdeki ataturkle ve ve daha niceleriyle.1938 den buyana neden bir atatürk daha cıkmadı neden bir çanakkaledeki cesareti gösteren vatan sever cıkmadı neden herkes ülkeye zarar için ugrasıyor.durup bır kendımıze bakalım.hatalarımıza,cevremıze,ısraflarımıza,yasattımıza türklügümüze,müslümanlıgımıza.yaradan helak ettıklerını yada bos verıp kulaklarına ezan sesini deydirmediklerini neden nasıl secmıstır bunu bır dusunelım ve onlardan farklarımız neler bır dusunelım.bu ulke bızımse bırakalım gecmısı gelecege bakalım.gecmısten ornek alıp gelecege yatırım yapıp yenı lıderler gelıstırelım.belkı ben belkı sen belkı bızler yada sızler.ama dunyadakı tehlıkelerın farkına varalım artık.koyun gıbı boyun eymek yerıne kecı gıbı ınatcı olalım.
BİZ TÜRK ULUSUYUZ BUNU UNUTMAYALIM.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız