Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Neye Niyet Neye Kısmet

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Neye Niyet Neye Kısmet

Neye Niyet Neye Kısmet
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alikemal42
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Neye Niyet Neye Kısmet Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sabah kahvaltısında annemi motor almaya ikna etmiştim ve hiç vakit kaybetmeden motorcuya gittim ve s&t kanuni gt250ryi sordum bir daha getirmeyeceklerini söyledi.Tam çıkacakken aşık oldum Çoook seviyorum Yamaha Yzf 125r bu ne güzellik Allah'ım dedim....arkadaşlar motorum salı günü gelecek fakat ben size yamaha yzf 125r ile gt250r arasında bir karşılaştırma yapmanızı istiyorum bu arada satan kişi yamaha rahat 150-160'ı vurur dedi ne kadar gerçek bilmiyorum ama nese....Hangisini almalıyım sizce?
Başa dön
alikemal42 Çevrimdışı alikemal42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alisilin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha tabiki de Bravo
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Doğru karar Bravo
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime düşünme bile Gülümsüyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 31.05.2008 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ozellık deyınce nedense hemen max hız yada yok sukadar yapar bukadar yapar gıbı bır kıyaslamaya gıdıyorsunuz.bu cok yanlıs.oncelıkle makınenın kac cc oldugu bellı ondan beklentılerınde o yonde olsun.125 cc alıp 600 cc yada 1000 cc veya uzerı ss gıbı beklentılere kapılıp kendını oyle tatmın etme.eger guc ıstıyorsan ıstedıgın zaman elının altında olan guc guctur.tabi kontrol edebilene.örn senin max 150 km dedigin hız 1000 cc ve uzerı bı alet ıcın 1. viteste 3-4 sn civarı elde edilen bir hızdır.bunu daha kısa surede yapan vardır yoktur bılemem.ama kıyaslama yapmak ıstıyorsan ıllede yzf yanı yamaha ıkıncı elde senı uzer soylıyım.elınden cıkarırken zararın cok olur.gt ıse pıyasada ıyı gıdıyor.gercı global ve kanunı kapısmasından bıraz etkılensede bence gt hem daha gosterıslı hem 250 cc hem ucuz hem ıkıncı elde rahat gıdr.ama tabi öbürüde yamaha yanı yabana atmamak lazım.karar senin.hadi hayırlı olsun.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alikemal42
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_
bilmiyorum bi yandan kalbim yamaha diyo çünkü kaliteli bi yandan beynim gt250r dio ne yapcam inan bende bilmiyorum...Ben bir kere başlangıç motoru alcam yani 125le başlayım sonra 250 liğe geçerim demeye şansım yok scooterdan sonra ilk hayalim gt250r di ama bugün yamahayı görünce hayallerim değişti gibi oldu Şok oldum İstemiyorum
Başa dön
alikemal42 Çevrimdışı alikemal42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 31.05.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alikemal42, Bence bu topiği açmana bile gerek yoktu sokaktaki çocuklara sorsan bile sana YAMAHA der.

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alikemal42
Üye
Üye

MesajTarih: 31.05.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar elinizde 9000 ytlniz var ve motorcuya gittiniz yamahaya mı bakardınız yoksa hyosung veya s&t kanuni(hala bu isim işini anlamış değilim ama nese)alırdınız....Ve neden yamaha yada hyosung'u alırdınız?
Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 31.05.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 milyar ı kredi çekerdim ninja 250 alırdım

Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 31.05.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karizması için alırdım o makinayı bakar bakar keyiflenirdim Çoook seviyorum YAMAHA Çoook seviyorum
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 31.05.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alikemal42,
yamaha ile kanuni arasıntaki tek ortak şey!!
ikiside 2 tekerlekli baska hiçbir sey yok!!! İyi fikir

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

_RoMeO_, dostum 0 km aldığın motor her ne marka olursa olsun satarken kesinlikle zarar edersin! 0km kullanmanın en buyuk ve en önemli seyi,kafan rahat gönlün ferahtır ilk sahibisin gecmişte neler geldi makinanın basına diye düşünmezsin!!motoru aldığında plaka takıldığında en az%20 değer kaybeder marka önemli değil!! Bravo
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 01.06.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

momoR demiş ki:
karizması için alırdım o makinayı bakar bakar keyiflenirdim Çoook seviyorum YAMAHA Çoook seviyorum
güzel motor önemli olan senin begenmen ilerde büyütürsün kazasız belasız hayırlı olsun şimdiden Alkışlıyorum Alkışlıyorum
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onun yerine kawasaki 250R al bence.Kawasaki hayranı olduğumdan değil ama ikisi arasında mutlaka kawasaki derim.
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CinOoO
Üye
Üye

MesajTarih: 01.06.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki ninja 250r şekilse şekil tipse tiip kalite ise kalite hız ise hız desem sana ama yine ikisi arasından dersem ben yamaha derim ....
Başa dön
CinOoO Çevrimdışı CinOoO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 01.06.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skp demiş ki:
2 milyar ı kredi çekerdim ninja 250 alırdım

Bravo En iyi seçenek. Hem japon hem 250cc hem de yakışıklı. Eğer varsa imkanın arkadaşın dediği gibi yap. Vay be bir YAMAHA'cı olarak bunu ben mi söyledim. Dil çıkarıyorum
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal