Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Alahım cıldırcam niye kitleniyorbu konulr mod lar ne yap cal

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Alahım cıldırcam niye kitleniyorbu konulr mod lar ne yap cal
Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alahım cıldırcam niye kitleniyorbu konulr mod lar ne yap cal Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yav konu açmaya korkuyorum artık bir bakarmısınız bütün konuların üstü çizik 5 konudan rahat 2 tanesi kitlenmiş mod lar tek kelimeyle haksızlık ve bu site benim varmı ötesi kardeşim bence burda aciiiiiiiil mod luğu alınması gereken en az 2 kişi var gerisini bilmiyorum ben onlarıda arkadaşlar söyler burda değil ama birazdan bu konuda kitlenicek çünkü tartışmaya yemiyor resmen bu modlar bana iktidarda olan akp yönetimini daha doğrusu yönetememeyi anımsatıyor... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim Beğenmedim Sinirlendim Beğenmedim

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dur bu da kilitlenir.
Madem bu kadar rahatsızlar yada batıyor açılan konular, 50bin üyemiz var diye atıp tutmayı bıraksınlar, ne kadar üye varsa iptal etsinler hepsini, yeni üye almadan sadece kendileri yazsınlar çizsinler...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakan35
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abilerim bende zamanında mod luk we yöneticilk yapmştm bazı sitelerde şöle bişi war herkes tartışılabilcek kapasitede değil tartşma bi noktadan snra kalp kırmaya gidio ama hak werdiğim bi konu war bazı başlıklar gereksiz yere kitleniyo, 50 000 üyesi olan bi sitede fikir ayrılıkları mutlaka ki çıkar bu knuşulp tatlıya bağlanır ama 50 000 üyeden bi tanesi ortamı alevlendircek bişi söledikten snra ipin ucu kaçar, grplaşmalara kalp krmalara yol açabilir snradan saygıyla baktığınız bi üyeden biraz uzklaşabilirsinz fikir ayrılıkları yüzünden ve snraki bi tartşmada önyrgyla bakabilirsinz BU DEDİKLERİM HERKES İÇİN GEÇERLİ DİĞİLDİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN

bunu sabah yazcaktım yazamadan o da kitlenmiş buna nasipmiş Çok gülüyorum
Başa dön
hakan35 Çevrimdışı hakan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sami mi söylüyorum eğer bu konuda silinirse ve kimin sildiğini öğrenirsem burayı konu açma manyağı yaparım yaparım ki bıkarsınız silmektende tartışacağımız hatalarınızı yüzünüze vurabiliceğimiz bir konu bırakırsınız bu BU MOD LUK GÖREVLERİNİ BURDA DAHA ÇOK HAK EDEN KARDEŞLERİMİZ VAR Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakan35
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üyelik askıya alınır böle bi durumda biraz daha zorlarsan ip bann uygulanır olan yne sana olur konuları toplu olrk silmek çok kolay istedii zmn istedii kadar konuyu işrtler we sil der bş yere uğraştıınla klrsn ondan modlarla konuşlmalı anlaşlmalı
Başa dön
hakan35 Çevrimdışı hakan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 31.05.2008 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moderator ve orgazinatörler yönetim tarafından seçiliyor sanıyorum. Bu seçimi yapmak yada değişmesini istemek site üyelerine dümüyor. Polemik yaratacak topikler kitleniyor. Buda onların o topik hakkındaki yorum vedüşünceleri. Napalım burası böle bu nedenle ben oldukça aktiftim kendime göre ama benimde kırıldığım bir kaç konu üst üste geldi ve artık hiç bir topiğe yazmıyor ve etkinliklere katılmıyorum. Geçtiğimiz hafta sakat sakat Hakan Dinçer için Çayır Çimene gittim sadece.
Ben çözümü susmak ve beklemekte buldum bu arada başka gruplarla takılıyorum.

Yani ben artık pek MD de yokum. Bunu fark edenler fark etmiştir. Arada bir bakıyorum siteye İstanbul MD kaynıyor. İstabul MD nin moderator ve orgazinatörlerini site üyeleri oy kullanarak seçsek nasıl olur acaba? Bu işe yakışanları aday göstersek ve sonra onlardan seçim yapılsa

En son derkunt tarafından 31.05.2008 - 22:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
utku_89
Üye
Üye

Nereden: van

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayaklar baş olursa bu işler böle yürür.ancak ben siteyi sürekli takip ettiğim kadarıyla yönetimde çok değerli insanlar var ama arada çakıl taşlarıda var tabi
Başa dön
utku_89 Çevrimdışı utku_89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

utku_89 demiş ki:
ayaklar baş olursa bu işler böle yürür.ancak ben siteyi sürekli takip ettiğim kadarıyla yönetimde çok değerli insanlar var ama arada çakıl taşlarıda var tabi

Mesaj sayına bakılırsa sitede yenisin yada eski üye yeni nik. ma haklısın çokegerl arkadaşlarımız var orgazinatör ve moderatörlerden. Bir sepet yumurtada elbet bir iki çürük yumurta olur. Onlarda ayıklanır zaman içinde. Sıkma canını

Pardon 2005 yılıda üye olmuşun ama pek yazmamışsın o zaman özür dilerim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün itibarı ile açtığım bir konu hiçbir gerekçe gösterilmeden kilitlendi.
bkz:
http://www.motordelisi.com/ftopict-64078-.html

Bunun üzerine konunun neden kilitlendiğini merak ettiğim ve haklı öfkemi dile getirmek için açtığım yeni bir konuya daha kilit konuldu, üstelik konu kilitlendikten sonra kilitçi moderatör canı istediği gibi yazmış ve kilide devam etmiş, bize söz hakkı yok yani.
Kilitçi moderatör istediği gibi yazıyor ve hemen ardından başka bir moderatör değiştiriyor yazısını. Ama ekran görüntüsünü aldım çünkü biliyorum öyle olacağını.
bkz:
http://www.motordelisi.com/ftopict-64081-.html
Ekran görüntüsü:

Ve o sözkonusu kilitçi moderatör gittiğini belirtmek için yeni bir konu açıyor, açtığı konuda da seviyesini ve karakterini göstermeye devam ediyor.
bkz:
http://www.motordelisi.com/ftopict-64084-.html

Kısaca burada eşek olacaksın semer vuracaklar, sesini çıkarmayacaksın istediği gibi işlerine geldiği gibi yazıp çizecekler konuşacaklar, işlerine gelmeyeni hemen alaşağı edecekler.

Arbeit Macht Frei

En son On7_li tarafından 31.05.2008 - 22:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

6 senedir MD bu şekilde yönetiliyor..
Yahu ALLAH aşkına hangi moderator "Dur yahu benim canım sıkıldı ben şu adamın topicini kilitliyeyim" diye topic kilitler..
Sizin aklınız bunu alıyor mu?
Yani bunu yapan modertor varsa hakikaten yapmasın yada bıraksın...
Ama lütfen birazda MODERATOR lere hak verin...
Böylesine yoğun bir siteyi modere etmek kolay degil..
Herpbirlikte ANLAYIŞ göstermeliyiz...
Ha birde bu tarz topiclerde genelde "Ateşe benzin ile koşan" lar oluyor..
Hani birisi MD hakkında bişeyler yazsada bizde sallasak bişeyler diye..
Onlarada bu şansı vermeyelim...

Moderatorlerinde kuralları var...
Kimse kafasına göre topic kilitleyemez...
Kilitlerse böylwe topic açmakda KURAL dışıdır..
Eger HAKSIZ yere kilitlendiğine inandıgınız bir topic varsa bunu ADMINISTRATOR lere bildirin...

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Tekrar ediyorum.....

"BENİM TOPİC NEDEN KİLİTLENDİ" başlıgında açılan her topic silinecektir.ç..
Aksi takdirde kilitlemenin anlamı ne?
Yani her kilitlenen topicden sonra "Benim topic neden kilitlendi ? 1 diye topic mi olacak...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende çok kızıyorum topiclerin çabucak kitlenmesine ama hak vermekde lazım.. Çok eski konulara mesela mesaj falan yazıyorlar çıkıyor en tepeye.. Eski bilgiler falan kötü oluyor durum.. Polemik ortamı oluşturan topiclerin kitlenmeside doğal..

Zaten Başkanımızında dediği gibi haksız yere kitlenen topicler olursa bunu adminlere belirtin.. Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, neden bazı konularda sayfalarca geyik döndüğü halde kilitlenmiyor yada vip e taşınmıyor.
Neden bizim açtığımız konulara hemen kilit basılıyor, yönetimden tanıdığımız olmadığı içinmi acaba ?
Neden bu adama göre muamele ?

Arbeit Macht Frei
Başa dön
hakan35
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abilerim şöle bi çözm önerisi war aklımda bnm yönetici olduum sitede

genel üye-->alan yetkilisi--->spr mod --->yönetici --->admin di

yetkili arkadaşlar bi üsteki kişiye haftalık rprlar sunsa wea 2-3 gnlk we yapılandan rahatsız olan warsa o yöneticinn amirine hbr werse ?
Başa dön
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geçenlerde gün içindeki bir etkinliğimi anlatmıştım bir konu açtım 10 dakika sonra bir baktım konu yok nerde nerde derken servis bölümünde buldum konuyu Çok gülüyorum bu olay olduğunda çok sinirlenmiştim ama tek bir konu bile açmadım bırakın konuyu md den konuştuğum arkadaşlara bile bahsetmedim ama bundan sonra mod larla ilgili tek bir cümle bile kurmıycam mod ların hatalarının cezasını kim kesicekse onlar uğraşsın ben niye kötü olayım saygılarımla Bravo

Başa dön
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 01.06.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

modlara hak veriyorum işleri gerçekten zor.
Üye sayımız 50.000 e yaklaştı
Tüm forumu takip etmek gerçekten zor iş
Belki de özel hayatlarından fedakarlık yapıp bu konularla ilgileniyorlar

Ama kabul etmeliyiz ki bazen yanlı davrandıkları da oluyor.
Ama şunu sorarım tüm üyelerimize.
Hangimiz yapmaz ki?

Türk milleti olarak bazı zaaflarımız var.
Tanıdıklarımızı kayırırız bazen.
Bu olay da aynen öyle

BEn olsam yapar mıydım?

(sanırım evet)

Bunu kabul etmek te bir büyüklüktür
Bu yüzden çok kızamıyorum.
Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Sonraki
1. sayfa (Toplam 17 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal