Tarih: 02.06.2008 - 04:11 Mesaj konusu:
ROSSI nin tüm Dünya'da bu kadar taraftarının olmasının yegane sebebi işte bu ve bunun gibi görsel SHOW larıdır..
Stoner bu yüzden bana sevimsiz geliyor..Adam yarış kazanıyor direkt gidip kürsüden ödülünü alıyor...
Motosiklet tamamen görsel bir harikadır ve bunu ROSSI gibi süslerseniz tatınıza kimse oturamaz..
Herkes neden ROSSI yi seviyor..Çünkü adam sempatik ve halen daha çocuk...
Rossi yi sevmeyen birisini daha hiç görmedim... _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Mar 03, 2008 Mesajlar: 170 Nereden: Bursa/Osmangazi
Tarih: 02.06.2008 - 06:56 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
ROSSI nin tüm Dünya'da bu kadar taraftarının olmasının yegane sebebi işte bu ve bunun gibi görsel SHOW larıdır..
Stoner bu yüzden bana sevimsiz geliyor..Adam yarış kazanıyor direkt gidip kürsüden ödülünü alıyor...
Motosiklet tamamen görsel bir harikadır ve bunu ROSSI gibi süslerseniz tatınıza kimse oturamaz..
Herkes neden ROSSI yi seviyor..Çünkü adam sempatik ve halen daha çocuk...
Rossi yi sevmeyen birisini daha hiç görmedim...
Roytoy, süpper bende dün motogp de gördüm önce şok oldum tuhafıma gitti ama _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Tarih: 02.06.2008 - 08:41 Mesaj konusu:
Bu kaskla, düzlüklerde camın arkasına yattığında kasktaki surat tam olarak düz bakıyor ve motorun üstünde bir DELİ varmış gibi görünüyor, çok eğlenceli buldum
Roytoy, ahah çok güzel ya , Reklam Harikaları diye bir arşivim vardı oradada adamın ağzını otobüsün egzosuna getirmişlerdi burada da sanki hava girişi var ağzında
Tarih: 02.06.2008 - 10:15 Mesaj konusu:
Aynı zamanda görsellige önem vermesi ayrı bir güzellik katmıs _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız