Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 31.05.2008 - 21:22 Mesaj konusu: Alahım cıldırcam niye kitleniyorbu konulr mod lar ne yap cal
Yav konu açmaya korkuyorum artık bir bakarmısınız bütün konuların üstü çizik 5 konudan rahat 2 tanesi kitlenmiş mod lar tek kelimeyle haksızlık ve bu site benim varmı ötesi kardeşim bence burda aciiiiiiiil mod luğu alınması gereken en az 2 kişi var gerisini bilmiyorum ben onlarıda arkadaşlar söyler burda değil ama birazdan bu konuda kitlenicek çünkü tartışmaya yemiyor resmen bu modlar bana iktidarda olan akp yönetimini daha doğrusu yönetememeyi anımsatıyor... _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Tarih: 31.05.2008 - 21:24 Mesaj konusu:
Dur bu da kilitlenir.
Madem bu kadar rahatsızlar yada batıyor açılan konular, 50bin üyemiz var diye atıp tutmayı bıraksınlar, ne kadar üye varsa iptal etsinler hepsini, yeni üye almadan sadece kendileri yazsınlar çizsinler... _________________
abilerim bende zamanında mod luk we yöneticilk yapmştm bazı sitelerde şöle bişi war herkes tartışılabilcek kapasitede değil tartşma bi noktadan snra kalp kırmaya gidio ama hak werdiğim bi konu war bazı başlıklar gereksiz yere kitleniyo, 50 000 üyesi olan bi sitede fikir ayrılıkları mutlaka ki çıkar bu knuşulp tatlıya bağlanır ama 50 000 üyeden bi tanesi ortamı alevlendircek bişi söledikten snra ipin ucu kaçar, grplaşmalara kalp krmalara yol açabilir snradan saygıyla baktığınız bi üyeden biraz uzklaşabilirsinz fikir ayrılıkları yüzünden ve snraki bi tartşmada önyrgyla bakabilirsinz BU DEDİKLERİM HERKES İÇİN GEÇERLİ DİĞİLDİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN
bunu sabah yazcaktım yazamadan o da kitlenmiş buna nasipmiş
Tarih: 31.05.2008 - 21:34 Mesaj konusu:
Çok sami mi söylüyorum eğer bu konuda silinirse ve kimin sildiğini öğrenirsem burayı konu açma manyağı yaparım yaparım ki bıkarsınız silmektende tartışacağımız hatalarınızı yüzünüze vurabiliceğimiz bir konu bırakırsınız bu BU MOD LUK GÖREVLERİNİ BURDA DAHA ÇOK HAK EDEN KARDEŞLERİMİZ VAR _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
üyelik askıya alınır böle bi durumda biraz daha zorlarsan ip bann uygulanır olan yne sana olur konuları toplu olrk silmek çok kolay istedii zmn istedii kadar konuyu işrtler we sil der bş yere uğraştıınla klrsn ondan modlarla konuşlmalı anlaşlmalı
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 31.05.2008 - 21:51 Mesaj konusu:
Moderator ve orgazinatörler yönetim tarafından seçiliyor sanıyorum. Bu seçimi yapmak yada değişmesini istemek site üyelerine dümüyor. Polemik yaratacak topikler kitleniyor. Buda onların o topik hakkındaki yorum vedüşünceleri. Napalım burası böle bu nedenle ben oldukça aktiftim kendime göre ama benimde kırıldığım bir kaç konu üst üste geldi ve artık hiç bir topiğe yazmıyor ve etkinliklere katılmıyorum. Geçtiğimiz hafta sakat sakat Hakan Dinçer için Çayır Çimene gittim sadece.
Ben çözümü susmak ve beklemekte buldum bu arada başka gruplarla takılıyorum.
Yani ben artık pek MD de yokum. Bunu fark edenler fark etmiştir. Arada bir bakıyorum siteye İstanbul MD kaynıyor. İstabul MD nin moderator ve orgazinatörlerini site üyeleri oy kullanarak seçsek nasıl olur acaba? Bu işe yakışanları aday göstersek ve sonra onlardan seçim yapılsa _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 31.05.2008 - 22:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ayaklar baş olursa bu işler böle yürür.ancak ben siteyi sürekli takip ettiğim kadarıyla yönetimde çok değerli insanlar var ama arada çakıl taşlarıda var tabi
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 31.05.2008 - 22:08 Mesaj konusu:
utku_89 demiş ki:
ayaklar baş olursa bu işler böle yürür.ancak ben siteyi sürekli takip ettiğim kadarıyla yönetimde çok değerli insanlar var ama arada çakıl taşlarıda var tabi
Mesaj sayına bakılırsa sitede yenisin yada eski üye yeni nik. ma haklısın çokegerl arkadaşlarımız var orgazinatör ve moderatörlerden. Bir sepet yumurtada elbet bir iki çürük yumurta olur. Onlarda ayıklanır zaman içinde. Sıkma canını
Pardon 2005 yılıda üye olmuşun ama pek yazmamışsın o zaman özür dilerim _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Bunun üzerine konunun neden kilitlendiğini merak ettiğim ve haklı öfkemi dile getirmek için açtığım yeni bir konuya daha kilit konuldu, üstelik konu kilitlendikten sonra kilitçi moderatör canı istediği gibi yazmış ve kilide devam etmiş, bize söz hakkı yok yani.
Kilitçi moderatör istediği gibi yazıyor ve hemen ardından başka bir moderatör değiştiriyor yazısını. Ama ekran görüntüsünü aldım çünkü biliyorum öyle olacağını.
bkz:
http://www.motordelisi.com/ftopict-64081-.html
Ekran görüntüsü:
Ve o sözkonusu kilitçi moderatör gittiğini belirtmek için yeni bir konu açıyor, açtığı konuda da seviyesini ve karakterini göstermeye devam ediyor.
bkz:
http://www.motordelisi.com/ftopict-64084-.html
Kısaca burada eşek olacaksın semer vuracaklar, sesini çıkarmayacaksın istediği gibi işlerine geldiği gibi yazıp çizecekler konuşacaklar, işlerine gelmeyeni hemen alaşağı edecekler. _________________
Arbeit Macht Frei
En son On7_li tarafından 31.05.2008 - 22:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 31.05.2008 - 22:10 Mesaj konusu:
6 senedir MD bu şekilde yönetiliyor..
Yahu ALLAH aşkına hangi moderator "Dur yahu benim canım sıkıldı ben şu adamın topicini kilitliyeyim" diye topic kilitler..
Sizin aklınız bunu alıyor mu?
Yani bunu yapan modertor varsa hakikaten yapmasın yada bıraksın...
Ama lütfen birazda MODERATOR lere hak verin...
Böylesine yoğun bir siteyi modere etmek kolay degil..
Herpbirlikte ANLAYIŞ göstermeliyiz...
Ha birde bu tarz topiclerde genelde "Ateşe benzin ile koşan" lar oluyor..
Hani birisi MD hakkında bişeyler yazsada bizde sallasak bişeyler diye..
Onlarada bu şansı vermeyelim...
Moderatorlerinde kuralları var...
Kimse kafasına göre topic kilitleyemez...
Kilitlerse böylwe topic açmakda KURAL dışıdır..
Eger HAKSIZ yere kilitlendiğine inandıgınız bir topic varsa bunu ADMINISTRATOR lere bildirin...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Tekrar ediyorum.....
"BENİM TOPİC NEDEN KİLİTLENDİ" başlıgında açılan her topic silinecektir.ç..
Aksi takdirde kilitlemenin anlamı ne?
Yani her kilitlenen topicden sonra "Benim topic neden kilitlendi ? 1 diye topic mi olacak... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1587 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 31.05.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
Bende çok kızıyorum topiclerin çabucak kitlenmesine ama hak vermekde lazım.. Çok eski konulara mesela mesaj falan yazıyorlar çıkıyor en tepeye.. Eski bilgiler falan kötü oluyor durum.. Polemik ortamı oluşturan topiclerin kitlenmeside doğal..
Zaten Başkanımızında dediği gibi haksız yere kitlenen topicler olursa bunu adminlere belirtin.. _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Tarih: 31.05.2008 - 22:16 Mesaj konusu:
HakanDincer, neden bazı konularda sayfalarca geyik döndüğü halde kilitlenmiyor yada vip e taşınmıyor.
Neden bizim açtığımız konulara hemen kilit basılıyor, yönetimden tanıdığımız olmadığı içinmi acaba
Neden bu adama göre muamele _________________
Tarih: 31.05.2008 - 22:46 Mesaj konusu:
Ben geçenlerde gün içindeki bir etkinliğimi anlatmıştım bir konu açtım 10 dakika sonra bir baktım konu yok nerde nerde derken servis bölümünde buldum konuyu bu olay olduğunda çok sinirlenmiştim ama tek bir konu bile açmadım bırakın konuyu md den konuştuğum arkadaşlara bile bahsetmedim ama bundan sonra mod larla ilgili tek bir cümle bile kurmıycam mod ların hatalarının cezasını kim kesicekse onlar uğraşsın ben niye kötü olayım saygılarımla _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3844 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 01.06.2008 - 01:01 Mesaj konusu:
modlara hak veriyorum işleri gerçekten zor.
Üye sayımız 50.000 e yaklaştı
Tüm forumu takip etmek gerçekten zor iş
Belki de özel hayatlarından fedakarlık yapıp bu konularla ilgileniyorlar
Ama kabul etmeliyiz ki bazen yanlı davrandıkları da oluyor.
Ama şunu sorarım tüm üyelerimize.
Hangimiz yapmaz ki?
Türk milleti olarak bazı zaaflarımız var.
Tanıdıklarımızı kayırırız bazen.
Bu olay da aynen öyle
BEn olsam yapar mıydım?
(sanırım evet)
Bunu kabul etmek te bir büyüklüktür
Bu yüzden çok kızamıyorum.
_________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 15, 16, 17Sonraki
1. sayfa (Toplam 17 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız