Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tanrı Türkü Korusun Ve Yüceltsin.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tanrı Türkü Korusun Ve Yüceltsin.....

Tanrı Türkü Korusun Ve Yüceltsin.....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Tanrı Türkü Korusun Ve Yüceltsin..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bugün yine Siirtte ve Şırnakta 5 kardeşimiz şehit oldu paylaşmak istedim sizlerle....Ağlamayı bile beceremiyen bir adamdım ama son zamanlarda gözyaşlarımı tutamaz oldum....Şuan bende bu bölgedeyim...Allah inşallah bana da nasip eder o güzel mertebeyi...Ama gencecik kardeşlerimin böyle birer birer fidan gibi düşüp gitmeleri zoruma gidiyor artık....Dişlerimi sıkmak yetmiyor artık....

SENİNLE GEZERİM ŞAVŞATI VANI....SENİNLE İNERİM BİNGÖLDEN VAN'A...MUŞTAN EL EDERİM ADIYAMANA.BEN DELİ SEVDALAR YAŞARIM PUSU GEÇERKEN.KELEŞ SESİNDE YAS TUTARIM ÖLEN ŞEHİTLERİMİN ARDINDAN.
DİVANESİ OLDUĞUM ANADOLUYU GEZERKEN,NASİBİM BİR KURŞUN OLUPTA DÜŞERSEM TOPRAĞA.EĞER TOPRAĞI AÇMIŞSA BAĞRINI...DAMLAAAAA DAMLAAAAA DÜŞÜYORSA TOPRAĞA KAN...BAYRAKLARA SARILIYORSA TABUTLAR...ANALARRRR!.....ANALAR AĞLIYORSA YİGİT ERLERİNİN ARDISIRA....GELİNLERRRR....GELİNLER YAS TUTUYORSA YİGİT ERLERİNİN ARDINDAN.....
Kİİİ TÜRK DEVLETİ ÖKSÜZ KALACAKSA EĞER.....KOY VERRRR ŞAHİN MİSALİ SALDIRSIN...İBRAHİMİN DELİLERİNİİİ......

MEHMETÇESİNEEE ÇAKALLLL SÜRÜSÜNEE....

AY GÖKTE KALDIKÇA,ULU KOCALARIN AK SAKALLARIN DUASI ÜSTÜNE OLSUN......

TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN....

http://www.beatfiltering.com/index.php/1010110A/a6b81c8585d30418a50dd4c60392f95445f624baf29be71cbe21954dfeb84f6d24ee6e3e3b78e2f216963(İZLEYİN)

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, amin.. inşallah o mertebeye ulaşırsın.. kim vatanı - dini uğruna şehit olmak istemez ki...

En son The_Speedy tarafından 31.05.2008 - 21:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Alkışlıyorum
momoR Çevrimdışı momoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TANRIM
TÜRKÇE KONUŞULAN , TÜRK'E YURTLUK ETMİŞ OLAN YERLERİ KIYAMETE KADAR TÜRK'ÜN HÜKMÜ ALTINDA BIRAK !
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz, AMİN.....
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah cezalarini verecek bunlarin ben inaniyorum
serefsiz irzbusmanlari osmanli zamanindan beri bela olmuslar basimiza
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizi derinden üzen bir konu vatan sağ olsun canımı seve seve vatan uğruna bir sn ye düşünmeden vermye hazırım..bir ölür bin doğarız..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza,seni saygı ve sevgiyle kucaklıyorum,şimdi Yavuz Sultan Selim in bunlar için yazdıgı bir dörtlügü yazsam kesin takibe alınırım,bilenler bilir.cahil,tarih yoksunu insanlar bilmezmisinizki tarihte bile bize hainlik yapanların sonu ne olmuştur,türkün hınç ını nefretini almayın soyunuz kesilir. İyi fikir
zzzzzz, imzan çok hoş. Alkışlıyorum
yakup54,bundan emin ol Bravo

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç merak etmeyin;Aııah ın izniyle kıyamete kadar var olacak bir milletiz biz. zaman zaman gereksiz dalaşlara girsekte,benliğimizden ve hamurumuzdan zaman zaman da olsa kaysakta , bu böyledir. OK
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler bunların soyu bozulmuş TÜRK'e düşman göbekten bu hesaptır bu hesaptır sorulmalı apo denen KÖPEKTEN ! Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız oğuz size yar olmadı bu düz idi adınız senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz suyunuzu kesecez suyunuzu kesecez dağlardaki göletten bu hesaptır sorulacak apo denen KÖPEKTEN ! İhanete yarmı olur yüce dağların karı üstünüze zalım geldi bu senenin baharı deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı. Dağlar taşlar bu ovalar bilinki TÜRK'ün yurdu aslımız insan neslidir TÜRK'e semboldür kürt soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürt ü iheneti ihaneti seyreyleyin perde deki delikten bu hesap sorulacak apo denen KÖPEKTEN ! Feryad eylemezmi sandın yavrusuna bir ana,sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana,İNSAN OLAN CANA KIYMAZ NASIL KIYDINIZ CANA ANASI NENNİ SÖYLERKEN KAAAN DAMLIYOOOR BELEKTEN!!!!!!BU HESAPTIR BU HESAPTIR SORULACAK apo DENEN KÖPEKTEN!!!! Alperenler alperenler şehadeti ses verirken çağrına ibrahimin delileri nişan oldu bağrına mehmetçikler şehit düştü bu vatanın uğruna.VATANMI İSTEDİNİZ LAN VATANMI İSTEDİNİZ LAN BEŞİKTEKİ BEBEK'TEN BU HESAPTIR SORULACAK BU HESAPTIR SORULACAK apo DENEN KÖPEKTEN!!!! Hainlerin yaptıkları yanına kalırmı ihanetin affı olmaz sizi millet salarmı vatan şehitler toprağı sizi toprak alırmı!!! boynuna urgan dolayın boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten bu hesaptır sorulacak apo denen KÖPEKTEN!!!! Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun ne dinin var ne imanın sen ne biçim gavurdun hem korkaksın hem zavallı zoru gördün kıvırdın urgan bile dava eder urgan bile dava eder boynundaki ilmekten bu hesaptır sorulacak apo denen KÖPEKTEN!!!! Şehit analarının gözünde yaş bitsin vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin asın gardaş bu iti asın gardaş bu iti şehitler rahat etsin bu sefayi bu sefayi deli oldu senelerdir demekten BU HESAP BU HESAP SORULACAK apo DENEN KÖPEKTEN!!!!
BU HAYKIRIŞ BİR KÜRT KARDEŞİMİZDENDİ !!!!!!!
BU DA KAPAK OLSUN DAĞLARDA KÜRT HALKINI SAVUNUYORUZ DİYENLERE!!!!!!!!

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

apo denilen şerefsizin kolay kolay ölmesini istemem onu bana verecekler ona öyle bi bıçak saplarım ki yerde köpek gibi kıvranır daha sonrada pansuman yaparım ölmesin diye ona her gün saplarım o bıçağı daha acı çekeksin köpek diye inşallah elime bir fırsat geçer YARRABBİM (amin)
buracQ
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer Başımızda Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olsaydı bunların hiç ama hiçbiri olmazdı !!

Türkiye'mizin başına Eğer tekrar Atatürk Gecelek olsa ben bu urda seve seve canımı veririm !!

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

apo denilen şerefsizin kolay kolay ölmesini istemem onu bana verecekler ona öyle bi bıçak saplarım ki yerde köpek gibi kıvranır daha sonrada pansuman yaparım ölmesin diye ona her gün saplarım o bıçağı daha acı çekeksin köpek diye inşallah elime bir fırsat geçer YARRABBİM (amin)

Polat Alemdar dan özendin galiba Çok gülüyorum

O adama varya hergün jiletle üzerine 20 cm lik faça atarım sonrada üstüne tuz basarım !!
alikemal42
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum SONUNA KADAR KATILIYORUM
Başa dön
alikemal42 Çevrimdışı alikemal42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 31.05.2008 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şehitlerimiz zaten en üst mertebedeler buna inanıyoruyz ailesine ve yakınlarına baş saglıgı ve sabır dılıyorum.kardesim sende kendine dikkat et.şehitlik tama iyi güzel ama belkide kolay bir kacıs yolu.dünyada yasayıp güzel günler gecirip her anda yaradanı anıp ona tevekkul etmekte cok buyuk sevap olsa gerek.yazdıklarım yanlıs anlasılmasın lütfen.

vatan borcu namus borcudur ve namussuzların kökü elbet kazınacaktır.bir mehmetcik gider bin mehmetcik gelir.vatan sağ olsun.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

birde sunu ekliyeyim.bir yabancı basından alıntıdır soyledıklerım.türkler hep yerin altındakilerle övünürler derler.çanakkaledeki şehitlerle,anıtkabırdeki ataturkle ve ve daha niceleriyle.1938 den buyana neden bir atatürk daha cıkmadı neden bir çanakkaledeki cesareti gösteren vatan sever cıkmadı neden herkes ülkeye zarar için ugrasıyor.durup bır kendımıze bakalım.hatalarımıza,cevremıze,ısraflarımıza,yasattımıza türklügümüze,müslümanlıgımıza.yaradan helak ettıklerını yada bos verıp kulaklarına ezan sesini deydirmediklerini neden nasıl secmıstır bunu bır dusunelım ve onlardan farklarımız neler bır dusunelım.bu ulke bızımse bırakalım gecmısı gelecege bakalım.gecmısten ornek alıp gelecege yatırım yapıp yenı lıderler gelıstırelım.belkı ben belkı sen belkı bızler yada sızler.ama dunyadakı tehlıkelerın farkına varalım artık.koyun gıbı boyun eymek yerıne kecı gıbı ınatcı olalım.
BİZ TÜRK ULUSUYUZ BUNU UNUTMAYALIM.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal